reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

ale żeście naskrobały :-D

Syneczki fajny byly sasiad same jestem ciekawa jak by sie potem wital. &&&&&& za jutrzejsze wizyty u lekarzy no i zeby przyniosly same dobre wiesci:tak:

Martolinka gdzie przepis na rogaliki :wściekła/y::-). widze ze przygotowania do imprezy ruszyly pelna para. a co kupilas Antkowi na prezent??? duzo zdrowka dla syneczka

Patrycja Witam Cie i pisz do nas w duzych ilosciach.

Liv popros synka zeby Cie troche oszczedzil bo inaczej Ty go po porodzie zacałujesz.

Sowinka moja chrześniaczka przymierzyla dzis chyba z tone ubran i tylko to jej sie spodobalo (oczywiscie nie wie ze to kupilam bo razem z jej mama udalysmy ze kasy nie mamy)
IMG_0004.jpg

Pati dostal koszulki pizamke i inne *******ki no i pistolet kupilam juz na swieta lub mikołajki. fajny sama bym sie nim pobawila lub tylko po patrzyla jak swieci

musze naskarżyc na mojego dzicko:baffled:. tulimy sie przed zaśnięciem, gilgamy, całujemy. no i pewnym momencie doskoczył do mnie i ugryzł w policzek:eek:. aaaaałłłłłłłłłłłaaaaa

reklama
Dzięki kobitki za miłe przyjęcie ;-)

Bunny86 będe pisala dużo ponieważ mam dardzo duuuuużo wolnego czasu i już nie wiem co znim robic ( ile mozna sprzątać, prać, gotować:baffled: ) robie sobie wakacje :tak:

Co do zimy to ja już nie mogę się doczekać pierwszego śniegu:-)

Dziewczyny mam pytanko po jakim czasie od rozpoczęcia staranek zobaczyłyście dwie kreseczki na teście ?
Wiem że na to nie ma reguły ale jestem ciekawa.My o Mikolaja staraliśmy się prawie rok a teraz bym chciała tak szybciutko ale jak będzie to się okaże w praniu.
A u was jak było ?

Ja zimy nie, nie. A sniegu to juz w ogole, ale to glownie dlatego, ze mam chorobe Reynauld i dla mnie zima=bol :-/ gdyby nie to, na pewno nie mialabym nic przeciwko. Jako dziecko uwielbialam snieg, a teraz mi zimno 10 miesiecy w roku. Takie swinstwo. Ale 3 pary rekawiczek, 4 skarpet i jest lepiej :-DPatrycja[\B], na zdrowa ciaze obecna czekalismy 2 lata, troche ponad, ale po drodze byly 3 aniolki.

hej :)

ja, po pięciu dniach laby idę dzisiaj do pracy! hip hip hura!!!!!!!!:-D:-D Bardzo sie cieszę:-D:-D:szok::szok:

Truskawica???? czy pamiętamy jakąś Truskawicę????? To ta z Turka???? :-D:-D:-D Kobieto, gdzie bylaś jak Cię nie było????

Bunny, super ciuszki dla chrześnicy:tak: Za naszych czasów nie było takich cudeniek:no:

Patrycja, witaj:tak::tak: JA o obie ciąże starałam się po 8 miesięcy

Sowinka, miałam sie już kiedyś CIebie pytać, gdzie Ty pracujesz??

Syneczki, powodzenia dzisiaj :tak:

Dzień doberek:-D jak dobrze, że już środek tygodnia:-)

Ktoś pisał , że nie lubi zimy. Ja kocham najbardziej na świecie. Szkoda tylko , że nart w tym roku nie założe...

Martolinka omg ja nienawidzę zimy i najchętniej mieszkałabym gdzieś gdzie jest cały czas ciepło:-D może w wolnej chwili podasz przepis na rogaliki:tak:

Sowinka moja chrześniaczka przymierzyla dzis chyba z tone ubran i tylko to jej sie spodobalo (oczywiscie nie wie ze to kupilam bo razem z jej mama udalysmy ze kasy nie mamy)

musze naskarżyc na mojego dzicko:baffled:. tulimy sie przed zaśnięciem, gilgamy, całujemy. no i pewnym momencie doskoczył do mnie i ugryzł w policzek:eek:. aaaaałłłłłłłłłłłaaaaa
Bunny fajne te ciuszki:tak: my póki co w rodzinie nie mamy żadnej dziewczynki, więc nie mam komu takich fajnych rzeczy kupować:eek: a co do gryzienia to Bartkowi też zdarzało się ugryźć właśnie jak się wygłupialiśmy i się cieszył...teraz już mu się to bardzo rzadko zdarza, teraz częściej mówi: "zjadam mamę" i mnie zjada:-p
Dziewczyny mam pytanko po jakim czasie od rozpoczęcia staranek zobaczyłyście dwie kreseczki na teście ?A u was jak było ?

Pati za pierwszym razem nie było problemu, bo od razu się udało, teraz jest trochę gorzej i coś zaskoczyć nie umiemy, ale w końcu się uda:-D staramy się do czerwca:tak:

Ale 3 pary rekawiczek, 4 skarpet i jest lepiej :-D

Qcz ja jestem straszny zmarzluch, 2 pary skarpet to norma w tym jedne długie:tak: a w domu w dresie chodzę:tak:

Hej Lasencje :-D Pamiętacie mnie jeszcze? ;-)
Truskawcia kopę lat:-D opowiadaj co porabiałaś???

Sowinka, miałam sie już kiedyś CIebie pytać, gdzie Ty pracujesz??
Wika generalnie można powiedzieć, że pracuję w służbach mundurowych:tak:

Ciężaróweczki jak się czujecie???:-D kto teraz na dniach testuje??? Przyznać się:happy:

Patrycjo Witaj :-)
Oliwierek powstał w pierwszym cyklu starań, Amadeuszek również w pierwszym, o Gracjanka staraliśmy się 6 cykli w trakcie których było mnóstwo badań i wszystkie wychodziły idealnie a mimo to troszkę potrwało zanim zaszłam w trzecią ciążę. Niestety w 12 tygodniu 1 października 2011r. serduszko przestało bić ( tętniak którego wcześniej nie było widać pękł i rozlał się po całej jakie brzusznej). O czwarte dziecko staramy się właśnie teraz od listopada ale z tego co widać brak owulacji w tym moim cyklu po pierwszym okresie od zabiegu. Choć nie wiem dlaczego, czuję mimo to wewnętrzny spokój i pewność że jeszcze w tym roku zobaczę bijące serduszko.

Zimnooo brrr jak zimno. Uwielbiam zimę owszem ale tylko w grudniu w okresie około swiątecznym i noworocznym później niech sobie ucieka, choć narty uwielbiam.

Dziewczyny trzymajcie kciukasy i to mooooocnooooooooo. Tak bardzo chciała bym usłyszeć coś miłego i w pełni pozytywnego. Nie, nie liczę na to że ten cykl będzie owocny w owulację w końcu dziś 17 dzień cyklu a poprzedni miał równe 28 więc albo bezowulacyjny albo okres w ogóle nie przylezie z przyczyn czysto hormonalnych. Ale mimo to trzymajcie kciuki by jednak pęcherzyki owulacyjne się znalazły maga być malutkie we wczesnej fazie ale na litość boska niech będą !!!

hej

&&&&& Syneczki

Truskawcia witaj po przerwie:-D

myslisz Bunny, ze sie tego przestraszy? chlopcy ponoc to takie uklejki, lubia sie tulic, moj 21 brat do tej pory lepi sie do mamy:-p;-)

Patrycja corka powstala od razu, bez zadnego starania, synek za drugim podejsciem, zreszta w ogole nie wierzylam, ze sie uda chyba maz sie bardziej nakrecil i mi film wkrecil, ze udalo sie za pierwszym razem. Pamietam jak poszlam do gina sprawdzic czy wszystko ok, bo w sumie bylam 7 miesiecy po porodzie a ginka mi mowi, ze widzi wiele pieknych przyszlych dzieciaczkow i na pewno cos z tego wyjdzie a ja juz bylam od tygodnia w ciazy:-)

wczoraj maz wszystko robil a ja sobie ladnie gre z big fish sciagnelam i gralam dopoki nie przeszlam calej. Odmozdzyc sie czasem trzeba.

zime lubie byle nie taka z -30 bo to przesada, no i oczywiscie najlepiej jak szklanki nie ma, bo tego w ogole nie znosze. Teraz czesc zimy i tak przesiedze w domu

kazalam mezowi wygrac pieniazki, bo ladna polac lasu w okolicy sprzedaja:-D

reklama
Do góry