reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki.
Już wyjaśniam dlaczego to mnie nie było, mianowicie chciałam żyć dniem bierzącym, nie myśleć o niczym co jest związane z ciążą, tym bardziej że czekałam dnia aż będę mogła zrobić test. Taki dzień nadszedł z dzisiejszym rankiem i dzisiejszym porannym moczem. Pokładałam w nim wielkie nadzieje. Chęć kolejnego dziecka i ból po stracie Gracjana do tego fakt iż w końcu możemy zaczynać i co? i dupa ! dupa blada!!! Negatywny. Nadzieja prysnęła...

reklama
izula odpisz ze jeszcze jeden sms i idziesz na policje to napewno sie wystraszy bdaj o siebie a u na s staranka pełna para wczoraj mialam mega duzo sluzu m łyka witaminki i jesli nie bedzie efektow przez 3-4 mies to bedziemy rozwikływac problem

Witam babeczki,

iza - może to pomyłka jakaś :szok: ja się boję takich akcji. A na siebie uważaj , dużo leż i jak coś nie tak to biegusiem do szpitala!
syneczki - przypomnij cz Ty już miałaś pierwszą @ po zabiegu ? :sorry: trzeba mieć nadzieję , jak nie teraz to w następnym cyklu, wiem że łatwo się mówi , ale sam staram się sobie tak powtarzać, a czas (niestety) szybko leci:tak:
martolinka - to jeszcze nie jest na 100% dziewczynka? :-)
wika - no i gdzie zdjecie Twojego biedaka storczyka? już chyba z tydzień temu obiecałaś:-D:-D mi znowu u jednego urwał się pęd :wściekła/y::wściekła/y: głupek za gruby rośnie i każde dotknięcie od razu urywa się górna część pędu.
trina - biedna a Ty dalej sprzątasz , kto tam przed Wami mieszkał?
sowinka - powiadasz że chłopaki Ci pomogli ;-) przystojni ?:-p

Co tam u Was jeszcze ciekawego ? bo u mnie po staremu :tak:

Martolinka piekne imie wybralas !!! i oczywiscie kazdy Twoj zakup ma byc tu udokumentowany zdjęciem:-D !!! zazdroszcze kopniaczków

Maron Ada tez pieknie !!!

Syneczki a kiedy powinna przyjść @ ????

Trina współczuje tego sprzątania zwłaszcza teraz kiedy powinnaś lezec do gory brzuszkiem. zdrowka dla Maciusia . a Ty jakie imie wybrałas dla coreczki ?

Sowinka ale masz dobrych kolegow z pracy . tez sie zastanawiam czy przystojni:-p

Martolinka gdy nie to ze patelni mi bylo szkoda to bym mu wczoraj nia przywaliła

wczoraj zadzwonil na wieczor szef piotrka i kazal mu jechac do pracy i marzenie o chlopu w domu prysło jak bańka mydlana

anastazja tak, pierwsza małpiszona już za mną. Przyszła równo 29 dnia po zabiegu. Ten cykl szykował się dłuższy, owulacja była koło 20 dnia cyklu a więc wróciły do stanu sprzed ciąży czyli 32-34 dniowe cykle.
I tu odpowiedź dla Bunny termin okresu na sobotę może niedzielę czyli za 5, 6 dni tak wiem co powiecie że jeszcze za wcześnie na test ale moje drogie była 3 razy już w ciąży i za każdym razem test wychodził pozytywny na tydzień przed terminem dlatego gdy dziś jest negatywny wiem juz że się nie udało. Zresztą nic dziwnego torbiel skutecznie odpiera ataki małych pitrów.

sowinka - powiadasz że chłopaki Ci pomogli ;-) przystojni ?:-p
Sowinka ale masz dobrych kolegow z pracy . tez sie zastanawiam czy przystojni:-p
Sowinka tak sobie pomyślałam , ze Ty dobrze masz w tej pracy:tak:faceci dookoła a kobieta w mundurze hmmm nieźle wygląda:cool2:
Pewnie, że przystojni:-D a tak szczerze to w pracy ma tylko jednego kumpla, na którym mogę polegać i który zawsze mnie poratuje (np. też przy tej sytuacji z sarną:szok:):tak: nasza historia jest dość zawiła, ale cóż nie będę się tu rozpisywać:-D koło wymienione i gites majonez:-p

