reklama

Mamusie w 2012

Bunny zdrowka dla synka.

Dziewczyny, mam tak intensywnie seksualne sny, ze az sie dziwie. Fakt faktem przez intensywnosc mdlosci, zesmy z mezem niczego nie probowali od 3 miesiecy i troche mi brakuje, ale az jestem w szoku...:-)

reklama
Bunny- ano widzisz, zrobiłam wczoraj testa (28 dc) wyszła „piękna” jedna krecha :angry: a jakoś zawsze tak w czasie około małpowym mnie kryzys dopada i mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę :-(A tak szczerze jak by @ nie przyszła, to przy tym co czuję (brzusio boli) naprawdę bym się nieźle zdziwiła :-)Póki co na monitoringu nie byłam. Byłam tylko w lipcu na cytologii i USG (wszystko było okej):happy: Kazano mi się starać :happy:

Bunny @ powinna przyjść jutro (najpóźniej w sobotę) i podejrzewam że przyjdzie... chociaż ból podbrzusza jest w tym cyklu inny... taki bardziej drażniący nie otrafię tego opisać... zawsze jest tępy a tym razem jest ostry i wyraźny raz z prawej raz z lewej strony no i środek podbrzusza promieniuje na całe podbrzusze... ale nie czuje tego żeby się udało... przy Oliverku czułam od samego początku że się udało... tak więc czekam cierpliwie ten i następny cykl... jeśli się nie uda idę powtórzyc badania hormonów... :)

Dziewczyny witam po kilku dniach!!! Młody połąmał modem i dopiero go naprawili!!! Nasze dziecko to człowiek demolka;-)
Czuję sie dobze , Alicja kopie niesamowicie !!!TO JUŻ 20 TC:-D
Livcia u mnie poród wywoływali w 41 tc . Młodemu się nie spieszyło!!!

Dziewczyny witam po kilku dniach!!! Młody połąmał modem i dopiero go naprawili!!! Nasze dziecko to człowiek demolka;-)Alicja kopie niesamowicie
Martolinka to z Antka rzeczywiście Łobuz:-p Alicja imię ładne, jednak mi się źle kojarzy:eek: ja mam typy na imiona, ale może w ciąży mi się zmieni:-p

Hej kobitki niedługo mikołajki i święta wybieracie się na zakupy po prezenty dla dzieciaczków ?Zabawki - Produkty - Tesco

Pati ja się właśnie wybieram dziś po klocki Lego dla Bartka
:-D
u mnie lepiej niż wczoraj, ale rewelacji nie ma:no::no:
Wika zdróweczka:-D

Bunny @ powinna przyjść jutro (najpóźniej w sobotę) i podejrzewam że przyjdzie... chociaż ból podbrzusza jest w tym cyklu inny... taki bardziej drażniący nie otrafię tego opisać... zawsze jest tępy a tym razem jest ostry i wyraźny raz z prawej raz z lewej strony no i środek podbrzusza promieniuje na całe podbrzusze... ale nie czuje tego żeby się udało... przy Oliverku czułam od samego początku że się udało... tak więc czekam cierpliwie ten i następny cykl... jeśli się nie uda idę powtórzyc badania hormonów... :)
Rozczochrana ja trzymam bardzo mocno kciuki, żeby jednak @ nie przyszła:-D
[*] dla Oliwierka...

Jak cudownie, że dziś już piątek:-)

Witajcie,
dobrze, że już jutro weekend:tak:
Sowinka imiona wybieramy głównie na zasadzie gustu i skojarzeń. Nawet piękne imię , które jednak kojarzy nam się z nieprzyjemną osobą/zdarzeniem , odpada w przedbiegach ;-)

Która teraz testuje?

Sowinka imiona wybieramy głównie na zasadzie gustu i skojarzeń. Nawet piękne imię , które jednak kojarzy nam się z nieprzyjemną osobą/zdarzeniem , odpada w przedbiegach ;-)

No właśnie tak to jest i akurat Alicja to najbardziej nielubiane przeze mnie imię:eek: sorry memory:-p ale rzeczywiście tak jest, że jak się nie lubi jakiejś osoby i potem miałoby się tak dać dziecku na imię to ja tego nie widzę:sorry: cały czas kojarzyłoby mi się z tą osobą:szok: ale Twoja Ala będzie cudowna:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny moze mnie zrabiecie i zaczniecie tlumaczyc czym jest cc :-p Ja to wszystko wiem...tylko, ze panicznie boje sie sn :-p wiedzac ze czeka mnie cesarka mialabym ten komfort psychiczny :-) ale bedzie co ma byc - nie ja pierwsza i nie ostatnia, dam rade nawet jesli bedzie to sn :-)
Mi sie imie Ala bardzo podoba, nawet goscilo na naszej liscie :-) Kocham proste imiona i krotkie Ola, Ala, Iza, ADA :-D
No wlasnie kto testuje teraz?? :-)
patrycja widzialam wlasnie mnostwo zabawek w Tesco, ba nawet w Biedronie :-D no ale my w tym roku jeszcze zabawek nie kupujemy :-) dla chrzesnicy mam bluze z Reserved, rekawiczki pod kolor i nauszniki futerkowe tez z RE, jeszcze jakies slodkosci dokupie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry