reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam, ja juz posparztalam;-)maly spi a ja czekam na wlasciciela mieszkania przyjezdza po kase:-(
Liza, idz koniecznie. 1.5 rolu roku temu moim sasiadom przez sepse umarla coreczka miala 5 lat, sanepid zabral ze szkoly wszytskie zabawki itd dzieci nie chodzily. Musieli pochowac w piachu a nie grobowcu taki nakaz dostali z sanepidu, po smierci dziecko widzieli tylko na zdjeciu. A najgorsze jest to ze mala w sobote byla zdrowa w nd rano miala wysoka goraczke,pogotowie zabralo ja do szpitala w Chelmie ale nie radzili sobie, oddali do Lublina i tam w nd w nocy umarla...Mieszkaja obok nas pamietam ja u nas dzieci nie wychodzily na dowr bo ta matka dziecka strasznie wtedy piszczala. Pomimo tego, wszytskiego naj dla Daniela;*
Patrycja mi tez nie spieszy sie do bolu piersi i krocza:-D
Malwina pokaz sie;-)

Dzieki.

A no pojade na zebranie, ojciec z łaską pozyczy mi auto :no: heh, oczywiscie tez gadke miałam na ten temat ale cóz.... ;]

Malwina czekam na zdjęcie :-p
Pati najpierw nałóż szmponetke zobaczysz czy chcesz zmian i czy sie kolor mniej wiecej podoba;-) ja swoje pogłębiam kolor szamponetkami ;-)
Anula to zes mnie nastraszyla, ehhh u mnie Hania w niedziele gorączkowała, ale od razu dawałam leki;/ i teraz juz nie ma sladu goraczki, kaszlą...

Ja tez musze sprzatac powoli ale chyba zaczne od dołu jak Miki pójdzie spac :tak: w neidziele mozliwe ze tesciowa z Siostra M, przujadą do nas, wiec musi byc czysto ;-)

Ostatnia edycja:
Liza Sto Latek Dla Synusia :)

Malwina18 Miejmy nadzieje ze jak najbardziej owocne :)

Anula1989 Straszna historia... Najgorsze co moze byc smierc dziecka... jeszcze porzez takie paskudne choróbsko...

patrycja9009 też sobie zrób wszystkie kolory świata ;D ;-)

A ja sobie siedze pije kawke bo jestem nieprzytomna dzisiaj. Teściowa od jakiegoś czasu tak mi w d... wchodzi ze aż mi niedobrze.. nie mam pojecia co to za zmiana zachowania..

Liza wszystkiego naj,naj dla Danielka :-)

Malwina dawaj fotkę :-)

Patrycja to może siostra podzieli się z Tobą i razem będziecie mieć tęczę na włosach ;-)
Lolkak ja chyba podziekuję ... ona to farbuje włosy średnio 2-3 razy na miesiąć i tak sie zastanawiam kiedy jej te kudły wypadną ;p;p

Witam, ja juz posparztalam;-)maly spi a ja czekam na wlasciciela mieszkania przyjezdza po kase:-(
Liza, idz koniecznie. 1.5 rolu roku temu moim sasiadom przez sepse umarla coreczka miala 5 lat, sanepid zabral ze szkoly wszytskie zabawki itd dzieci nie chodzily. Musieli pochowac w piachu a nie grobowcu taki nakaz dostali z sanepidu, po smierci dziecko widzieli tylko na zdjeciu. A najgorsze jest to ze mala w sobote byla zdrowa w nd rano miala wysoka goraczke,pogotowie zabralo ja do szpitala w Chelmie ale nie radzili sobie, oddali do Lublina i tam w nd w nocy umarla...Mieszkaja obok nas pamietam ja u nas dzieci nie wychodzily na dowr bo ta matka dziecka strasznie wtedy piszczala. Pomimo tego, wszytskiego naj dla Daniela;*
Patrycja mi tez nie spieszy sie do bolu piersi i krocza:-D
Malwina pokaz sie;-)
Anula straszne i bardzo smutne jest to co napisałaś... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w ogóle... współczuje rodzicom tej dziewczynki :(:(:(
Dzieki.

A no pojade na zebranie, ojciec z łaską pozyczy mi auto :no: heh, oczywiscie tez gadke miałam na ten temat ale cóz.... ;]

Malwina czekam na zdjęcie :-p
Pati najpierw nałóż szmponetke zobaczysz czy chcesz zmian i czy sie kolor mniej wiecej podoba;-) ja swoje pogłębiam kolor szamponetkami ;-)
Anula to zes mnie nastraszyla, ehhh u mnie Hania w niedziele gorączkowała, ale od razu dawałam leki;/

Ja tez musze sprzatac powoli ale chyba zaczne od dołu jak Miki pójdzie spac :tak: w neidziele mozliwe ze tesciowa z Siostra M, przujadą do nas, wiec musi byc czysto ;-)
Liza próbowałam kiedyś z szamponetkami... ale problem u mnie polega na tym że ja mam strasznie cienkie włosy a zależy mi an tym by je zapuścić...... niewiem co zrobić by wzmocniły sie... uzywam odżywek balsamów do włosów, swogo czasu brałam też Skrzypovite ale nic nie pomogło :/
Liza Sto Latek Dla Synusia :)

Malwina18 Miejmy nadzieje ze jak najbardziej owocne :)

Anula1989 Straszna historia... Najgorsze co moze byc smierc dziecka... jeszcze porzez takie paskudne choróbsko...

patrycja9009 też sobie zrób wszystkie kolory świata ;D ;-)

A ja sobie siedze pije kawke bo jestem nieprzytomna dzisiaj. Teściowa od jakiegoś czasu tak mi w d... wchodzi ze aż mi niedobrze.. nie mam pojecia co to za zmiana zachowania..
Siwa jak teściowa włażi w du... to znaczy że już całkeim nieługo bedzie czegoś od Ciebie chcieć :):):):)

Ja już kiedyś miałam wszystkie kolory tęczy na głowie..... farbowałam sie na czerwienie na brązy na czarno nawet, miałam blond pasemka czerwone pasemka... chyba nigdy blodnynką nie byłam :):):)
A tu Wam wklejam mój ostatni wpis na bloga :):):):):)
Mój niespełna 5-letni Sebuś od jakiegoś czasu intensywnie liczy .... dostał taką specjalną grę edukacyjną w której zwierzątko skacze i natrafia na cyferki, jak zbierze dwie cyferki to pojawia sie zadanie z tych właśnie cyfr które zebrał... i dotychczas działania były tylko do 10. Pokazałam Sebusiowi jak liczyć na paluszkach i bez problemu dodaje i odejmuje w zakresie 10. Jednak wczoraj zaszedł już tak daleko że działania pokazały sie juz w zakresie 20. Było to działanie 5+7....
Sebus liczy i liczy... nagle tak patrzy na swoje palce i mówi do mnie tak " Mamo pożycz mi Twoich palców bo mi moich paluszków brakuje.."
laugh.gif
Ku mojemu zaskoczeniu po "pożyczeniu" mu swoich paluszków Sebuś ładnie stwierdził że 5+7 =12... :) Problem tylko polegał na tym że nie wiedział jak sie pisze dwanaście, no ale jakoś mu to wytłumaczyłam :)
Potem dałam mu wykałaczki do liczenia żeby nie meczył już swoich paluszków :):):):)
Zastanawia mnie tylko jedno, jak już znudzi mu sie liczenie za co sie weźmie... mam nadzieje że za pisanie :p:p:p:p

Ostatnia edycja:
Liza, n ie napisalam Ci tego zebys sie stresowala tylko po to zebys sie nie wahala co do zebrania.Spokonie Hania po 1 nie chodzi do szkoly a po 2 miala goraczke i juz nie ma a u tej dziewczynki sie zaczela i juz nie spadla...
Patrycja jaki Sebus zdolny:-)a co tej rodziny to fakt wielka tragedia,ojciec tej dziewczynki teraz zdradza zone i opowiada kolegom, moze w ten sposob ucieka od tego:sorry:wogole dziwna rodzina, ta dziewczyna 2 tyg po porodzie zbierala ziemniaki bo tesc kazal a dziecko stalo w wozku obok pola:sorry:
Siwa miej sie na bacznosci:-D

Anula wiem, wiem, dlatego najpierw sie wachałam czy isc ale teraz jestem pewna, chce sie dowiedziec czegos o tym by wrazie co (oby nie bylo to potrzebne) zareagowac od razu.

PAtrycja No Seba juz mądrala sie robi ;-) moja liczyc do 15 umie, pisac umie: mama,tata, babcia, dziadek ;-) hehe Wczoraj do mnie przyszła miałam pisac ale zapomniałam: Przyszła daje mi katreczke i dlugois i mówi: mamusiu napisz mi na karteczce: Jestem zajęta. Ja sie pytam a po co Ci taka karteczka? H: No mamusiu napisz mi... No i jej napisałam, wziela kartke i poszla do siebie, po chwili patrze a ona dokleiła do karteczki wieszaczek taki, powiesiła na drzwiach i zamkneła je :happy: myślałam ze padne ze smiechu, jak opowiadałam M to sie popłakałam :-D hehehe

Wampi mi tez sie zdarza ze posty znikaja:no:

Ide kluski ugotowac :-)

wpadlam tylko na chwilke ;-)
Liza sto lat dla Daniela!! i wszystkiego naj dla Ciebie , bo w koncu Ty 4 lata temu go urodzilas :-D

reklama
wpadlam tylko na chwilke ;-)
Liza sto lat dla Daniela!! i wszystkiego naj dla Ciebie , bo w koncu Ty 4 lata temu go urodzilas :-D
Hahaha :-D pierwszy raz takie zyczenia widze i dla syna i dla matki;-) :-) poród łatwy i szybki wiec wiesz ;-) hehehe, o 4:10 sie obudzilam dzis i do meza powiedzialam ze 4l temu Danielek lezał u mnie na piersiach w wannie :tak: zleciałooo ;-)

Do góry