reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko zazdroszczę śniegu. U nas się na razie nie zanosi:-(

Aniu jaka mucha? W grudniu? To musi być jakaś mega złośliwa odmiana!

Zapominjako no kurka u nas ciągle coś lata:wściekła/y: Co jakiś czas przypałęta się takie wielkie muszysko i lata i brzęczy i męczy okrutnie:wściekła/y: Złośliwe dziadostwo.
A jesli chodzi o bieliznę Ewy Bien to jest super.Świetne fasony na duże piersi,bynajmniej na moje pasowały.Dobre materiały i śliczne wzory.

Cyprysiowa córka mojej kumpelki skonczyła 3 latka miesiąc temu i też nie mówi.Teraz mówi mama i tata,ale to tak z trudem i przeciągle i jej mama mówi,ze to i tak już sukces,bo dotąd nie było nawet tego.Byli u neurologa,laryngologa,logopedy.Badali się z każdej strony i z małą jest z nią wszystko w porządku.Ma jakąs blokadę i pracują teraz nad tym z logopedą.

Dzięki śliczne! Muszę Janosika wykurowac przed Wigilią. Dostał teraz pod wieczór gorączki i mówi, że go gardło boli. Dałam mu nurofen i już usnął. Zobaczymy co będzie w nocy i jutro :baffled:

Myszqa na ból gardła mam jeszcze takie świństwo:sorry2:...ale skuteczne....ja tego nie mogę przełknąć:blink:
łyżeczka smalcu, łyżeczka masła i łyżeczka miodu i trzymamy w buzi aż rozpuści się
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zdróweczka!!

Cześć kochane.

Ostatnio długo się nie odzywałam, ale na nic nie mam czasu :zawstydzona/y: Jak zwykle wszystko zwaliło mi się na głowę, jak tylko zaplanowałam wyjazd do rodziców i oczywiście muszę go przesunąć z czwartku na piątek. Za to jutro jadę do Kalisza podpisać umowę przedwstępną sprzedaży mieszkania-trzymajcie mocno kciuki, żeby się facet nie rozmyślił :-D Do tego doszły mi kłopoty z Urzędem Skarbowym-mam kontrolę po sprzedaży mieszkania w 2007 r i muszę wszystko wyjaśniać, a że od tego czasu zdążyłam spłacić trzy kredyty mieszkaniowe i zaciągnąć czwarty, rozwieść się, wyjść za mąż i kupić mieszkanie, to sprawa jest dosyć skomplikowana :szok:

Do tego wszystkiego Olek znowu mi się pochorował, a zdążyliśmy wyjść na dwór tylko raz-ciekawa jestem jakim cudem znowu coś złapał siedząc w domu :confused:

Zapominajko-co do szmerów na serduszku to Olek też miał w trakcie choroby, jak wyzdrowiał to mu przeszło, więc pewnie u Was to tez z tym związane.

Witam z rana:)
z kawą:)
zdrówka dla chorowitków!!!
Vive super ze mieszkanko juz prawie sprzedane:) a kiedy sie przeprowadzacie do nowego??
Zapominjako fajnie ze przeniosłaś posta Madzi do Eco
Madziu super choinka!! i czekamy na więcej czarodziejskich przepisów
Aniu u mnie czasem tez jakaś zbłąkana mucha się przyplącze

aaaaaaaaa Madziu zazdroszcze śniegu!! ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a oto moja choineczka:)

Załączniki

• P1100502.jpg
    P1100502.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry