reklama

Mamusie w 2012

mama tutaj u mnie monitorowanie cyklu graniczy z cudem :-D tu graniczy z cudem zobaczyc się z lekarzem kiedy masz przeziębienie :) mój rekord czeknia na wizyte przy gorączce 38,5 to było 5 dni ... w tym czasie sama się zdąrzyłam podleczyć...
martolinka Marta Podulka Mam talent! - Oficjalna strona programu - TVN :-D śpiewała kiedyś w zepole mojego brata zanim sie wszyscy rozjechali za granice i na studia :-D Mój brat wyjechał do Szkocji ona do Poznania perkusista tez wyjechał do UK i tak powoli się wszystko rozsypało... Al dziewczyna jest mega sympatyzna i super zdolna i ciesze sie że sie pokaże bo i tak z zespołem 7sekund nagrywaja juz płytę która powinna się ukazać w lecie przyszłego roku... Zalezało jej najbardziej żeby się pokazać a przy okazji zdobyła przychylność publiczności :-D bardzo się z tego ciesze :-D

reklama
Calogera czasem CC nie da sie niestety uniknac. a szkoda:tak:
Rozczochrana właśnie ona jest taka "żywa" , wesoła, energiczna. :tak:To mi się oprócz talentu bardzo podoba:tak:
Wika napisz jak sie czujesz!!!

Martolinka, czuję sie już w miarę. Został tylko katar, ale to już pikuś:-Dnajważniejsze, że Igora nie złapało i mam nadzieję, że już nie złapie....

Igor się usypia, mnie zostało jeszcze podłogi przelecieć mopem i mam wolny wieczór:-):-):-)

dzięki dziewczyny... no x factor to jakaś pomyłka... wkurzyłam się jak zobaczyłam kogo wybrał czesław i że Marte odrzucił no ale jak widać parcie na szkło jest :D:D:D już nie dlugo finał :-D Marta zaśpiewa i jakiegokolwiek miejsca by nie zajęła zobaczy ją pół Polski :-D ania dąbrowska audiofeels szymon wydra tomek makowiecki kamil bendarek ewelina flinta nie wygrali swoich programów a jednak jest o nich głosno :-D ja czekam na jej płyte z niecierpliwością :-D
konkurencja jest ogromna... ale może akurat że się uda i wygra... aa co tam :-D ja wyślę smsa a reszte w kciukach reszty :-D

Cześć dziewczyny.
Morze Czerwone jest dzisiaj wyjątkowo wzburzone... Masakra... ale piszę bo dużo wczoraj śledziłam tematy staranek na innych forach równiez zagranicznych...
Zamówiłam sobie w aptece internetowej Castagnus... Jak tylko przyjdzie zaczne go zażywać razem z wiesiołkiem. Duzo dziewczyn uregulowało nim cykle... Jest lekiem ziołowym. Zobaczymy.... :)

ja bralam castangus. Jak o nim przeczytalam, od razu pobieglam do apteki i kupilam 3 paczki. Powiem szczerze, ze mialam po nim BARDZO zle doswiadczenia. Mialam skurcze non stop i plamienia, wszystko mi sie komoletnie rozregulowalo.
Ale jak zwykle wiadomo, ze wszystko zalezy od osoby.

iza nic w tym dziwnego !!! zapytalam sie Maron czy dobrze ja zrozumiałam , to chyba nic zlego :-p

Maron rozumiem Twoj strach przed sn. co prawda nie rodzilam sn ale przeszlam skurcze i wiem ze boli i chociaz po cc dochodzilam do siebie 2 tygodnie to raczej na 100 % bym chciala druga . bol po cc w niczym sie nie rowna do zwyklego porodu wiec zycze Ci z calego serca by Ci sie udala cc i oczywiscie szczeliwie zakończona.

Rozczochrana ale zes sie rozlożyla , biedna . gdzie Ty sie tak załatwila? Doczekałaś sie tego rosołu wczoraj? Tulę Cię bardzo mocno!!! zdrowka życzę

Kwiatuszku moze rzeczywiscie bol pochodzi z dróg rodnych . musisz isc do lekarza i to sprawdzić!

Martolinka no jesteś w końcu, juz sie martwilam! ten Twoj Antek to łobuziak pierwsza klasa nie ma co !

Gosia Viola od nas uciekla do watku "ZACZYNAMY STARANKA "

Pewnie że nic złego ;) Śmiałam się tylko :) Ja poważnie na samą myśl o porodzie SN dostaje mdłości..

Kochane, byłam wczoraj u gina. Maluszek zagrożony, chciał mnie lekarz do szpitala wysłać. Ale ubłagałam o odpoczynek w domku i sie zgodził. Dostałam Duphaston. Jakoś na razie nie pomaga. Jeszcze lekarz mówił że martwi go mój jajnik, ale zobaczymy za 2 tygodnie jak sie sprawy mają. Jeżeli zacznie sie cos dziac typu silny ból, jakies skurcze bądź krwawienia - to szpital. Ale wierze że maleństwo sie nie podda :)

Jeszcze jakiś obcy numer do mnie pisze jakieś pogróżki.. Niby nic wielkiego ale sie boje.. Se gościu pore wybrał.. Nie moge sie denerwowac a tu takie rzeczy ;/ Jeszcze mój jest na nocce w pracy :( Masakra..

Ide spac. Dobranoc kochane! :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry