reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sarisa gdzie to do wiosny i lata :eek:
Ikaa29 ja niestety też nie przygotowana na zimę.
Ragna z tego co widziałam prognozy to na święta szaro buro, oby się im nie sprawdziły.​

RAGNA jak KANIA pozwoli to i do Ciebie część mojej snieżycy wyślę.
SARISKA ja tez ewidentnie śnieg od szarych,pochmurnych dni wolę ale i tak mi się to nie podoba ;-)
KANIA :* Alutka zdrowa, dziękuję, że pytasz. Gdyby nie ona to pewnie bym się już totalnie załamała a tak oo jest taka mała istotka i wiem, że wstając rano właśnie dla niej chcę żyć.
IKAA witaj w klubie :confused2:

Makuc ślij gdzie się da, jak dużo tego śniegu :-) i cieszę się że Alicja zdrowa, przynajmniej możesz się cieszyć z tegoż powodu :-).
U Nas podobno też już "prószył" więc do jutra ciężko by mu było się utrzymać ale jak przyjdzie z Lbn to może do rana biało będzie i na sanki pójdziemy heh ;-) (żartuję oczywiście)

Ostatnia edycja:
reklama
Nat jaką książkę??? ostatnio dyskusje na temat książek były a ja taka zacofana w temacie bo nie mam kiedy czytać. Ale smaka narobiłaś tym tortem.
Idę wypić teraflu...

Do góry