reklama
Izia to rzeczywiscie pech! No mam nadzieje ze jakos taniej uda wam sie naprawic taniej
U nas tez zawsze jak cos idzie dobrze to cos sie popsuje....;/;/;/
Ja wloski myje i mykamy na kawke do znajomej
Wczoraj moi rodzice zamowili Amelce pod choinke Krzesełko uczydelko
napewno bedzie zadowolona
tylko ja mam problem co dla niej mam wybrac...;/ P. chce ciuszki juz nawet sobie upatrzylam

Ja wloski myje i mykamy na kawke do znajomej
Wczoraj moi rodzice zamowili Amelce pod choinke Krzesełko uczydelko
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Wczoraj moi rodzice zamowili Amelce pod choinke Krzesełko uczydelkonapewno bedzie zadowolona
tylko ja mam problem co dla niej mam wybrac...;/ P. chce ciuszki juz nawet sobie upatrzylam
![]()
Krzesełko uczydełko jest super, jednak Hania ostatnio nauczyła się na nie wchodzić i trochę się boję, że kiedyś spadnie
milusia21
Fanka BB :)
Julia to krzesełko na pewno Amelce sie spodoba, moje dzieci bija sie o nie bo mamy jedno
Kasiek ja chłopców czasem nosze, jak placzą, czasem nawet musze dwóch na raz=24kg..............(ja ok.58......)
Emaila Nie bierz naprawde tego wszystkiego do siebie, Kochana ja wiem jaka jestes i wiem ze niektóre sytuacje moga Cię zaboleć, jednakże rozumiem tez dziewczyny bo tak jak pisza wszystkich posty sa pomijane i to na forum normalne, ale fakt Twojego zdenerwowania na dziekowania za dziwne posty rozumiem, bo dla mnie to tez dziwne...;-) I juz Ci pisałam prawdziwych i szczerych ludzi będziesz miała przy sobie,a reszta nie jest Ci do niczego potrzebna
powiedza Ci prawdę i za to ich ceń, nie za to że beda Cie na każnym kroku chwalić, bo nie o to w przyjaźni przeciez chodzi, dziewczyny szczerze napisały co myslą nie za plecami.... Emalia głowa go gory wiesz ze jestes mi tu bliska i wielu innym dziewczynom tez wiec juz koniecc tych "gadanek" pisz na forum jak gdyby nigdy nic, tak będzie lepiej
ło masakra moje dzieci otwierają szafki od dłu(bo uchwyty juz dawno wykręcone) i wszystko z nich wywalaja
mam ju z dosc,,,,,,,,,,,,,,,,,,wrrrrrrrrrrrrrr sprzatać mogę non stop a oni za mna poprawiają.....i tak hitem jest skladanie z nimi ubrań

Kasiek ja chłopców czasem nosze, jak placzą, czasem nawet musze dwóch na raz=24kg..............(ja ok.58......)

Emaila Nie bierz naprawde tego wszystkiego do siebie, Kochana ja wiem jaka jestes i wiem ze niektóre sytuacje moga Cię zaboleć, jednakże rozumiem tez dziewczyny bo tak jak pisza wszystkich posty sa pomijane i to na forum normalne, ale fakt Twojego zdenerwowania na dziekowania za dziwne posty rozumiem, bo dla mnie to tez dziwne...;-) I juz Ci pisałam prawdziwych i szczerych ludzi będziesz miała przy sobie,a reszta nie jest Ci do niczego potrzebna

ło masakra moje dzieci otwierają szafki od dłu(bo uchwyty juz dawno wykręcone) i wszystko z nich wywalaja

Ostatnia edycja:
koriander
My zaraz uciekamy do Klubu Maluszka, dzis wizyta Swietego Mikolaja!! JAkos bardzo to przezywam
nawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)
Lena mam nadzieje ze sie wszystkiego dzis dowiesz i bedzie dobrze!

Lena mam nadzieje ze sie wszystkiego dzis dowiesz i bedzie dobrze!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
tak na decyzje czeka sie miesiac,ale jak nie zloze do 30 listopada niewyplaca mi za listopad(przepadnie kasa). Wszystko zalezy jutro od US. Ja wiem ze dostane bo te same papiery skladalam 5 miesiecy temu;/
W moim US czeka się tydzień na ten dokument... Bo mówisz o dochodzie za 2010 rok?
milusia21
Już mikołaj????????????????SzybkoMy zaraz uciekamy do Klubu Maluszka, dzis wizyta Swietego Mikolaja!! JAkos bardzo to przezywamnawet swtwierdzilam ze nie mam co na siebie wlozyc. po czym maz oswiadczyl ze to stary Sw Mikolaj a nie wystep chippendale'sow:-)

koriander
to ten Mikolaj od Mikolajek, tutaj nie maja Mikolaja na Gwiazdke :-) Hehe chcialam zapytac kiedy masz imieniny ale mnie olsniloJuż mikołaj????????????????Szybkoale ja prezent na imieniny które mam za miesiac tez już dostałam
jakos się wszystko przyśpiesza
![]()

reklama
milusia21
to ten Mikolaj od Mikolajek, tutaj nie maja Mikolaja na Gwiazdke :-) Hehe chcialam zapytac kiedy masz imieniny ale mnie olsnilo![]()

Żyrafka hop hop gdzie sie Pani podziewa??Czy ja musze robic tu za jedynego bliźniakowego" trola "???Proszę Cię wspieraj mnie w tej trudnej działalnosci