reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nie, no wchodzę tu po dwóch godzinach żeby brzuch Ael a`la modelka obejrzeć a tu nic??? nabrała nas, niedobra jedna

Magdalena, Fifka bardzo się cieszę, że Wasze wizyty ok.
Magdalena fajnie Ci, że często ogladasz maluszka. Ja może się wkręcę na USG w 30tc.
Fifka, miejmy nadzieję, że to tylko na tle nerwowym było...

A gdzie moja ulubienica Magd.a???

reklama
Fifka tak, nadrabiałam ale nie wiem niestety co to jest... :-p tzn domyślam się, że coś z serduszkiem...

Donia no ja w sumie to mało co widzę, ja jesten tylko dawcą brzucha :-p lekarz bardziej skupia się na moim małżu niż na mnie :-p

Truskawcia no może mamusi pomachać z okazji mikołaja :-p

Fifka hahahaha dlatego ja strasznie się od niego wzbraniam... :-p boje się tego

A ja właśnie odkryłam, że moja sunia ma dzisiaj pierwsze urodzinki :-)

Wczoraj nastraszyli mnie w szkole rodzenia ze lepiej mieć w domu.... bo niektóre kobiety na 5-6 dobę mają nawał mleka i wtedy ten laktator lepiej w domu mieć... poza tym on podobno dobrze wpływa na wzrost laktacji... Kupiłam używany, najwyżej nie będe go używać i tyle... ale niech lepiej będzie.

Ma_gdalena- więc źyczę Ci tego na mikołajki :-D niech Dzidziuś pomacha do mamusi ;-)

Fifka-a Ty "doisz" się już? :p

Donia-a Ty jak się czujesz? Jak Dzidziuś się miewa? :-D

Poczekacie ze zdjęciami bo usypiamy małego od ponad godziny, bo zasnąć nie chce. Mam tylko zdjęcie z małym.

Laktator się przyda, lepiej mieć. Po pierwsze jak się będzie karmić piersią to od czasu do czasu odciąganie pomaga na przyrost laktacji, po drugie jak właśnie nawał mleka jest piersi bolą i dobrze odciągnąć. Ja w sobotę porządnie odciągnęłam pokarm a dzień później miałam już nawał mleka.

Truskawcia na razie nie mam czego doić :-D

Ael no właśnie to samo powiedział nam lekarz dlatego zamówiłam... No Wiktorku!! śpi!! Mama musi zdjęcie wstawić! :-D

reklama
nie, no wchodzę tu po dwóch godzinach żeby brzuch Ael a`la modelka obejrzeć a tu nic??? nabrała nas, niedobra jedna

Magdalena, Fifka bardzo się cieszę, że Wasze wizyty ok.
Magdalena fajnie Ci, że często ogladasz maluszka. Ja może się wkręcę na USG w 30tc.
Fifka, miejmy nadzieję, że to tylko na tle nerwowym było...

A gdzie moja ulubienica Magd.a???

tuu jestem

Mam dziś dzień pt : ,, Wymordować wszystkich facetów "

nie mam za dobrego kontaktu z ojcem.. a dziś zadzwonił a jestem jedyną osobą (oprócz jego matki, którą bym zabiła za samo istnienie i jego brata za sam wygląd zabiłabym) która chce z nim gadać.
I niestety odbija się wszystko na mnie.. to,że moja młodsza siostra nie chce z nim rozmawiać i mieć z nim cokolwiek wspólnego, o mojej mamie, której mimo nie bycia z moim ojcem się powodzi i nareszcie jest szczęśliwa..

Do góry