reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

tym bardziej ze materacyki kładzie sie pod materacem, wiec czyste sa napewno:-)
u nas tez juz nie beda spelniac swojej roli jak przy chlopcach, bo wiekszosc dni bedziemy na dworze.. ale zawsze w nocy spokojniejsza bede;-)
Łóżeczko używane, monitor będę musiała nowy :)

No nic czas się ogarnąć i może gdzieś po galerii połazić :D dziś zaczynam nową dekade więc może dobra okazja, aby sprawić sobie jakiś prezencik :)

reklama
wiesz co ja tak myslalam ostatnio o gondolce. bo jak mlodego rodzilam to byl pazdziernik. pol roku i bylo juz cieplo wiec juz moglam go do spacerowki przesadzic nawet na pollezaco bo do gondolki sie ne miescil . a teraz mysle sobie ze jak rodzimy w czerwcu to jednak w gondoli dluzej pojezdza bo minie pare miesiecy i bedzie zima. wiec wole wieksza gondolke kupic zeby pojezdzilo dluzej(sa takie z regulowanym oparciem nawet jakby dziecie wsciekalo sie ze nic nie widzi:)) bo raczej takiego malego dziecka w srodku zimy nie przesadze do spacerowki bo pewne jeszcze nie bedzie siedziec, chociaz roznie to bywa, rafal pewnie siedzial dopiero jak mial 8-9 miesiecy, ale to tylko juz sa takie moje rozmyslenia i mozecie sie ze mna oczywiscie nie zgodzic:) ja spacerowke zostawie sobie jedna taka prosta w razie jakiegos wypadu do babci a tak to wole duzym jezdzic w wersji spacerowej. mieszkam na parterze wiec waga mi wogole nie przeszkadza a jednak kosz jest wiekszy i wygodniej mi sie prowadzi wiekszy wozek, ze spacerowkami mialam rozne przejscia i dziekuje bardzo hehe:)jakas inna jestem.kupilam slappy bo byla lekka, sliczna , kosztowala niemalo a rozsypala mi sie po 2 tygodniach:/posypalo sie w niej wszystko co moglo. wozek swietny dla majsterkowicza:)
:)

ja swoje pierwsze dziecko rodziłam własnie czerwcu i niestety w styczniu w kombinezonie moje dziecko sie już nie mieściło do gondoli, mało tego ona jak miała 5 meisięcy to mi sie juz podnosiław gondoli i siadała- musiałam zmienić na spacerówkę w styczniu. Także wiem,ze traz bedzie podobnie- spcerówkę juz mam Mclarena, z którego jestem mega zadowolona. Tylko gondolkę musze kupić i an pewno kupię używaną.

No nic czas się ogarnąć i może gdzieś po galerii połazić :D dziś zaczynam nową dekade więc może dobra okazja, aby sprawić sobie jakiś prezencik :)
Najlepszego :)))

AVO no widzisz u Ciebie inaczej :)co dziecko to inne. moj wszystko pozno robil, coprawda chodzic zaczal na roczek ale siedzial pozno, raczkowal tez na 9 miesiecy, inne juz siedzialy jak mialy 5 miesiecy, obracaly sie na boczki a moj klocek nie chcial:D

oj tam oj tam:-):-):-):-)

wszystkiego najlepszego, zdroweczka i pieknej przezdrowiutkiej dzidzi!!!
kup sobie prezent i ode mnie!:-D

Ja mysle, ze pieluchy trzeba wyprobowac, bo jedno dziecko dobrze znosi pampersy, drugie np huggies.

Co do monitora oddechu, to jest pierwszy na mojej liscie zakupowej :tak:
W ogole jestem cala przerazona SIDS i nie planuje zadnych baldachimow, zabawek w lozeczku, czy ochraniaczy :baffled:

A co do wozka, to Quinny Speedi, no chyba, ze zakocham sie w jakims innym, ale watpie, podoba mi sie takze Jane Slalom R

a i albo cos mi sie smilo albo ktoras z Was pytała o to łóżeczko z zyrafka ma je moja sis i jak maly ma poltora roku tak lozko jak nowe

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam kupować cały asortyment dla dzidzi. Jednak w życiu nie jest tak kolorowo jak myślałam. Z kasą kruchą i tak o. Toteż "pożyczam" od koleżanki;) Ma wszystko i łożeczko i maty edukacyjne i ewentualnie ciuszki i dwa wózki no wsszystko.Tylko wanienkę kupię nową;)A stojak kumpela mi da. Dobrze, że mam okazję taką.;) A co tam, trzeba se pomagać w tych ciężkich czasach. Słuchajcie a ja mam dziś pierwszy dziń 13tego tygodnia więc wkraczam w drugi trymestr. I z tej okazji słuchajcie jakoś się rozjaśniło na dworzu;D Zdjęłąmw końcu firanki( już się piorą) i biorę się ostro za robotę( tylko kawusie z mleczkiem wypije) . Bo tak siedzę ciągle na dupce to w końcu naprawdę jakiegoś zastoju dostanę a tak to i człowiek żywszy hihi

Do góry