Hej dziewczynki.
Już wyjaśniam dlaczego to mnie nie było, mianowicie chciałam żyć dniem bierzącym, nie myśleć o niczym co jest związane z ciążą, tym bardziej że czekałam dnia aż będę mogła zrobić test. Taki dzień nadszedł z dzisiejszym rankiem i dzisiejszym porannym moczem. Pokładałam w nim wielkie nadzieje. Chęć kolejnego dziecka i ból po stracie Gracjana do tego fakt iż w końcu możemy zaczynać i co? i dupa ! dupa blada!!! Negatywny. Nadzieja prysnęła...
Kochana ja wiem, że już bardzo liczyłaś na ten cykl, ale może jeszcze organizm nie gotowy i musisz sobie dać troszkę czasu:tak: wierzę, że niebawem będzie dobrze:-)
Trina trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło:tak:
Iza kciuki wielkie:-)

Ostatnia edycja:
martolinka - to jeszcze nie jest na 100% dziewczynka? :-)
lekarz mówił , ze jest szansa 1 do 1000 na pomyłkę więc jeszcze czekam;-)choc czuję , że to Ala :tak:

Syneczki daj sobie szanse na powrót do formy!!! wierzę , że jeszcze w tym roku zaciążysz kobitko!!!
Bunny będę wklejać!!! a dobrze mężowi wykręciłaś wora wcześniej?;-):-p:cool2:

Gdzie jest Livcia babolec jeden!!!?

jak Wam się podoba ta ksiązka ? http://obczaj.net/pl/268226/ "Kupa" śmiechu super!!!

Martolinka nie wiem o jakiego wora Ci chodzi :-p :-D. ujmę to tak podregulowany wór zostal późnym wieczorem i definitywnie grzechy P. zostaly odpuszczone
co do ksiazki :-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok::szok::szok: .

Syneczki z tego co pamietam to Ty mialas problemy z jakims hormone , juz wrócil do normy?
pytam bo mowilas ze on utrudnia zajscie w ciaze. a na ta torbiel dostalas cos czy ona ma sama zniknąć?

martolinka :szok: buahahahahahahahahaaaaa :laugh2::-D:-):rofl2::errr: no ksiązka o kupie... ekhm... porywajaca... przeczytałam od deski do deski... od dzisiaj wiem jak rozpoznac czy moja kupa to śrubka szyszka czy miże kolba kukurydzy albo kiełbaska :D i zeby nie stać przy drodze jak jedzie *****wóz :-D hahaha dobre :-D

a ja dzisiaj zadzwoniłam do przychodni żeby zobaczyć się z lekarzem bo nie spałam pół nocy przez ten kaszel... najblizszy wolny termin u internisty to piątek więc sie umówiłam na piątek zebrałam dupsko i poszłam do pracy... popracowałam 4 godziny i się zwoniłam do końca tygodnia bo mi sie krew z nosa puściła z wyczerpania... teraz leze w łóżku a emek mi robi obiade :-D ale nie chce zdradzić co :-D hehe

reklama
Bunny tak prolaktyna się wyregulowała a dowodem na to jest pierwsza miesiączka po 29 dniach od zabiegu i owulacja w 20 dniu tego cyklu. To nie prolaktyna spowodowała brak ciąży a torbiel, który ustawił się w takim miejscu że łapie wszystkie jajeczka, żadne nie zdołało się najprawdopodobniej wydostać a tym samym plemniki nie miały sposobności się do nich dostać. Na moje nieszczęście jest w takim miejscu ulokowany że szanse są niemal zerowe.
Z tym dziadostwem mam przyjść w styczniu, ginekolog zanim będzie mnie faszerował lekami (kolejny szok dla organizmu) chce dać mu czas na wchłonięcie się, jeżeli w styczniu w dalszym ciągu tam będzie potraktujemy go antybiotykiem albo hormonami.
Martolinko chciała bym z taką łatwością uczynić dokładnie tak jak mówisz ale pomimo usilnych starań nie mogę, no nie mogę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry