reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczorkiem moje dziecko zasneło przy piosence pluszowy mis ostatnio dobry sposob na zasypianie,więc troche spokoju daje popalic rozrabia i wszędzie jej pełno.

dziulka ​oczywiście zagłosowane

Wioli, trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy z parkingiem. Rzeczywiście jakiś absurd...
Mi się Gienka śpiewanie bardzo podobało. Lubię takiego rocko-bluesa, trochę w stylu Dżemu.
A dziś wieczorem w ramach relaksu zapuszczę sobie piosenki Damiena Rice na youtubie. On jest dla mnie w ogóle the best.

Dawidowe faszeruje makiem i po tym spi jak ta lala.;-)
A tatowe bezy na pewno miodzio. Ja lubie takie pomieszanie slodkiego z kwasnym. Sklepowymi kiedys sie zajadalam, a teraz po 1 mnie mdli.

Ida ja często grałam na kurnikiku ale już mi się znudziło i mie strone zablokowali w pracy ech
Ida to co wkońcu lekarka powiedziała? co ci jest?zapalenie oskrzeli? dała antybiotyk a nie lepiej inhalacje?
1) a w co kurnikowałaś??? bo ja tam teraz w badziąga gram:rofl2:
2) lekarz-babom się nie daję macać:-pdał mi antybiotyk, za 3 godz biorę ostatnią dawkę. inhalator pożyczałam od szwagierki dla Misi ale oddałam, a dla siebie jakoś mi sie nie chciało prosić;-)a co mi jest? od mojego lekarza sie nie dowiesz:dry:"cośtam" się dzieje - i tyle:dry:
ogólnie już mi lepiej, kaszel trzyma, ale wiadomo że hm hm nie pomagam mu za bardzo przejść:zawstydzona/y::rofl2:ale zatokiiiiiiiiii, masakraaaaaaaaaa, jak nie wezmę ibupromu to zdycham:crazy:

a tak w ogóle to w dupsko powinnaś od nas dostać bo zawsze narobisz nam na coś chcicy:-D:-D:-D
daj znać czy ten drugi film warty tracenia czasu:rofl2:

pusto że szok:szok:

Ida co do kurnika grałam w chińczyka, literaki, makao, mahjonga.
Ja bezy nie pasują to mam dobre lody ;-):-) A film obejrzałam połowe i mnie się podoba no ale jak zawsze kwestia gustu

Ragna mi wlasnie gienek trochę ryska przypomina zaraz wejdę na YouTube bo niewiem o kim mówisz

A ja sobie pisze z wanny mocze się i spalam kalornie bo gorąco jak w saunie uwielbiam wrzatek do kapania

reklama
U mnie każdy się dziwi jak można się w takim wrzatku kąpać w ciąży było przewalone bo nie można było ja mam tez tak ze zupę zjem tylko wrzaca ciepłej nie lubię jak to mówi moja mama zupa prysk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry