Bunny86
mama Patryka i Dominika
ale żeście naskrobały 
Syneczki fajny byly sasiad same jestem ciekawa jak by sie potem wital. &&&&&& za jutrzejsze wizyty u lekarzy no i zeby przyniosly same dobre wiesci
Martolinka gdzie przepis na rogaliki
:-). widze ze przygotowania do imprezy ruszyly pelna para. a co kupilas Antkowi na prezent??? duzo zdrowka dla syneczka
Patrycja Witam Cie i pisz do nas w duzych ilosciach.
Liv popros synka zeby Cie troche oszczedzil bo inaczej Ty go po porodzie zacałujesz.
Sowinka moja chrześniaczka przymierzyla dzis chyba z tone ubran i tylko to jej sie spodobalo (oczywiscie nie wie ze to kupilam bo razem z jej mama udalysmy ze kasy nie mamy)
Pati dostal koszulki pizamke i inne *******ki no i pistolet kupilam juz na swieta lub mikołajki. fajny sama bym sie nim pobawila lub tylko po patrzyla jak swieci
musze naskarżyc na mojego dzicko
. tulimy sie przed zaśnięciem, gilgamy, całujemy. no i pewnym momencie doskoczył do mnie i ugryzł w policzek
. aaaaałłłłłłłłłłłaaaaa

Syneczki fajny byly sasiad same jestem ciekawa jak by sie potem wital. &&&&&& za jutrzejsze wizyty u lekarzy no i zeby przyniosly same dobre wiesci

Martolinka gdzie przepis na rogaliki

Patrycja Witam Cie i pisz do nas w duzych ilosciach.
Liv popros synka zeby Cie troche oszczedzil bo inaczej Ty go po porodzie zacałujesz.
Sowinka moja chrześniaczka przymierzyla dzis chyba z tone ubran i tylko to jej sie spodobalo (oczywiscie nie wie ze to kupilam bo razem z jej mama udalysmy ze kasy nie mamy)

Pati dostal koszulki pizamke i inne *******ki no i pistolet kupilam juz na swieta lub mikołajki. fajny sama bym sie nim pobawila lub tylko po patrzyla jak swieci
musze naskarżyc na mojego dzicko