reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Anaztazja głos oddany i z komorki i komputera:) a co tak kotka Twoja moze wygrac?:-p
kiedy idziesz do endo...?

Rozczochrana zdrowka bidna, cos ostatnio te chorubska Cie nie opuszczaja. Zapalam światełko dla Twojego Oliwierka
[*]

Liv ja urodzilam dzin po terminie. nie wiem co lekarz na to bo dowiedzialam sie ze czeka mnie cc po takim cieciu od jednej laski na forum i w necie. co to jest cholestaza?

Maron tak tak wprawiaj sie !!! milej zabawy z chrześnicą .

ja kocham gotowac tylko czsem sie zwyczajnie nie chce:-p. ni i nie lubie wymyslac obiadu . mi to ktos powinien powiedziec dzis na obiad chce to i to a nie siedz i wymyslaj no bo ile mozna .

Pati znowu chory :angry: . wczoraj bylismy u lekarza i cos tam delikatnie slyszala na oskrzelach. na szczescie nie dostalismy antybiotyku tylko syrop na wzmocnienie i pulmeo , inhalacje tez robimy.

reklama
zostałąm wywołana pod tablicę, to i jestem:-D:-D:-D:-D

Mało mnie, bo czuję sie FATALNIEEEEEEEEEEEEEEE:no::no::no: Ciążowo jest ok, ale złapało mnie przeziębienie i nie mam na nic siły:no::no: Głowa mnie napitala, tak że szok, zimno mi, woda leci z nosa:no::no:

Rozczochrana,
[*] dla Oliwierka... i łączę się w bolu z chorobą:tak::tak:

Bunny, zdrówka dla Patiego:tak:

Liv, boziuuuu Ty już na końcówce, a ja jeszcze pamiętam jak chwaliłaś sie pozytywnym testem,;-) Jak sie czujesz???

Anastazja, przykro mi z powodu @@:wściekła/y:

ja urodziłam Igora w terminie:tak::tak::tak: W rownym 40tc :tak::tak:

Ty lepiej mleko, czosnek wika nie wolno Ci chorowac:-p

ja jakos, mam zakaz chodzenia na dlugie dystanse, bo mam zbyt miednice obciazona i zaraz sie chyba posypie. Apetyt sredni, byla krew w moczu, ale jakos o tym nie mysle, cisnienie w normie, tylko znow jak w poprzedniej zaczyna sie swedziawka, jak mi za 2 dni nie przejdzie to smigam do lekarza. Jakos leci, no mam silniejsze przepowiadajace, ale ponoc to normalne no i maly mnie ciagle w watrobe uciska i mi niedobrze.

Bunny zdrowia dla malca:tak:cholestaza no pojawia sie czasem pod koniec ciazy pod wplywem podwyzszonych hormonow i ma sie problem z kwasami zolciowymi, niebezpieczne dla dziecka, bo moze umrzec w brzuszku. Poprzednio rozpoczelo mi sie w 34 tygodniu, i chyba znowu mnie bierze, oby chwilowe to bylo. A te nieznosne dziecko jeszcze mnie uciska w ten woreczek i watrobe.

Bunny - kotek do wygrania ma jedzienie :-D:-D powiedziała że z koleżankami z BB się podzieli , także możecie liczyć na chrupki :-D:-D:-D oczywiście jak wygra :-p a do endo idę dopiero 20 grudnia, już prawie 3 tyg, biorę te tabletki i zastanawiam się czy nie pójść do rodzinnego i nie poprosić skierowanie na TSH zeby zobaczyć czy coś działają jak myślicie? czy już poczekać ?
wika - kuruj się , nie możesz teraz chorować

wika zdrowka!!!! nie mozesz teraz chorowac!

Liv- ja urodzilam tydzien po terminie ale to tez porod byl wywolywany, bo tak to nie wiem kiedy by Milosz sam wyszedl:crazy:

anastazja Ty znow na wczasach???;-)

Bunny zdrowka dla małęgo!

I wiecej znow nie pamietam, u mnie oki tylko denerwuje mnie ten nieustajacy bol zoladka i..... czkawka dzidzi!!!! Sorki ale nienawidze tego uczucia:angry:

poczekaj jeszcze, w sumie jak za miesiac masz wizyte to mozesz poczekac

a Ty Lela wrzodow nie masz? moze taka nadkwasota? spoko, moje dzieci ciagle czkaly

u mnie po 14 dniach wywoluja, ale chyba zmniejszyli do 10,

mnie przy 8 cm po 3 godzinach gdy sie ruszyc nic nie chcialo dali oxy i poszlo od razu ja piernicze oxy nigdy nie zapomne

Ostatnia edycja:
reklama
liv mnie czaami takie ataki dopadaly juz w technikum ael to rzadko a w tej ciazy... nie opuszczaja, ojciec choruje na wrzody wiec moze i mi cos przekazal w genach?

to ze Cie tak bolalo przy oksy czy co? bo ja to porownania nie mialam jak jest bez:crazy:

Do góry