reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku ja miałam pierwszy taki biedny sexik od chyba też jakichś 3 tyg... biedny bo tylko ręką i to też od d*** strony:eek:
Karla w sumie to nie wiem... przyszedł i jak się odezwał to zaczęło mi się ciśnienie podnosić:wściekła/y:

a ja bym zjadła kubełek z kfc... :-D hehe wymagania:-D

reklama
IWASKU ale tak jak na zdjęciu masz 3-kołowy?? powiem Ci, że kiedyś nawet nie chciałam słyszeć o 3 kołowcach ale później sama się napaliłam na quinny speedi i czytałam dużo pozytywnych komentarzy, że radzi sobie w każdym terenie i wcale nie jeste taki wywrotny jakby się wydawało ale męzowi jako nie podszedł i ostatecznie padło na ten...
ale x-landery bardzo ładne są i przede wszystkim mają obszerną spacerówkę z tego co zauważyłam

Nie Ma-g mam 4 kołowy. Też nie mogłam się jakoś przemóc do tych 3 kółek a podobno sa bardzo wygodne.
Dokładnie maja bardzo wygodna i dużą spacerówkę więc maluszek ma dużo miejsca.

A w ogóle too nie wiem czy wczoraj doczytałaś ale mam się stawić do szpitala już 5 stycznia więc nasze dzieciaczki będą się różniły zaledwie o parę dni a może jeszcze się trafi, ze w tym samym dniu się urodzą :-)

O proszę! Ma-g w sumie jak nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą i będę tak codziennie jeździła do skutku. Chcę jednak 2 podziałać sama i pobudzić oksytocynke do działania;-)

Ja się nawet nie będę wypowiadała na temat seksowanka. Posucha totalna bo moje szczęście się boi...i dooopa. Nie przetłumaczysz mu że to nie szkodzi i tak kilka miesięcy "ZERO"

reklama
No to działaj! ja to bezwzględnie 05.01 i pewnie kroplówka bo główka już jest bardzo nisko! więc myślę, że mały będzie 05-06.01 na świecie!

U nas też licho ale na początku przeze mnie bo jakoś w ogóle ochoty nie miałam :eek: dosłownie seks mógłby dla mnie nie istnieć, aż żal mi było mojego K a teraz już od miesiąca mamy zabronione praktycznie do samego porodu... ewentualnie dzień przed szpitalem bo to już wtedy bez różnicy :-p

Do góry