reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No to faktycznie caaala noc! Swietnie,moze idzie ku lepszemu!
Ja pamietam,jak jeszcze karmilam Natalke i juz juz odchodzilam od nocnego karmienia,to dla mnie jak budzila sie o 5 nad ranem,po wczesniejszej calej nocy bez wstawania i karmienia to tez uwazalam ju,ze cala noc przespala,bo budzenie sie raz i to o 5 rano to byl sukces w porowaniu do wstawania co 2 godziny na cyca:)

reklama
Dzieki, Pajkaa!!:happy: Tak policzylam i dzis skoczyla mi temp wlasnie o 0,05,ale jednak nie jest jeszcze wyzsza od 6 ostatnuich,no nic zaczekam co bedzie sie dalej dzialo u nas:) Poki co to light!

A wiecie, tak wczoraj rozmawialam z Szymonem i ja juz nie czuje tej presji,takiego cisnienia na ciaze,a mialam tak pare miesiecy temu!! ojjj mialam! CAly zcas czytalam,zylam tym. A teraz raczej na luzie! NAwet nie staramy sie sexic 3 razy dziennie,tylko tak na spokojnie,zeby nie zaptrzepascic szansy,zeby bylo fajnie,ale nie na maxa!Hmmm,moze az takie cisnienie mi minelo...no zobaczymy co bedzie dalej!

Ewa86 strasznie mi przykro. Ściskam
Pajka ja bym już więcej do tej kosmetyczki nie poszła:wściekła/y:. 10 minut jak by jej zależalo na klientkach to by Cię przyjęła a potem jakoś nadgoniła a to jakieś leniwe babsko było
Kate23 my się jeszcze nie znamy. Witam:-) i trzymam kciuki za ten cykl
fioletowa no widzisz jaka miła niespodzianka. Może jest już gotowy na samodzielne spanie. Maks mi kiedyś powiedział mama idź maksiu sam i spał sam. Pewnie gdyby nie to dalej bym z nim spała. Choć ja ostatnio wyczytałam, że najnowsze badania mówią aby spać z dzieckiem do 3 urodzin. Więc ja się nie przejmuje i śpię z nim czasem:tak:

A nam łikend minął miło, filmowo i rodzinnie. Pełen relaks.
I wiecie co w końcu w 25dc test owulacyjny wskazał na owulkę. Jeżelizawsze miałam tak późno to już wiem dlaczego się nie udawało 3 dni przed @ to już sobie odpuszczałam:-D

Pajkaa hahahahahah to niezłe laska :D ,do kitu z ta kosmetyczka;/

ewa86
, alebur trzymam kciukaski ;)

wrociliśmy z weekendu bylo calkiem dobrze... ale ja w innej sprawie dziewczyny ja juz niby po owulce a ty mi sie śluz biało-przezroczysty tak jakby mokro mialabym caly czas.. a nie kochalismy sie 3 dni wiec to nie moga byc pozostałości z nasienia... nie wiem moze wy wiecie co mi dolega? albo zle owulke obilczylam ostatni okres mialam od 31 października.. cykl 26-28 dni

edit.
kakakarolina hehehe to bierz sie do roboty dzisiaij i miłych przytulańców życze ;)

Ostatnia edycja:
heh karolina, wczoraj w dzien dostal goraczki wiec od razu z nami w lozku wyladowal :-)
ja nie mam cisnienia na to żeby spal sam, tylko czasem chcialambym miec juz swoje lozko dla siebie i w koncu wyspac się jak czlowiek, a nie na krawedzi lozka, balansujac by nie spasc ;-)
Artur sam mówi że idzie spać do swojego lozeczka i zasypia w nim, takze wiem że krzywdy mu nie robię... :-)

reklama
Witam poniedziałkowo :)

Dzień dobry ;-)

Iza przepraszam, nie chciałam cię urazić swoim postem. Każdy nadaje takie imię jakie chce i jeżeli wam się Jakub podobało to nie ma problemu. Ja wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat ;-)Ale jest dobra strona tej sytuacji - odezwałaś się ;-) co słychać? :-)

Wcale a wcale mnie nie obraziłaś :happy:

A ja dziś drogie Panie zaczynam urlopik. Caaaaały tydzień. Zaplanowałam gruntowne porządki coby już na święta było bo potem nie będzie jak. A najlepsze jest to że teoretycznie właśnie zaczynamy dni płodne :-D

Do góry