reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Renczysia, a w jakim miejscu ten lokal?

Frulik strasznie nas terroryzuje ostatnio. Pokazuje palcem, co chce dostać, i jak nie dostanie, to jest TAKI ryk i foch, że szok...:/ Ale jak go przeczekamy, to się uspokaja... Tylko nerwów nas to sporo kosztuje. Głupi wiek :/

Na Pułaskiego,nie daleko basenu,zaraz obok jest żłobek.

Mój Miko od chyba 2-3 m tak ma że pokazuje co chce,a nie zawsze mogę mu dać :-(((

reklama
hej
asjaa witaj;) jak Maciejka? zdrowy już?

Co do kuk. to organizm jej po prostu nie strawaia, czy duży, czy mały - nie trawi stąd te kawałki - to jak z mlekiem - natura nie stworzyła tego dla ludzi ale jako paszę dla bydła;-)

dzięki kochana za pamięć, jeszcze ma katar:szok::szok: dostaje sinupret i zyrtek.
a poza tym to jak już pięknie chodzi:-D:-D

aha, chyba tak na powitanie ze 3 x w nocy się budził:no:

a co do kukurydzy, to uwielbiam!!!!!! zjem wszystko, co ma w składzie kukurydzę:-)

Hejka!
Za nami kiepska noc. Chyba kolejne zęby idą :wściekła/y: Ileż można??? Trzeba było użyć czopka i wziąć Smrodkową do nas, więc wyspałam się jak dziki osioł :wściekła/y:

Wracam jeszcze do kukurydzy - jesli nasze organizmy jej nie trawią, to dlaczego podaje się ją dzieciom od maleńkości - w postaci kaszek/kleików kukurydzianych?

Dobry
Andrzejki...Nigdy nie robiłam ;-)
Ale czuje coraz większa presje, impreza za tydzien a wypłata w środe :szok: Musze mieszkanie posparzatać...Okna umyte, uprać lóżko i dywan, zmienić firanki...A od czwartku zakupy. Przejde się do szmateksu może nowe zaslonki kupie....Najbardziej mnie wkurza brak ramek na ścianie!!! Miałam kupic wielka antyrame i jakos ciagle kasy brak. chyba wyciągne średnia i jedno foto tam włoże. Balony, serpentyny....Policzyć czapeczki...Świeczka...Dobrze, że nie mam gotowania praktycznie wcale :-p Goście się wykruszają :-( Moja mama w pracy cały weekend...Przyjaciłki synek chory i tez nie wiadomo co i jak...Ech...Ale nawet Pan Mąż zaczął się pytac co i jak z imprezą to znaczy, że czas GONI!!

Bodzinka oo widze że biba się szykuje na maxa:-D

cwietka nie trawi się ta w kolbach - zarnach, przetworzona jest ok:tak:

Ja tez uwielbiam kuku w kolbach nie każda odmianę ale ten koński ząb czyli typowo końska i polska pasuje mi bardzo bardzo:-D
ale czego to ludzie nie zjedzą, jak jedyny gatunek istniejacy - wszystko! blee

ewa no dzidzi to tylko dzidzi potem jest wesoło z takim np dwulatkiem, trzylatkiem, ...heem czterolatkiem, piecio i szescio hehe:-D i pewnie coraz to weselej, ale jak to ktos madry powiedział - na szczęście człowiek dorasta razem z dzieckiem;-)

witam się i ja :)

ewa u nas też teraz tak jest. Mikolaj nas prowadzi w jakieś miejsce, pokazuje paluchem co chce i jak jest to coś czego nie może to jest taki krzyk, że masakra. do tego wyginanie, lizanie podłogi itd. zwariować można.

maluda się obudził o 7, ale na szczęście zasnął jeszcze i pokimaliśmy do 10. no i dopiero zeszliśmy na śniadanko :-D
problem w tym, że o tej 10 to się obudził z takim nadmiarem energii, że myślałam, że zwariuje. teraz mi robi porządki w szafie w kuchni. małża dzisiaj nie ma :/

thinka powodzenia!!

Sarka no będzie się działo he he he ;-) A powaznie to będzie tort plus salatka i picie :-p I pewnie goscie się wykrusza no ale ;-) I pewnie fotek będzie mniej niz z Lolkiem no ale ;-) Żeby było z tortem i prezentami :-p Znalazlam balony po 30 gr za sztuke :-p
Dziewczyny mam fajna książke. Niestety po angielsku i dosc nieczytelną..Mam jaą w pdf....Jeżeli któraś chce to na mejla posle...Żałuje, ze po angielsku bo bym z niej coś zrobila :-(
Zobacz załącznik 411530

Mikolino śpi już godzinę i pewnie zaraz się obudzi.Gulasz z szynki się robi,a ja nudzę się,a szkoda w sumie że dzisiaj wolne bo by się wyceniło kilka worów :-) Ale może to i lepiej troszkę odpocząć trzeba :-)

Nuda na maxa a men w pracy do 14 :/ Około 17 ma przyjść kumpela z która ostatni raz widziałam się na wakacjach :/ więc dzisiaj zapowiadają się ploteczki :-)))

Kurde jeszcze 3 tygodnie i ja robię urodzinki Mikolinie :-)

reklama
Hejka.;-)
Urodzinkowo widzę coraz bardziej:-p. My też jeszcze trochę.
No coś miałam napisać i zapomniałam:dry:...eh skleroza nie boli:no:!
Ja już część zakupów mam zrobioną, wieczorkiem resztę dokupię w biedronie. Zaraz za obiadek się biorę.:tak:

Thinka
&&&&&&

Do góry