reklama

Mamusie w 2012

pierwsza???:szok::szok:sowinka - a Ty już w pracy ? :-)
gosiulek - a mąż dobrze się czuje? jak tak to do dzieła :tak:
No a Ja na wczasach , masz racje Lelek , i już mam dość :wściekła/y: i jak nasze dzieci chodzą w pieluchach rok , dwa , trzy ? nie zazdroszczę :eek:

reklama
Dzień doberek:-D

Sowinka, dopiero za tydzień w piątek

Wika to jeszcze troszkę i pewnie nie możesz się już doczekać:tak:

a u mnie dzisiaj dwie grube krechy na teście owu.a mąż bierze antybiotyk.I co ja mam zrobić?:-(
Gosiulek ja myślę, że seksować się możecie:-D
Bunny zdróweczka dla Patysia:-)

Mnie dziś od rana męczy mnie biegunka, ale jakoś funkcjonuję i myślę, że przejdzie:-D
Aaaaa widziałyście zapowiedź filmu ZAMIANA CIAŁ -> mimo, iż fabuła powszechnie znana to wydaje się być zabawny:tak: pomyślałam, że wybierzemy się z Wackiem w grudniu na rocznicę zaręczyn:-)

edit: ja miałam być pierwsza:-p a tak serio widzę, że Meggy już na 3 miejscu -> super:-) no niestety już w pracy:eek:

u mnie probuja obrocic najpierw zanim cesarke zrobia,
zwykle cc sie robi a Ty masz jeszcze sporo czasu by sie dziecko odwrocilo, wiec tym nie masz co sie zamartwiac

tak sie sklada ze wrecz przeciwnie :-p bede sie martwic jak sie obroci :-p
moja Ada na kazdym USG lezy posladkowo, ciekawe jak bedzie za tydzien :-)
wika tez mam wizyte w przyszly piatek :-)

Wiecie u nas w pracy był taki pomysł, żeby zrobić spotkanie ze Świętym Mikołajem dla Naszych dzieciaków, ale oczywiście prawie wszyscy są na NIE, bo stwierdzili, że to bez sensu, bo musieliby przyjechać po pracy -> OMG co za ludzie!!!!:angry::angry::angry: A mogłoby być tak fajnie i pamiątka dla dzieci:-D

hejj:-)

u mnie lepiej niż wczoraj, ale rewelacji nie ma:no::no:

Bunny, co tam u Ciebie słychać?? jak Pati??

Sowinka, ano długo jeszcze do następnego piątku:-(:-(:-( A spotkania z Mikołajem rzeczywiście szkoda:no:

Hejka wszystkim:happy:
Co tam u Was słychać?
:happy:Jakieś nowe II są? :happy: U mnie tak średnio na jeża :sorry: koniec cyklu się zbliża to załapałam doła (znów):-( chyba już co miesiąc tak będzie:hmm: jak to jest, że innym przychodzi to bez trudu, wszyscy moi znajomi nie mają takich problemów, czuję się przy nich jak wybrakowana:-( (wiem, wiem ochrzanicie mnie za takie myślenie, ale… tylko z Wami mogę być naprawdę szczera, nie muszę udawać „mamy jeszcze czas na dziecko”,” wcale jeszcze go nie chce” a wyć mi się chce, że nic nie mogę zrobić by je mieć, chyba muszę się jakoś z tym pogodzić, jeszcze nie wiem jak, ale muszę) :hmm:
Rozczochrana-
przykro mi z powodu Twojego Synka :-(<przytul> dobrze jednak, że o Nim mówisz :happy:

Bunny-
to Ty chciałaś przepisie na szarlotkę? :happy:Już Ci piszę :happy:

Wika
- a Ty do wyrka jak jesteś chora!!:wściekła/y: Dbać mi o siebie tam! ;-)

reklama
Wika Pati ma katar który z nosa nie chce wyjsc , wiec ciężko mu się oddycha. podczas inhalacji drze sie nie samowicie i nie wiem czy je przerwać czy nie. o dziwo w nocy nie ma kataru przynajmniej dzis

dobrze ze chociaz troche lepiej sie czujesz .

Truskawcia dziękuje . czemu od razu łapisz doła co???? moze ten małpiszon nie przyjdzie !!! tego Ci z całego serca życzę !!!
a bylas u jakies lekarza chociaż na monitornig cyklu???

Rozczochrana jak sie czujesz? przyszla czy nie przyszla @? trzymam kciuki !!!

Dana Martolinka hop hop gdzie Wy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry