kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam sie zaraz jad epo wyniki posiewu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wika zdrowka ciezaróweczko !!!
Maron dobrze zrozumialam nie chcesz rodzic naturalnie???
Hejka wszystkim
Co tam u Was słychać?Jakieś nowe II są?
U mnie tak średnio na jeża
koniec cyklu się zbliża to załapałam doła (znów):-( chyba już co miesiąc tak będzie
jak to jest, że innym przychodzi to bez trudu, wszyscy moi znajomi nie mają takich problemów, czuję się przy nich jak wybrakowana:-( (wiem, wiem ochrzanicie mnie za takie myślenie, ale… tylko z Wami mogę być naprawdę szczera, nie muszę udawać „mamy jeszcze czas na dziecko”,” wcale jeszcze go nie chce” a wyć mi się chce, że nic nie mogę zrobić by je mieć, chyba muszę się jakoś z tym pogodzić, jeszcze nie wiem jak, ale muszę)
Rozczochrana- przykro mi z powodu Twojego Synka :-(<przytul> dobrze jednak, że o Nim mówisz
Bunny- to Ty chciałaś przepisie na szarlotkę?Już Ci piszę
Wika- a Ty do wyrka jak jesteś chora!!Dbać mi o siebie tam! ;-)
Bunny zdrowka dla synka.
Dziewczyny, mam tak intensywnie seksualne sny, ze az sie dziwie. Fakt faktem przez intensywnosc mdlosci, zesmy z mezem niczego nie probowali od 3 miesiecy i troche mi brakuje, ale az jestem w szoku...:-)
witam sie zaraz jad epo wyniki posiewu
wiec zrobilam posiew, bakterii o dziwo nie wyhodowano. Jak sie pozniej okazalo dopadla mnie infekcja drog rodnych i to przez to mialm infekcje drog moczowych
leczenie jednej infkcji nie dawalo skutku
Ja w tym nic dziwnego nie widze ;D Sama nie mam zamiaru rodzić naturalnie, panika mnie ogarnia jak myśle o porodzie.. Sama nie wiem cemu tak jest.. Rodziłam bezboleśnie i szybko, ale po porodzie miałam problemy, musiałam być w szpitalu jak Olivcia miała 2 miesiące, strasznie to przeżywałam, miałam ogromną anemie i antybiotyki i może temu sie znów boje ze po porodzie naturalnym będą cyrki.. Chce cesarke i koniec kropka

Ha ha ;D To pięknieTo może spróbujcie bo óg wie c przez te sny wyczyniasz ;D Jeszcze jakieś na jawie, mąż Cie przyłapie i będzie śmiesznie haha ;D Mojemu sie kiedyś coś takiego śniło, tydzień sie z niego śmiałam ;D