reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
agaundpestka, super lozeczko, a myslisz, ze nadaje sie do kazdego lozka? Bardzo mi sie podoba, ale ja mam lozko takie z obitymi bokami

relax_moro_big_2.jpg

Daloby sie do niego dostawic to lozeczko?
Nie chcialabym za bardzo, by mrowka z nami spala, bo obydwoje sie rzucamy w nocy :baffled:

Witam Was ;D

choróbsko już poszło ;D czuje się o wiele lepiej a co najważniejsze mogę mówić wkońcu! :-D

Wiecie co zauważyłam i nie wiem czy się niepokoić czy to normalne?
więc: najbardziej czuję to rano raz po lewej stronie raz po prawie coś twardego jakby taka kuleczka...
Chyba bobo jest za małe jeszcze, żeby tak poczuć co nie? A może jednak można poczuć? ehhh już sama nie wiem. Nie chce zbytnio panikować a do gina idę dopiero w czwartek więc liczę po cichu, że zrobi mi usg :-) i będę mogła podglądnąć szkraba ;D
a no i tu jeszcze jedno pytanie Czy jest jakaś reguła na USG dopochwowe i brzuszne? Tzn czy np. dopochwowe robi się do jakiegoś tygodnia? czy jak, wybaczcie jeżeli pisałyście o tym wcześniej ale jeszcze nie zdarzyłam nadrobić wszystkiego.

Pozdrawiam brzuchatki ;D życzę udanego dnia ;-)

Lena ja slyszalam ze od 2 trymestru czyli 13-14 tydzien juz robia przez brzuch,a znowu gdzie indziej mowili ze 18 tydz.
Lece do tego sklepu bo tak wsiaklam tu ze wyjsc nie moge :)

agaundpestka, super lozeczko, a myslisz, ze nadaje sie do kazdego lozka? Bardzo mi sie podoba, ale ja mam lozko takie z obitymi bokami

Zobacz załącznik 416200

Daloby sie do niego dostawic to lozeczko?
Nie chcialabym za bardzo, by mrowka z nami spala, bo obydwoje sie rzucamy w nocy :baffled:

Hmm to ma taki haczyk, a masz cos aby zahaczyć między materacem, a tym obiciem łóżka ? Bo pewnie jest jakaś szczelina? Jeszcze jednym rozwiązaniem może być oparcie dostawki o ścianę:-)
Mi się też podobają jej modele półokrągłe, ale jeżeli mam możliwość kupienia tej za mniej jak połowe ceny to nie będę marudzić. Koleżanka bardzo ją zachwalała.

blond_20 aha bo ja chciałam się z moim P wybrać prywatnie i to by był już 17tc bo po świętach ale przed nowym rokiem i teraz nie wiem. A bym chciała żeby poszedł ze mną bo biedak siedzi za tą granicą nie zawsze może być przy nas to niech chociaż zobaczy cudo które zmajstrował :-D

blond_20 aha bo ja chciałam się z moim P wybrać prywatnie i to by był już 17tc bo po świętach ale przed nowym rokiem i teraz nie wiem. A bym chciała żeby poszedł ze mną bo biedak siedzi za tą granicą nie zawsze może być przy nas to niech chociaż zobaczy cudo które zmajstrował :-D

Ja mam w sobote genetycznie i nie wiem jak mi będą robić, ale jest to ostatnie jakie robię w Pl :) i biorę mamuśkę, niech zobaczy, za jej czasów nie było takiej techniki :) oczywiście wolę przez brzuch, ale jak będzie inaczej to też ok. Przecież ona siedzi z boku, a nie zagląda mi w :-D:szok:

reklama
tak, pod materacem mam stelaz przykrecony do lozka, to pewnie dalo by sie do niego przymocowac
super sprawa, musze blizej sie tym lozeczkom blizej przyjrzec :tak:
kurcze, tu ceny lozeczek zaczynaja sie od 200euro i ida w gore :baffled:

agaundpestka- ty z mama, a pomysl sobie, jak jeszcze mi robiono dowcipnie i tesciowa mi sie zapakowala do gabinetu.. :baffled: uraz na cale zycie..
mi genetyczne przez brzuch robili, mimo, iz mam tam swoje zapasy tluszczu i pewnie nie bylo latwo sie przebic ;)

Ostatnia edycja:
Do góry