reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

ide spac bo jestem wykonczona robota dzisiaj i potem po chacie gonitwa... glosujcie jak mozecie na kazde z tych 3 zdjec bo mozna oddac 3 glosy na dzien wiec po 1 na kazde:) jutro sprawdze na ktorej stronie wyladowala:)))

spadam juz.

reklama
Emilia szalej dziewczyno, szalej na tych zakupach.
Ida
GIFT-Surprise.jpg

e-lona, :-):***

a ja w badziągwa napindalam;-)
czy któraś z was gra moze na kurniku w literaki? przed ciążą byłam maniaczką:-Dpytam tylko tak z ciekawości, żeby nie było:-p

młoda zrobiła dzisiaj alarm o 5:40, mleka oczywiscie niet, skończyło sie na leżaczku:dry:podejrzewam że te zęby jej w kość dają...
a ja dzisiaj kończę antybiotyk, a w klacie gra mi tak ze orkiestra by sie nie powstydziła:baffled:

witam. u nas dzisiaj noc bez pobudek i Agusia wstała podobno o 6:30 a ja o 9 więc jestem mega wyspana. Agusia nadal z katarem, ja też i nadal Agusia niegrzeczna, no ale powiedzmy, że jest pośrednio usprawiedliwiona gdyż mamy prawą górną jedynkę a dwójka jest w trakcie przebijania

reklama
Do góry