reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też przyszłam sie pożalić ze nie mogę spać :zawstydzona/y: mąż obudził mnie o 4 na leki i od tamtej pory leżę jak worek... :-( chyba organizm przygotowuje mnie na przyjście młodego :-p

Zafasolkuję no ja bym sobie mojego takimi słuchawkami też posłuchała :-D ale nie mam i jakoś nie bardzo chciałam specjalnie kupować :zawstydzona/y: ale podobno fajna sprawa :tak:

reklama
a ja nadal nie spie..
zafasolkuje i jak po wizycie bo chyba ominelam wpis...:baffled:
zaczelam ziewac moze zasne.. wiec narazie kochane ;-)

Ja wczoraj w necie wyczytałam, ze można sobie fajnie posłuchać, a moi rodzice je mają to sobie pożyczymy na jakiś czas :-)
Pa Atanku idź spać - odpoczywaj
biggrin.gif
A po wizycie ok, macica jakoś tam na nerke uciska i może mnie to pobolewać, ale nic się z nerką nie dzieje, więc narazie nie ma co panikować.

Ostatnia edycja:
Leże jak kłoda z laptopem :-D nie mam ochoty wstawać :-) teraz te wszystkie "objawy porodowe" mnie stresują... Bo nie potrafie określić czy to już panikować i jechać na IP czy samo na razie przejdzie... :dry:

U mnie już dzisiaj chyba soania nie będzie... a ty co Fasolka? W pracy? i dziękuję za kciuki! :*

hej dziewczynki jak tam u was?

atan: brzusio sliczniutki ;-)ja ze swoimi wymiarami doganiam wszystkie :tak:

iwasek: bardzo ładny wózeczek, wygląda na wygodny w obsłudze :tak:

fifka: o współczuje golenia, ja nie wiem co to będzie jak ja będę musiała sie ogolić, ja i bez tego drapię się że aż mam ranki i strupki, więc nie wiem jak sie ogolic

neciuszkaL dobrze ze sie odezwałaś bo sie martwiłam :tak:

nie pamietam co miała mjeszcze pisać

Fasolka współczuję i zazdroszczę zarazem... bo ja tam tęsknie za pracą... jak ja to mówię "w domu ludzie umierają" :dry: a to dopiero początek siedzenia... :no:

Lamiav no z tym goleniem to przechlapana sprawa... ale wolałam sama sie przygotować...

Poleżże sobie z wami jeszcze i po śniadaniu zacznę w końcu do szpitala się pakowa... bo serio obudzę się z ręką w nocniku... dzisiaj w nocy znowu strachu się najadłam :zawstydzona/y:

A no i Pyscku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Zobacz załącznik 420451

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny

a co się Fifek stało ?

Prałaś już te bodziaki ode mnie ? Miś się nie zakurzył raczej.. bo leżał w reklamówce związany i moje zwierze go nie widziały ;-)) ale może lepiej też,żeby był "odświeżony" ..

Do góry