reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku na zdjęciu widać 3 kołowy :eek: fajne kolorki :-)

Magdalena Iwasek a byłyby jaja jakbym ja was wyprzedziła :-D ale nie mam zamiaru się ścigać, niech wyjdzie kiedy będzie sam chciał :tak:

Nie mówcie nic o seksie bo u nas też celibat.... a powiem wam ze mnie coraz bardziej nachodzi ochota... i Doooopa! :dry:

Dobra kochane ja zmykam lulu już, starczy tej rozpusty. Dobranoc! :*

U mnie w szpitalu może nie byc miejsca na patologii gdzie mam skierowanie,jeżeli pojadę ze skurczami to na porodówkę mnie przyjmą. Obyśmy doczekali do 1;-) to już będzie dobrze

Fifciu bo w tym kolorze tylko taki znalazłam i wstawiłam. Jeszcze się okaże że wszystkie urodzimy w podobnym terminie .Dobrej nocki!
Ja tez zmykam kobietki:-) DObranoc:)

Ostatnia edycja:
Co to za spanie w nocy?? :-p takim to dobrze ;-)
Mijenka
-praca (może i nawet)ciekawa, ale (psychicznie) ciężka i (niestety) nie zawsze bezpieczna, ale póki co cieszę się, że mam pracę :-D

witam kurcze zrobcie cos zemna o 1 wymiotowalam przez zgage a teraz spac nie moge... maz poszedl do pacy...a ja mam dzis jakiegos dola :dry:ahh

reklama
Siemka z rana :-). Odetchnęłam z ulgą po tej wczorajszej wizycie, chyba się odstresowałam, aż mała zaczęła znaki z brzucha dawać. Myślałam, że nie zasnę bo mój Zbyszek cały czas chciał brzuch osłuchać ;-). Nawet wymyślił, że musi sobie przywieź od moich rodziców takie te słuchawki lekarskie :-)

Do góry