reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ile wy piszecie :szok:
Tyle nadrabiania .... co do Włoch i ich obiadków to mi się tam bardzo podoba uwielbiam te ich makarony sosy pomidorowe i parmezan
Teraz to rzadko mam na coś ochote nie bierze mnie ani na słodkie ani na kwaśne ogólnie apetyt kijowy mam i dlatego jeszcze ie przytyłam nawet kg ciągle jestem na minusie.
Widzę że większość już się nie zapina w spodnie , jak mnie to denerwowało w 1 ciąży nie lubie jak mam coś gdzies niedopięte czesto nosiłam getry bo tak było mi najwygodniej
Chyba mnie zbiera na dobre boli mnie skroń jak wydmu****e nos nie wiem co zrobić bo 4 antybiotyku w ciąży już nie wezmę na pewno :no:

reklama
sluchajcie, ale porazka :baffled:
ja dzis wybieram sie do lekarza, wiec przy tej okazji musialam wykonac wiele zabiegow, ktore pod prysznicem trudno mi wychodza :dry:
Wiec wlazlam do wanny tesciowej, ktora zawsze byla mi dziwnie waska, ale nie jakos przesadnie. Teraz siedze, prysznicuje sie, w pewnym momencie ogladam sie za siebie, a tam za mna o wiele wiecej wody niz przede mna... powstala tama z mojego tylka :szok:
No to teraz wiem, co mi jeszcze rosnie :baffled:

ja dzis wybieram sie do lekarza, wiec przy tej okazji musialam wykonac wiele zabiegow, ktore pod prysznicem trudno mi wychodza :dry:
Wiec wlazlam do wanny tesciowej, ktora zawsze byla mi dziwnie waska, ale nie jakos przesadnie. Teraz siedze, prysznicuje sie, w pewnym momencie ogladam sie za siebie, a tam za mna o wiele wiecej wody niz przede mna... powstala tama z mojego tylka :szok:

Hahhahahahaha! Dobre!

Dobra jesteś :-D:-D
Czekamy na wieści od lekarza!!

a moze ta wanna jest jak napisałaś - poprostu wąska :-)

na kt masz tego lekarza???

oj tam teraz ci wszystko wolno :-D:-D:-D

a ja oczywiście już w pracy...ale jakos w takim mega dobrym humorku

mam wizyte Dyrektorka dzisiaj więc musze ponadrabiać, bo koniec roku i wszyscy sraczki dostają

a wy piszecie normalnie wypracowania na tym BB :-D nadgonić was z czytaniem to ciężko

buziaki i miłego dzionka

wizyta na 16 :tak:

dziewczyny lubicie sluchac radia?
glupie pytani hihi kazdy slucha, a jakiego sluchacie?
Ja pewnie sie nie wybije, jak powiem ze Rmf, Rmf Style a teraz Rmf Swieta :tak:
Ale 9-12 jak tylko nie jestem w studiu, to mam wlaczona Jedynke. Kiedys nie lubilam, teraz chyba do niej doroslam :tak:Przypomina mi dziecinstwo i babcie :tak:

reklama
Do góry