reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika zdrowka ciezaróweczko !!!

Maron dobrze zrozumialam nie chcesz rodzic naturalnie???

Ja w tym nic dziwnego nie widze ;D Sama nie mam zamiaru rodzić naturalnie, panika mnie ogarnia jak myśle o porodzie.. Sama nie wiem cemu tak jest.. Rodziłam bezboleśnie i szybko, ale po porodzie miałam problemy, musiałam być w szpitalu jak Olivcia miała 2 miesiące, strasznie to przeżywałam, miałam ogromną anemie i antybiotyki i może temu sie znów boje ze po porodzie naturalnym będą cyrki.. Chce cesarke i koniec kropka ;)

Hejka wszystkim:happy:
Co tam u Was słychać? :happy:Jakieś nowe II są? :happy: U mnie tak średnio na jeża :sorry: koniec cyklu się zbliża to załapałam doła (znów):-( chyba już co miesiąc tak będzie:hmm: jak to jest, że innym przychodzi to bez trudu, wszyscy moi znajomi nie mają takich problemów, czuję się przy nich jak wybrakowana:-( (wiem, wiem ochrzanicie mnie za takie myślenie, ale… tylko z Wami mogę być naprawdę szczera, nie muszę udawać „mamy jeszcze czas na dziecko”,” wcale jeszcze go nie chce” a wyć mi się chce, że nic nie mogę zrobić by je mieć, chyba muszę się jakoś z tym pogodzić, jeszcze nie wiem jak, ale muszę) :hmm:
Rozczochrana- przykro mi z powodu Twojego Synka :-(<przytul> dobrze jednak, że o Nim mówisz :happy:

Bunny- to Ty chciałaś przepisie na szarlotkę? :happy:Już Ci piszę :happy:

Wika- a Ty do wyrka jak jesteś chora!!:wściekła/y: Dbać mi o siebie tam! ;-)

Ja jestem ;D

Bunny zdrowka dla synka.

Dziewczyny, mam tak intensywnie seksualne sny, ze az sie dziwie. Fakt faktem przez intensywnosc mdlosci, zesmy z mezem niczego nie probowali od 3 miesiecy i troche mi brakuje, ale az jestem w szoku...:-)

Ha ha ;D To pięknie :) To może spróbujcie bo óg wie c przez te sny wyczyniasz ;D Jeszcze jakieś na jawie, mąż Cie przyłapie i będzie śmiesznie haha ;D Mojemu sie kiedyś coś takiego śniło, tydzień sie z niego śmiałam ;D

witam sie zaraz jad epo wyniki posiewu

Oby były dobre, trzymam kciuki &&&

Tak w ogóle to u mnie beznadziejna noc, mojego łapie katar, i tak sapał w nocy że myslałam ze go powiesze ;/ W dodatku latałam ciągle siku, bolał mnie brzuch, miałam głupie sny, a rano miałam okropne mdłości. Po tym wszystkim teraz plamie, chyba z tych nerwów :(

Aha, dziś jade do lekarza, ale on nie ma USG, wiec USG bedzie w przyszłym tygodniu dopiero.

Ja się modlę żeby tym razem urodzić siłami natury. Mamy skłonność do myślenia o teraźniejszości a konsekwencje CC po latach często są opłakane nawet jak szybko dojdziemy do siebie i nie było tak strasznie. Widzę teraz co przeżywa moja mama i nikomu tego nie życzę.

Kwiatuszek dziwne w takim razie... moze masz jakieś uczulenie?

kwiatuszek u mnie tez ogolny mocz wychodzil fatalny, leki nie pomagaly, antybiotyki tez :eek: wiec zrobilam posiew, bakterii o dziwo nie wyhodowano. Jak sie pozniej okazalo dopadla mnie infekcja drog rodnych i to przez to mialm infekcje drog moczowych :angry: leczenie jednej infkcji nie dawalo skutku

nie mam siły... nie dość że siadlo mi na oskrzela , zaczęło mnie w nocy boleć ucho i już myślałam że juz gorzej byc nie może.... a tu plamić zaczęłam... brzuch mi rozsadza a jak kaszle ( a kaszle cały czas) to tak jakby mi ktoś prawy jajnik wydzierał na żywca...
NIE MA TAKIEJ SIŁY KTÓRA BY MNIE W TEN WEEKEND Z ŁÓŻKA WYCIĄGNĘŁA!
:-(

Ja w tym nic dziwnego nie widze ;D Sama nie mam zamiaru rodzić naturalnie, panika mnie ogarnia jak myśle o porodzie.. Sama nie wiem cemu tak jest.. Rodziłam bezboleśnie i szybko, ale po porodzie miałam problemy, musiałam być w szpitalu jak Olivcia miała 2 miesiące, strasznie to przeżywałam, miałam ogromną anemie i antybiotyki i może temu sie znów boje ze po porodzie naturalnym będą cyrki.. Chce cesarke i koniec kropka ;)

iza nic w tym dziwnego !!! zapytalam sie Maron czy dobrze ja zrozumiałam , to chyba nic zlego :-p

Maron rozumiem Twoj strach przed sn. co prawda nie rodzilam sn ale przeszlam skurcze i wiem ze boli i chociaz po cc dochodzilam do siebie 2 tygodnie to raczej na 100 % bym chciala druga . bol po cc w niczym sie nie rowna do zwyklego porodu wiec zycze Ci z calego serca by Ci sie udala cc i oczywiscie szczeliwie zakończona.

Rozczochrana ale zes sie rozlożyla , biedna . gdzie Ty sie tak załatwila? Doczekałaś sie tego rosołu wczoraj? Tulę Cię bardzo mocno!!! zdrowka życzę

Kwiatuszku moze rzeczywiscie bol pochodzi z dróg rodnych . musisz isc do lekarza i to sprawdzić!

Martolinka no jesteś w końcu, juz sie martwilam! ten Twoj Antek to łobuziak pierwsza klasa nie ma co !

Gosia Viola od nas uciekla do watku "ZACZYNAMY STARANKA "

Ha ha ;D To pięknie :) To może spróbujcie bo óg wie c przez te sny wyczyniasz ;D Jeszcze jakieś na jawie, mąż Cie przyłapie i będzie śmiesznie haha ;D Mojemu sie kiedyś coś takiego śniło, tydzień sie z niego śmiałam ;D

Hehehe... No wlasnie, nie wiadomo ;D juz M powiedzialam, ze cos koniecznie trzeba z tym zrobic :-)

Ja sie nastawiam na porod w wodzie. Bardzo mi na tym zalezy. Do dyspozycji mam gaz rozweselajacy, natomiast jakbym chciala cos mocniejszego jak epidural, musialabym sie wyczolgac z wody. Jedna rzecz, ktorej sie boje i jesli chodzi o epidural i cc to igla w kregoslup. Przeraza mnie to. Bardziej niz porod naturalny w tej chwili:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry