reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
witam wieczorkiem moje dziecko zasneło przy piosence pluszowy mis ostatnio dobry sposob na zasypianie,więc troche spokoju daje popalic rozrabia i wszędzie jej pełno.
dziulka oczywiście zagłosowane
dziulka oczywiście zagłosowane
Wioli, trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy z parkingiem. Rzeczywiście jakiś absurd...
Mi się Gienka śpiewanie bardzo podobało. Lubię takiego rocko-bluesa, trochę w stylu Dżemu.
A dziś wieczorem w ramach relaksu zapuszczę sobie piosenki Damiena Rice na youtubie. On jest dla mnie w ogóle the best.
Mi się Gienka śpiewanie bardzo podobało. Lubię takiego rocko-bluesa, trochę w stylu Dżemu.
A dziś wieczorem w ramach relaksu zapuszczę sobie piosenki Damiena Rice na youtubie. On jest dla mnie w ogóle the best.
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
1) a w co kurnikowałaś??? bo ja tam teraz w badziąga gramIda ja często grałam na kurnikiku ale już mi się znudziło i mie strone zablokowali w pracy ech
Ida to co wkońcu lekarka powiedziała? co ci jest?zapalenie oskrzeli? dała antybiotyk a nie lepiej inhalacje?

2) lekarz-babom się nie daję macać
dał mi antybiotyk, za 3 godz biorę ostatnią dawkę. inhalator pożyczałam od szwagierki dla Misi ale oddałam, a dla siebie jakoś mi sie nie chciało prosić;-)a co mi jest? od mojego lekarza sie nie dowiesz
"cośtam" się dzieje - i tyle
ogólnie już mi lepiej, kaszel trzyma, ale wiadomo że hm hm nie pomagam mu za bardzo przejść

ale zatokiiiiiiiiii, masakraaaaaaaaaa, jak nie wezmę ibupromu to zdycham
a tak w ogóle to w dupsko powinnaś od nas dostać bo zawsze narobisz nam na coś chcicy

daj znać czy ten drugi film warty tracenia czasu

pusto że szok

reklama