reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Mam 33 lata...;-)
O dwóch synków długo sie staralismy.
Mąż jest byłym marynarzem w 2009.10 zszedł na ląd na dobre.
Od wrzesnia 2010 jest w UK a w czerwcu tego roku do niego dołączylismy.
wiec jestem była słomiana wdowa, była staraczka ;-)
a roznica nie jest az taka straszna....:-D starszy opiekuje sie mlodszym i jest wesoło....:-D

Hej dziewczyny!
Rafał od rana potworny, przez ten kaszel kiepsko w nocy śpi a potem chodzi i marudzi. Wrrr. Mnie też już zaczyna nosić, bo okres coraz bliżej więc cierpliwości mniej mam. Zaraz się ogarniemy do końca i pójdziemy na spacer. Pobiega trochę to i energii wykorzysta więcej. Może spokojniejszy będzie.

Beata2710 Witam wśród nas :)

Martusia dobrze, ze chociaż humor lepszy, na początek dobre i to. Dziękuję za życzenia :)

mam Oliwki wynik od lekarza i jest w normie hurra wiec lekarza przelozylismy na 6 lutego
:tak:

samochod juz w naprawie wczoraj m probowal nim dojechac do naprawy to mu stanal po drodze i musial ktos przyjechac go zaholowac a po drodze jeszcze lina pekla i pobladzili heh, naprawa jakies 1000 zl wyjdzie masakra jakas chyba bede musiala sie przywitac z karta kredytowa
:no:

a mi dzisiaj przywiezli moja podopieczna do domu i sprwdzam jakby to bylo gdybym miala dwojke dzieci i meza w domu heh:confused: :rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry