reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

moja mama też mówi że takiego wrzątku nie można jeść bo to nie zdrowo. No cóz ojciec też je a ja mam to po nim. Pamietam jak przychodziłam do domu a mama zupa jest i mam sobie nalać bo dopiero wyłączona (jakieś 5 minut temu) a ja oczywiscie na gaz bo zimnej nie będę jadla. :-D:-D

reklama
Probowalam oddac glos klikajajac na +1,ale nie widze, zeby liczba glosow sie zwiekszyla, wiec w sumie nie kleje, o co kaman:baffled:

nie wiem czy trzeba byc zalogowanym na fb, mi sie wydaje ze chyba nie. a aktualizacje glosow robia co kilka godzin jakos chyba. bo ja sama zaglosowalam i tez dopiero po jakims czasie zaktualizowalo.

witam wieczornie. wlasnie obzeram sie deserem z truskawek i bitej smietany, wieeelki puchar i na dnie jest biszkopcik nasaczony jakims trunkiem:)))))))))))bomba kaloryczna jak szlak. ale mialam chcice jak to zobaczylam w sklepie ze uuuuuu. bylam w KIABI -nie wiem czy w PL tez sa, ale wyszlam stamtad z zajebistym strojem mikolaja dla Leane i czapeczka, zeby zrobic sesje foto i dolaczyc zdjecia do kartek pocztowych, i oprocz tego dwie superasne pizamki w srodku na polarku zasuwane od stopki do samej szyjki.i jedna dwuczesciowa - bardziej bedzie traktowana jako " po domu" bo Leane skarpetki zdejmuje i sie nimi bawi wiec albo rajtuchy albo wlasnei spodnie jakies ze stopkami. 30 euro nie moje. potem poszlam do auchan. kupilam juz pod choinke malzowi kolejna czesc jego gry... 60 euro dalam za to badziewie ale niech ma bo przeciez maly chlopczyk nie???:)))) kupilam winko, deserek, a moja mama kupila Leane dwie zabawki pod choinke, m.in piesek sterowany na pilota na dwa przyciski, superowy. tak wiec 100 euraczy poszlo sie pieprzyc w sina dal....

wieczorem Leane urzadzilam pokaz zonglerki pileczkami i mldoa siedziala jak zaczarowana:))))) najpierw zonglowalam dwoma potem trzema.

ide sprawdzic jak tam Leane w rankingu:)

A ja wpadam i spadam.Dopiero wróciliśmy z kinderbalu.Było super,ale jestem wykończona:-p.Amelka też.a wiecie,jak nalepiej się dzieci bawiły???Kalinka przebijała balony,a Amelka biła brawo.Bez zmrużenia oka .I domagała się więcej...nie dojdziesz za tymi dziećmi...a ja tak zawsze uważałam,by balona nie nadmuchac za mocno,bo pęknie i przestraszy dziecko:dry::-p

Dziulka moja też dziś dostała stój pani mikołajkowej od babci i dziadka aby miała co założyć na zabawę choinkową w złobku.

witajcie ja na chwilkę zaraz idę spać, mnie nie było w domu większość dnia, młody ząbkuje i ciągle wisi mi na rękach, a byłam dzisiaj w Tesco na pieszo i tak mnie nogi bolą, bo kupiłam wielką zabawkę, którą ledwo doniosłam do domu, a że jestem ambitna i szłam na pieszo prawie godzinę to padam.
Ida- zdrówka, oby już ta dawka antybiotyku pomogła
Wiola- oby ten mandat to jakaś pomyłka była no i definitywnie można mówić że to kolejny absurd.
dawidowe- a ja nie lubię wrzątku, ma być ciepłe, a w kąpieli to gorącą lubię, ale nie mogę, w sumie mam prysznic.
dziulka- ja jak coś jutro dam głosik bo padam i nie będę już szukać, tylko sie przypomnij

DAWIDOWE: ja moja ubiore w wigilie tak:D

a co do glosowania to sie nie martwcie ze nie widac ilosci glosow, ja widze bo sie aktualizuja co iles godzin i mam powiadomienia. kurde niezle, zaczela od 59 strony z fotkami a juz jedna fotka 11 strona i dwie pozostale na 14. nie trzeba miec FB bo moja kuzynka nie ma i zaglosowala bez problemu.

KOCHANA IDUSIU Z OKAZJI IMIENIN ZYCZE CI WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ!!!!! PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWECZKA, SPOKOJNYCH NOCY I SPELNIENIA MARZEN!!!!!!

toc przeciez BARBORKI dzisiaj mamy!!!!!!!!!!

reklama
Do góry