reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Jeeej :) Może będzie pierwszy styczniowy maluszek :)

Asteria - moja Pani Doktor mówi, że w dobrym szpitalu po 35 tygodniu to już ciąża donoszona. Zwłaszcza z dziewczynką, bo się panienki szybciej adaptują. :) Trochę tylko straszne, że musisz jechać do kolejnego szpitala. Ale na pewno wszysto dobrze się skończy :) Trzymamy z P. kciuki i czekamy na wieści :)

reklama
no wlaśnie u mnie w szpitalu po 34 tc jak z dzieckiem jest ok, to nie jest zaliczany do wcześn i oddychaniem i został zaliczony do wczesniaków, córka ok i jest zapisane, ze ciąża donoszona no i po 10 dniach byla juz z nią w domu

Co racja, to racja. Spokój mnie uratuje. Wzięłam kąpiel i przestałam zwracać uwagę, na te docinki i dobre rady rodzinki.
Trzymam i ja za Asterię i maluszka kciuki !

Justyś nie czujesz jak rymujesz ;-)
Jestem zmęczona, muszę iść wsiąść kąpiel.. a jutro wizyta u gina, zobaczymy czy tam na dole wszystko ok no i kiedy na badania da mi skierowanie, bo tylko dwa razy robiłam.

jej trzymam kciuki za asterie i dzieciatko.... az mi sie dziwnie zrobilo ze to juz...
ja dzis mam caly dzie stres mam nadzieje ze wszytsko jutro sie wyjasni...:wściekła/y:

znacie jakies metody domowego leczenia oprocz cieplego mleka??
milego wieczoru :)

Jestem zmęczona, muszę iść wsiąść kąpiel.. a jutro wizyta u gina, zobaczymy czy tam na dole wszystko ok no i kiedy na badania da mi skierowanie, bo tylko dwa razy robiłam.

o kurcze - ja badania robię co wizytę .. fakt, że prywatnie, gin nie nalega, ale robię to dla siebie ... dziwne, że tak mało razy Ci kazał :szok: ... powodzonka jutro i niech wszystko będzie jeszcze pozamykane :)

Nie spieszcie się laski !!

reklama
Do góry