reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ewika śliczna córeczka a jaka duza :szok: jak szybko rosnie ;-)

pyscek nie wiem co ci powiedziec na temat tempki...

magdalenko nie no kiedys sie rusze ;-)ale jeszcze niewiem kiedy ;-)

nie mow o rybie po grecku bo tez bym zjadla ale bede miec na swieta wiec poczekam ;-)

reklama
Ewika jaka córunia, ojoj cudo, cmok cmok cmok

A co do prezentów światecznych, to ja już wszystko mam, dla męża porządny portfel, dla mamusi walizkę (żeby mogła często do nas przyjeżdzać :) ), dla dzieci gry, a dla siostry męża kosmetyki. Musiałam się szybko uwinąć, żeby przed wyjazdem już wszystko mieć.

Ewika, cudna Mała :) Powiedz mi, jak ogarniasz dom i Córeczkę? Trudno jest?

To może powiedzcie co dostali w poprzednich latach, coś się na pewno nie powtórzy, a któraś skorzysta :) Mój portfel też dostał, spodnie narciarskie i kurczę, nie pamiętam już co jeszcze...

Ah... a ja wróciłam właśnie do domu... pojechałam do mamy która dzisiaj miała mieć zbieg. Urósł jej jakiś guz w pochwie i miała mieć go usuwany... okazało się ze zabieg przerodził się w 2 godzinną operację pod narkozą i mama leży teraz w domu pod silnymi lekami przeciwbólowymi... dodatkowo dostała gorączki bo jakaś infekcja się wdarła i jest na antybiotykach.... ma zakaz wstawania... :-(

Dodatkowo dowiedziałam się ze mój wujek miał dzisiaj 7 godzinną operację usuwania pęcherza i części jelitowej (ma raka) leży na podtrzymaniu...

Eh... szalony dzień....

melduje ze pozadek zrobiony w ciuchach i prawie 2 pulki wolne zajelam jedna ciuszkami kilkoma Amelki ;-) i obok prezenty juz na gwiazdke ;-) a ja spodni dzinsowych z przed ciazy nie wejde w zadne ;-) a bluzki z dlugim rekawem to nie powiem moze z 3 wejde jeszcze kurcze bede musiala kupic z dlugim rekawem... bo brak...

a co do prezenciakow zeszlym roku dostal smieszna tanczaca choinke i grajaca ;-) z gazetki wysylkowej selekt i kilka ksiazek kucharskich ulubiony perfumik chyba noz bo on lubi nowe noze ;-) w koncu kucharz

fifka ojoj współczuje :-*<glaszcze>

co jecie na zgage ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry