kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Sowinka trzymam kciukaski zeby to była fasolka wlsnie moze dopiero wydzie tescik pozniej ale na betke bym poszla a jaki test robiłas??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robiłam test płytkowy, ale firmy nie pamiętam, bo już wywaliłamSowinka trzymam kciukaski zeby to była fasolka wlsnie moze dopiero wydzie tescik pozniej ale na betke bym poszla a jaki test robiłas??
no właśnie pamiętam jak miała Lelek i dziś po pracy kupię jeszcze jeden jakiś porządny i zrobię jutro rano
dziękuję za kciukaski
a najlepiej niech posiedzi do 2012, niech smokiem bedzie a nie krolikiem, chociaz w sumie chlopiec to moze sobie tym krolikiem zostac jak sie uprze
a wczoraj nie chcialo mi sie nic...
przypomina mi chodzenie po lesie i sprawdzanie czy losiu jest w okolicy
mala taka nie byla
u mnie plec sie zmienila a pewnosc byla, ze mala bedzie chlopcem w 99 procentach, ale zycze, by bylo po Twojej mysli
kup jakis czuły

hihihi a tak serio to poproszę o jakiś dobry

a teraz już płeć pewna na 100 %?

jak mi powiedziano- chlopca oceniaj gdy sa jajka a dziewczynke gdy sa wargi a nie co tam dynda 

nie wiem co sie dzialo w ostatnim tygodniu a wczesniejszego nie pamietam