rozczochrana.mama
Fanka BB :)
mama tutaj u mnie monitorowanie cyklu graniczy z cudem
tu graniczy z cudem zobaczyc się z lekarzem kiedy masz przeziębienie
mój rekord czeknia na wizyte przy gorączce 38,5 to było 5 dni ... w tym czasie sama się zdąrzyłam podleczyć...
martolinka Marta Podulka Mam talent! - Oficjalna strona programu - TVN
śpiewała kiedyś w zepole mojego brata zanim sie wszyscy rozjechali za granice i na studia
Mój brat wyjechał do Szkocji ona do Poznania perkusista tez wyjechał do UK i tak powoli się wszystko rozsypało... Al dziewczyna jest mega sympatyzna i super zdolna i ciesze sie że sie pokaże bo i tak z zespołem 7sekund nagrywaja juz płytę która powinna się ukazać w lecie przyszłego roku... Zalezało jej najbardziej żeby się pokazać a przy okazji zdobyła przychylność publiczności
bardzo się z tego ciesze 
tu graniczy z cudem zobaczyc się z lekarzem kiedy masz przeziębienie martolinka Marta Podulka Mam talent! - Oficjalna strona programu - TVN
śpiewała kiedyś w zepole mojego brata zanim sie wszyscy rozjechali za granice i na studia
Mój brat wyjechał do Szkocji ona do Poznania perkusista tez wyjechał do UK i tak powoli się wszystko rozsypało... Al dziewczyna jest mega sympatyzna i super zdolna i ciesze sie że sie pokaże bo i tak z zespołem 7sekund nagrywaja juz płytę która powinna się ukazać w lecie przyszłego roku... Zalezało jej najbardziej żeby się pokazać a przy okazji zdobyła przychylność publiczności
bardzo się z tego ciesze