Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
yh, beznadziejaA ja dziś mam podły nastrój:/ Chcieliśmy z D. wziąć ślub cywilny w przyszłym roku, już po narodzinach maluszka ale teraz się okazuje, że na wariata będziemy to robić jeszcze w tym roku chyba. Pani w USC mnie oświeciła, że jeśli nie minęło 300 dni od uprawomocnienia się wyroku rozwodowego to dziecko MUSI nosić nazwisko mojego byłego męża, no chyba, że ja powtórnie wyjdę za mąż, to wtedy nie. Do dupy z takim prawem:/ I teraz na szybko załatwiamy odpisy aktów urodzenia żeby do 29 listopada zdążyć je złożyć w USC. Masakra jakaś. No powiedzcie czy to nie jest chore....ojciec biologiczny nie ma prawa przez 300 dni uznać swojego własnego dziecka....paranoja
no ale jestesmy w Polsce, wiec powinnysmy zaczac przestac sie dziwić.. kurde szkoda ze musicie teraz wszystko zalatwiac na szybkiego, nigdy czegos takiego nie lubilam.haha, mi zostal jeszcze jeden pomarancz, ale odmowilam sobie bo wkurzyło mnie to, ze mam lepkie rece od obieraniaGabryś- to się chyba zmówiłyśmy, bo ja też właśnie skończyłam dwa pomarańcze-niestety ostatnie, więc jutro zakupy musowo. I mój A. też niedługo z pracy ma wrócić, bo do 19 pracuje,hehehe.
Też tak sobie pomyślałam, gdybyśmy w jednym mieście mieszkałyhaha, mi zostal jeszcze jeden pomarancz, ale odmowilam sobie bo wkurzyło mnie to, ze mam lepkie rece od obieraniai widze, że nasi faceci oboje na ' A', zeby sie nie okazalo ze to ten sam facet ahaha, nie no dobra, zarcik oczywiscie
![]()
.Ale Kraków a Szczecin to spora odległość. Więc mamy dwóch A.:-)-ufff co za ulga-hehehehe
.