• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

moja mama też mówi że takiego wrzątku nie można jeść bo to nie zdrowo. No cóz ojciec też je a ja mam to po nim. Pamietam jak przychodziłam do domu a mama zupa jest i mam sobie nalać bo dopiero wyłączona (jakieś 5 minut temu) a ja oczywiscie na gaz bo zimnej nie będę jadla. :-D:-D

ja jak zupa mnei w pysk nei parzy to nie jem, musi byc parzaca goraca i juz. i tak jak ty podgrzewalam zawsze. nienawidze zimnego zarcia czegos co powinno sie jesc na goraco np bigos.

a tak w ogole to mam dylemat.... zrobic golabki czy bigos?? chce mi sie czegos takiego....

reklama
Ida jeszcze raz wszystkiego najlepszego;-). Aha,ja na kurniku gram czasami w literaki:-).
hehe, a mi teraz głuppio nawet zaczynać z kimś grę bo wyszłam z wprawy i pół godz kombinuję:zawstydzona/y:

beti, jaki ty masz czas w badziąga??? bo nie wiem czy mam sie czym chwalić;-)

na kurniku jest jeszcze taka gra w kulki, masakra dla takiego tępaka logikowego jak ja - ale pykam:rofl2:

wioli, bo zapomnę!!!!!!! ściungłam sobie z chomika parę piosenek loski:-D nie kojarzę wszystkich z XF a z listą z płyty porównywać mi się teraz nie chce, ale już se mogę go trochu posłuchać:-pi monikę też sobie ściungłam:laugh2:

jak zwykle niezapowiedzianie (choć to zawsze do przewidzenia:dry:) zwalili mi się imieninowi goście dzisiaj, czyt. teście i szwagierki z dzieciakami(chociaż m mówił im że jak już to bez młodych bo ja chora:crazy:). i tak stwierdzam że bardziej lekkostrawni są na ich terenie niż na moim:rofl2:chociaż pod tym względem to ja jestem inna, bo wolę znajomych zaprosić na imprę niż rodzinkę:-pbardziej swojsko mi wtedy:rofl2:

jeszcze z pół h i wezmę tabsa

oj IDULCU nie przesadzaj, jak impreza to impreza oooo:)))

a dzisiaj tesciowa zapraszala nas na obiad za tydzien...taaaaaaaaa juz polecialam!! sobota koncze o 20.40 a w poniedzialek na 8.30 i do 20.40 z 2h przerwy. chyba ja pogrzalo. przy okazji powiedzialam jej o swietach i mozliwe ze sama przyjedzie a jej facet bedzie ze swoimi dziecmi. jesli z tesciowa nie przyjedzie to osobiscie mu jaja urwe i neich zapomni ze my pprzyjedziemy do niego na impreze lub jego dzieci.

pije winko musujace i mi tak walnelo ze jaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziulka ale jak zrobisz to i to to jaka satysfakcja smaku męża hihihihihi

Kurcze jednak książka 250 stron to nie dla mnie, skończyłam w 3 wieczory i mi szkoda bo koniec.

dawidowe, mam tak samo:rofl2:dlatego uwielbiam sage Diany Gabaldon, naście tomów minimum 300stron jakoś każdy, a jak dojdę do końca to mam ochotę od początku zaczynać bo rewelacyjnie napisana:-D
i chyba z tego samego powodu od mojej mamy pozyczę sagę, którą w "fakcie" dawali:-pklimaty celtyckie czy jakuś tak, wiec może mnie zaciekawi;-)

ja nie mam czasu nawet na gazete:pppp albo robota, albo w domu cos robie ale jestem dumna jak paw bo mam pomyte okna i poprane firnay ooooooooooooooo:))))))))))))))))

zmienilam tez posciel Leane ooooooooo:))
a jutro rano pranie wlaczam i mloda dzis juz przezywala ze "pralka pralka" jak ladowalam pranie zeby se podgonic robote na jutro. bedzie spokoj jutrooo:))) wlacze pranie i bedzie 40 minut totalnej ciszy i spokoju:)))))

Idą ja wlasnie nie sciagam z netu bo obiecalam sobie ze kupię
Dziulka zrób bigos mniej roboty ida u mnie na odwrót wole rodzinie przynajmniej bez oporów zaciagam ich do sprzątania :-D
dawidowe proponuje przeczytać wszystkie tomy encyklopedii:-D;-)

Obejrzalam wichry namiętności poryczalam sobie a teraz idę cieszyć się chlopem

reklama
wioli nie jakos encyklopedia mi nie pasi. Zbyt bym błyszczała na forum.:laugh2:

Ida nie znam tej autorki i zaraz zobacze. Jak mi się spodoba to przylece i ci przyleje bo ja kolejke ksiązek mam chyba 100 pozycjową. :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry