reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka klikam na te 1+ niewiem czy to cos daje bo ragna pisze ze trzeba miec fb ktorego nie posiadam
elona co bym dala zeby kubus kiedys wstal o 11
ragna ja juz sobie zamowilam w empiku plytke 100zl z wysylka:szok:ale obiecalam sobie ze kupie plyte gienka jak wyda bo bardzo mi sie podobal w x
nat co u ciebie lepiej troszke?
ponawiam pytanie gdzie makuc?pisala ze jej niebedzie bo jakos nie kojarze?
ida widze ze ty basiunia jestes tak?to wszystkiego najlepszego kochana niech ci misia daje spac tyle co elonie jej laura

no i niedziela prawie minela kubus spi bartek na chalupach:-Da matka pije herbatke z cytrynka na rozgrzanie.leje u nas caly dzien.
wracalam od mamy podjerzdam poid dom a u nas wszyscy sasiedzi na dworze ogolne poruszenie patrze a 5 parkingowych laduje kazdemu mandat ze niby trzeba miec jakies pismo z urzedu miasta na parkowanie pod domem(pierwsze slysze)oczywiscie niemam nic takiego podchodze do tej parkingowej i pytam gdzie mam zaparkowac auto ze tu mieszkam i zawsze tu parkuje a ona ze ja to nie obchodzi i poszla w ciul niebede jezdzic z dzieckiem i szukac miejsca gdzie ich niema wiec zabralam tylek do domu i powiedzialam zeby sobie wypisywala.sasiedzi dalej tam robia zadyme ciekawe czy juz mi wladowala mandat pewnie z 50f:crazy:

Wioli u mnie też ciagle leje. A co do tych przepisów to dziwne. Chyba im się w głowach poprzewracało. Mam nadzieję, że jakoś się ludzie wykłócą i tych mandatów nie będzie.

elona oni byli bardzo pewni siebie i juz polowa aut miala mandaty a aut stoi okolo 50 ja sie odwolam i tak bo nikt nas nie poinformowal ze trzeba takowe pismo posiadac!

Ciekawa jestem Wioli od kiedy niby ten przepis jest, bo pewnie nie mieszkasz tam miesiąc i powinnaś wiedzieć, gdyby to obowiązywało od dawna. Zresztą wszyscy by wiedzieli. A to jest okolica gdzie też Anglicy mieszkają?

reklama
elona tak mieszkaja tez anglicy i kazdy dostawal jak leci nikt zadnego pisma niemial 4 lata mam auto i niedostalam mandatu ze parkuje pod domem!

Do góry