Bry! :-)
Mówią, że to niedobrze, jak brzuch twardnieje, ale moja siostra przez całą ciążę miała twardy, a urodziła prawie w terminie
Aj Ty, aj TY!
Teraz powinnaś poczuć się skarcona
Najpierw M nie chciał, bo się bał i nie bardzo mógł przełamać. Jak już się w końcu zdecydował to ja wpadłam w panikę i wcale nie było to przyjemne. Drugi raz już była lepszy, ale i tak jest gorzej niż przed ciążą. I tak ogólnie to nie mam na razie specjalnej ochoty.
Podobno przychodzi dopiero w II trymestrze.
W przedszkolu przy naszej szkole wykryto świerzb! Powinnam się martwić?
Wow! Mi cycki prawie nie urosły. Tylko zmieniły "koncentracje" ;-)Tyle to ma na plusie każdy mój cycek![]()
Ja sama? lepiej nie wspominać![]()
Podobno magnez na to pomaga.Dzień dobry dziewczynki;-)
Mam bardzo twarde podbrzusze od kilku dni. Jest prawie jak kamieńteraz cos zaczęłam szukać na ten temat( wcześniej myślałam , ze to normalne) No i wlasnie, normalne nie jest chyba - strasznie sie zestresowalam - co naprawdę nie pomaga
czy ktoś ma podobne doświadczenia?
Mówią, że to niedobrze, jak brzuch twardnieje, ale moja siostra przez całą ciążę miała twardy, a urodziła prawie w terminie

Uwaga:Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Szukam kogoś kto mnie skarci...bo znów najchętniej poleciałabym na usg....wrrrr...mam dość bycia panikarą...wrrr
Aj Ty, aj TY!
Teraz powinnaś poczuć się skarcona

Mi pomaga mięta (żuję gumę, albo piję herbatkę).Dziewczyny doradzcie mi proszę, jak łagodzicie u siebie nudności. Mnie męczą całą dobę, najgorzej jest wieczorami...nic nie przytyłam, a raczej chyba z kg bądź z dwa spało mi na wadze, bo do słodyczy mam wstręt (oby mi tak zostało) ale męczę się okropnie..
Mnie też pobolewa jak na @ i mam czasami skurcze (ale raczej bezbolesne) a z dzidzą wszystko dobrze. To chyba jednak wina rozciągania się wszystkiego...A mnie dodatkowo boli dół brzucha. Taki dziwny ból, trochę jak przed miesiączką, takie skurcze całkiem mocne i częste.miała któraś z Was podobnie? Wiem jednak, że trzeba myśleć pozytywnie.
U nas też. Tak się złożyło, że od momentu poczęcia bzykaliśmy się dwa razyDziewczyny ze tak sie zapytam .... to jak tam u was z przytulankami ? bo u nos to je lipaznaczy sie z powodu mojego zlego samopoczucia nic a nic i ochota tyz zerowa
kurna widze ze m zaczyna miec z tego powodu fochy
![]()

JA byłam wczoraj na USG i moja dzidzia też się nie ruszała, ale serducho biło i gin powiedział, że jest wsio oki.hej dziewczynki, przede wszytskim gratuluję każdej malutkiej dzidzi w brzusiu. Mam do Was pytanie, czy któraś z Was była na usg i dzidzia się nie ruszała? Moja siostra była wczoraj i bardzo sie martwi..niby lekarka mówiła, że jest ok ale tak dziwnie milczałam, moze ona źle to odebrała, ale podobno dziecko na tym etapie (10tc)ciągle się rusza.. bardzo prosze o Wasze rady i opinie. :-(
W przedszkolu przy naszej szkole wykryto świerzb! Powinnam się martwić?