reklama

Mamusie w 2012

Syneczki - a ja miałam @ jak w zegarku co 28 dni, a prolaktyna wysoka. Jesteś pewna, że wróciła już do normy? Badałaś?
Anastazja - bez komentarza, co do poprzednich lokatorów :no:
Bunny - imię Lilianna (mam w suwaczku ;-)), no i mam nadzieję, że jednak dziewczynka i nic się nie pomyliło, ale pewna będę dopiero na porodówce :-p
Rozczochrana - ja też w końcu dzis zapisałam nas do przychodni i przy okazji Maćka na jutro na wizytę, bo mi pokasływać zaczął. Mam nadzieję, że to nic poważnego....

reklama
W ogóle chciałam Wam powiedzieć ze dziś w nocy śniło mi się ze znalazłam w domu dwa testy ciążowe jeden w deseń kwiatowy jakiś elektroniczny na którego się sikało ;p a drug płytkowy różowy. Robię oba bez przekonania i oba wyszły pozytywne. Dlatego też tak ochoczo zrobiłam dzisiejszy test bo przypomniał mi się proroczy sen Wiki ale niestety w moim przypadku się nie sprawdziło, pomimo tego że tak jak we śnie miałam płytkowy w kolorze różowym.

Kwiatuszku
o jakim głosowaniu mówisz?

Syneczki Kwiatuszek mowi o glosowaniu na kota Anaztazji. link ma w suwaczkach.

Trina jaka ja slepa jestem, patrze sie w te suwaczki i nic nie widze

Anaztazja jesli pozwolisz to poprosze o glos laseczki z 2013. a po co ja sie pytam napisze im i tak:-p

Ostatnia edycja:
Syneczki mam w domu sennik i z tego sennika mi sie zawsze sprawdza :) Maiałam chyba 3 senniki 2 miała moja mama i ze wszystkich ten sie sprawdzał najlepiej. ostatnio miałam taki głupi sen oznaczał że bede miała problemy ze zdrowiem i że potrzebuje odpoczynku (tak w skrócie) no i sie sprawdziło...

Test ciążowy we śnie może mieć kilka interpretacji.we śnie kobiety, która podejrzewa, że może być w ciąży, jest naturalnym odzwierciedlenie jej przemyśleń, nadziei lub obaw. W takim wypadku sen o teście ciążowym ma neutralny wydźwięk i jest odbiciem tego co aktualnie zaprząta myśli śniącej kobiety. Nie oznacza jednak zbliżającej sie ciąży, ani nie powinien robić nadziei osobie która o tescie sni.

Jeśli kobiecie, która nie myśli o tym, że mogłaby być w ciąży śni się to prawdopodobnie podświadomie weryfikuje swojego partnera jako potencjalnego ojca.

:-D

witajcie

Syneczki - nie denerwuj się, czytałam kiedys, że po stracie ciąży z różnych powodów, nie zajdzie się ponownie, dopóki organizm nie będzie na to gotowy, wiec no stres.... może następny cykl będzie Twój!!! trzymam za to kciuki.

martolinka - Ala od Alicja???? bo ja też mam Alę, ale od Alina.

reklama
hejj :-D:-D

Livcia ?????? RODZISZ???????:szok::szok::szok: ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!

Anastazja, zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale podobno mózg kobiety w ciąży słabiej pracuje:szok::szok::-D:-D

Syneczki, :-(:-(:-(, ale &&& za następny cykl:tak:

Trina, zdrówka dla Maciusia:tak:

Sowinka, mówisz, ze wsród przystojniaków pracujesz?? :-D Dużo macie u siebie kobitek???

Martolinka, coś Ci miałam napisać, ale już nie pamiętam co :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bunny, śliczny nowy suwaczek :-):-)

Moje dziecie dzisiaj nie spało cały dzień i nadal wariuje:szok::szok::szok: zaraz go wystawię na balkon:-D:-D aaaaaaaaaaa i włączył sobie właśnie szczekającego pieska:szok::szok::szok: wysiadam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry