Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jakoś zawsze tak w czasie około małpowym mnie kryzys dopada i mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę :-(A tak szczerze jak by @ nie przyszła, to przy tym co czuję (brzusio boli) naprawdę bym się nieźle zdziwiła :-)Póki co na monitoringu nie byłam. Byłam tylko w lipcu na cytologii i USG (wszystko było okej)
Kazano mi się starać 

Martolinka to z Antka rzeczywiście ŁobuzDziewczyny witam po kilku dniach!!! Młody połąmał modem i dopiero go naprawili!!! Nasze dziecko to człowiek demolka;-)Alicja kopie niesamowicie
Alicja imię ładne, jednak mi się źle kojarzy
ja mam typy na imiona, ale może w ciąży mi się zmieni
Hej kobitki niedługo mikołajki i święta wybieracie się na zakupy po prezenty dla dzieciaczków ?Zabawki - Produkty - Tesco

Wika zdróweczkau mnie lepiej niż wczoraj, ale rewelacji nie ma![]()

Rozczochrana ja trzymam bardzo mocno kciuki, żeby jednak @ nie przyszłaBunny @ powinna przyjść jutro (najpóźniej w sobotę) i podejrzewam że przyjdzie... chociaż ból podbrzusza jest w tym cyklu inny... taki bardziej drażniący nie otrafię tego opisać... zawsze jest tępy a tym razem jest ostry i wyraźny raz z prawej raz z lewej strony no i środek podbrzusza promieniuje na całe podbrzusze... ale nie czuje tego żeby się udało... przy Oliverku czułam od samego początku że się udało... tak więc czekam cierpliwie ten i następny cykl... jeśli się nie uda idę powtórzyc badania hormonów...![]()

Sowinka imiona wybieramy głównie na zasadzie gustu i skojarzeń. Nawet piękne imię , które jednak kojarzy nam się z nieprzyjemną osobą/zdarzeniem , odpada w przedbiegach ;-)
sorry memory
ale rzeczywiście tak jest, że jak się nie lubi jakiejś osoby i potem miałoby się tak dać dziecku na imię to ja tego nie widzę
cały czas kojarzyłoby mi się z tą osobą
ale Twoja Ala będzie cudowna
Ja to wszystko wiem...tylko, ze panicznie boje sie sn
wiedzac ze czeka mnie cesarka mialabym ten komfort psychiczny :-) ale bedzie co ma byc - nie ja pierwsza i nie ostatnia, dam rade nawet jesli bedzie to sn :-)
no ale my w tym roku jeszcze zabawek nie kupujemy :-) dla chrzesnicy mam bluze z Reserved, rekawiczki pod kolor i nauszniki futerkowe tez z RE, jeszcze jakies slodkosci dokupie :-)