reklama

Mamusie w 2012

Qcz a kiedy masz następną wizytę? usg?:tak:
Bunny nasz syn jest nie do opanowania jeżeli chodzi o potrzebę ciągłych wrażeń. Jest bardzo sprawny fizycznie i gdy dokonuje swoich akrobacji zdarza mu się "skutek uboczny". Tym razem padło na modem;-)
Calogera lekarze musieli miec ciekawe miny jak im tam nogami fikałaś;-)

reklama
Qcz a kiedy masz następną wizytę? usg?:tak:

Następne Usg dopiero w 20 tygodniu pewnie. Ale kiedy dokładnie nie mam pojęcia. Dostałam list z terminami na pozostałe usg w 28, 32 i 36 tygodniu, ale na 20 tydzień jeszcze nie dostałam. Muszę się dowiedzieć, co się w tej sprawie dzieje. I tak jestem w szoku, że będę miała aż 4 usg do końca ciaży. Myślałam, że będę miała tylko dwa. Konsultantka-ginekolog stwierdziła, że ze względu na moja historię medyczna i mojej mamy, chce mieć mnie i dzidzię na oku.

A ty Martolinka kiedy?

Calogera - trzymam kciuki bardzo mocno

calogera trzymam kciuki, oby wszystko bylo w porzadku :-)
a ja mam USG genetyczne w piatek za tydzien :-) znow bedziemy dluggoooo ogladac Adusie :-):tak:
Ja wlasnie wlozylam ciasto do piekarnika, zaraz zabieram sie za male sprzatanko, maz pojechal do taty w czyms mu tam pomoc :-)
Wybieracie sie gdzien na andrzejki?? :-) my idziemy do kumpla na domowke :-) tak jak rok temu :tak:

milego dnia

Cześć dziewczyny.
Morze Czerwone jest dzisiaj wyjątkowo wzburzone... Masakra... ale piszę bo dużo wczoraj śledziłam tematy staranek na innych forach równiez zagranicznych...
Zamówiłam sobie w aptece internetowej Castagnus... Jak tylko przyjdzie zaczne go zażywać razem z wiesiołkiem. Duzo dziewczyn uregulowało nim cykle... Jest lekiem ziołowym. Zobaczymy.... :)

rozczochrana duzo znajomych moich bralo castagnusa, ja tez :-) niestety mi nie pomogl w uregulowaniu cyklu :-( wrecz przeciwnie, narobil wiekszego dziadostwa :angry: ale kilka moich kolezanek zaciazylo po kilku cyklach z castagnusem i twierdza ze to dzieki niemu :-)

maron umówilam się z Emkiem że wezmę pełną dawkę zalecana castagnusa czyli 90 kapsułek a jeżeli dalej bedzie nieregularnie cykl i nie uda mi sie zajsć w ciąże powtórzę hormony... Zdecydowałam się na niego tylko dlatego że hormony na ostatnim badaniu były w normie a nie dość że cykle mam rozwalone to jeszcze do tego wszystkiego dochodzi bardzooo obfita @ i pms taki że bym wszystkich pozabijała... a na samym końcu z rozpaczy ze sobie z samą sobą nie potrafie poradzić popełniłabym samobójstwo... :-) Czytałam że łagodzi pms i że w większości przypadków reguluje cykle... Ale też dużo czytałam że siemie lniane tak działa... tylko że juz więcej dziewczyn sie na niego skarżyło nić na castagnus. Spróbować zawsze można... Jak nie to lekarz :) to dopiero 7 cykli starań za mną... niektórzy starają się latami... kiedyś się uda :D w końcu obraczka mi wróży dzieci :-D hehe

pewnie, ze sie uda :-D wiesz ja wiem ze w moim przypadku zadzialal bromergon ( no ale ja mialam problemy z prl) i wiesiolek :-) w drugim cyklu brania wiesiolka zaciazylam :-) a bralam go na moja ,,suchosc'' :zawstydzona/y:

Mi pomógł clostylbegyt, jest na aktywację owulacji, którą ja miewam rzadko, ale jest na receptę. Zaszłam w pierwszym cyklu brania przy połowie dawki :-) I warto też monitorować owulację, tylko to spory koszt, bo usg jest chyba co 2 dni w środku cyklu.

reklama
Witajcie,
calogera najpierw zaczęł się jej w miejscu szwów po niemal 20 latach zbierać jakiś płyn , potem ze zrostów zrobiły się mięśniaki. Mama przeszła terapię hormonalną, po której m.in. bardzo przytyła . Nie ma teraz już szans na uratowanie macicy i lada dzień będzie mieć wszystko "wyczyszczone"... cesarka w zamierzchłych czasach a teraz dopiero odczuwa jej skutki.
trzymam kciuki za Twojego synka:tak:

Rozczochrana a jak nazywa się Twoja koleżanka? Ty też tam powinnaś być:tak:

Qcz ja mam wizytę i USG w Mikołajki i liczę na potwierdzenie płci oraz zapewnienie , że dziecko zdrowe:tak:
Dobrze żeby mieli Cię pod opieką choć teraz już musi być dobrze!!!:tak:

Maron u nas w rodzinie wszyscy gdzieś balują więc my z dzidziolem w domu tak jak w zeszłym roku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry