reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

A ja sie ciesze czuciem się w końcu jak człowiek, co prawda zdecydowanie rozleniwiony, ale nadal człowiek. Brzuch wydaje mi sie być już wieeelki, waga nadal w miejscu a wczoraj przeżyłam wielki szok, jak bez problemu weszłam w spódniczkę, której kilka miesięcy wcisnąć nawet nie mogłam.

ooo.. i taki link do facebooka ;) Nie! dla podwyżki VAT na ubranka i buciki dla dzieci. | Facebook
Niestety w sprawie dyrewktywy nic nie można zrobić .
Jeśli Polska jej nie wprowadzi to zostanie obciążona ogromnymi konsekwencjami finansowymi.:baffled::baffled:
Żadne apele nie mogą.
Rozmawiałam w tej sprawie z prawniczką ,która jest przy prezydencie.
Problem w tym ,że Polska wybrała inne produkty na niższy vat i dyrektywa z tego powodu musi wejść w życie.:sorry2::sorry2:
Data 1 stycznia 2012 roku to data ostateczna .
Wszyscy doskonale wiedzieli ,że taki czas nadejdzie i powinni się od dawna do tego przygotować ...
Naprawdę nic nie można zrobić :no::no:

reklama
ja nadal mam mdlości choc wymiotuję rzadko. Piersi bolą okropnie. Grawitacja działa na moja niekorzyść. I zmęczona jestm ciagle.

Ja już od dłuższego czasu czuję święta. Porządki w większości pzeprowadzone. Jeszcze troche zostało. Dekoracje już mamy w domu świąteczne. Choinkę planuję kupić w sobote o ile już będą sprzedawać, bo na razie jeszcze nie ma

apropoc objawów ciążowych .
Podobno to wysypka ciążowa...
Tak wczoraj wyglądały moje nogi...MASAKRA !!!! :szok::szok::szok:

Załączniki

• 20111213067.jpg
    20111213067.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 56
Witajcie dziewczyny
Nadal jestem zatruta i czuje się fatalnie. Poszłam dziś na pobieranie krwi co jeszcze pogorszyło moje samopoczucie. Mam takie napady gorąca, że dzis wszyscy siedzieli w bluzach a ja w krótkim rękawie...

Suse o co chodzi z tą linią na brzuchu? Mnie się robi jakaś dziwna oś symetrii :baffled:

reklama
U mnie sie pojawiła, ale nie jest taka wielka. Jest cieniutka, jasna i delikatna. Mąż się śmiał, że fajnie to wygląda ;) i sie zastanawiał czy to normalne. Teraz sobie poczytałam o tym to juz wiem o co chodzi ;)

Do góry