reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Iza zgadzam sie natomiast nam sie bardzo podoba Jakub ale nie Kuba... bo np moj maz ma kolege do ktorego dzieci mowiły kupa zamiast Kuba... no i jest Sebciu

ja dobra żona wygonilam męża na piwo z kolegami :-) mlody spi ja mam chwilkę :-)jutro mykam na 9 do kosmetyczki:-D i do kina sama... bo moj M nie chce isc ze mna na zmierzch ...:-p

Iza ja też nie lubię przekombinowanych, ale też nie podobają mi się zbyt popularne
u nas jest Artur - bo wymyśliłam sobie że kolejny facet też musi być na a [mąż Adam, teść Albin, tata Andrzej] dla dziewczynki mamy dwa imiona - Klara i Matylda, a dla drugiego chłopaka jeszcze imienia brak...
a jeszcze w temacie przekombinowanych imion - koleżanka z podstawówki dała synkowi na imię Maddox... przypuszczam że dlatego że adoptowany syn Angeliny Jolie tak ma... bez urazy ale uważam że trzeba mieć nasrane w głowie żeby takie coś zrobić - chyba lepiej być siódmym Kubusiem w klasie niż jedynym Maddoxem, którego mama czyta za dużo plotek w internecie...

Dzień dobry ;-)
Ewa i jak dzisiaj? mam nadzieję, że @ nie przyszła i nie przyjdzie ;-)
Iza przepraszam, nie chciałam cię urazić swoim postem. Każdy nadaje takie imię jakie chce i jeżeli wam się Jakub podobało to nie ma problemu. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat ;-)Ale jest dobra strona tej sytuacji - odezwałaś się ;-) co słychać? :-)
Pajkaa mój mąż ma 11-sto letniego kuzyna i ja mu zawsze Jacobko mówie a on chodzi zadowolony bo nikt go tak nie nazywa :-) Udanego seansu i relaksu :tak:
fioletowa mi się Artur bardzo podoba ale w nazwisku też mamy "r" i całość strasznie twarda wychodziła. Mi się źle wypowiadało a co dopiero małemu dziecku chociaż w dalszym ciągu jest to jedno z moich ulubionych męskich imion :tak: Maddox? biedne dziecko... Czym się niektórzy kierują wybierając imiona? Ty byłaś już u ginki czy dziś dopiero idziesz?
Siwa lepiej dzisiaj?? pogodziliście się?? ;-)

dziewczyny kolejny test negatywny, mam jeszcze 2 tabl duphastnu , zjem je i nie kupuję nowych czekam na @
no.gif

alebur tak mi przykro, kurczę no wierzyłam w twoje pęcherzyki, tulę mocno ale jeszcze nie przekreślaj wszystkiego bo może akurat @ się nie zjawi

Pajkaa to milej soboty życze bo zapowiada sie ciekawie :-):-) odpoczniesz sobie troszke;)

alebur kochana moze @ nie przyjdzie :) trzeba byc dobrej mysli

lolcia86 no juz lepiej :) przeszło mu a ja od rana sie strasznie zle czuje mdli mnie no dramat;/

a ja wlasnie zaraz uderzam do wałbrzycha do szkoły pozniej D do nas dojedzie i zostajemy u moich rodziców troche mnie w szkole nie bylo aż sie boje tam isc no ale trzeba bo mi semestru nie zalicza;/.
pewnie u siostry wbije na kompie to zobacze co tam u was dziewczynki :) i trzymam & za owocny weekend :)

reklama
witam sie

wkurzyłam sie na maxa... spóźnilam się do kosmetyczki 10 minut a ta mi, ze mnie nie przyjmie bo nie zdąży... no srał ją pies no... musiałam wracać do domu... ale seans dzisiaj o 15:D:D

Alebur słońce nie dołuj się kochana wiem jak takie rozczarowanie boli miałam nadzieje, ze w poprzednim cyklu mi się uda i mimo sexu w dniu owu nic sie nie udało :/ wierze, ze będziemy jeszcze mamusiami :tak:

Fioletowa mnie się akurat imie Artur nie podoba bo tak miał moj ex na imię i zbyt dużo miałam przykrości :-pkompletnie nie wiem ja nazwiemy drugiego syna jeżeli w ogóle będzie mi dane mieć drugie bobo... no a to imie koleżanki MASAKRA..... skąd ona się urwała:-D

Ewa to zaciskam kciuki za nowy cykl:tak:

Lolciu no ciekawie mowisz na Jakuba :) nie wiem może drugi syn tak się będzie nazywał... nie mam pojęcia wszystkie imiona nam się nie podobają...

Do góry