reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magdalena kurcze ale do bani i biedna iwasek teraz bedzie latac w ta i spowrotem... ehhh.... sluzba zdrowia nasza to jest jakis koszmar:/

reklama
A tego to już nie wiem... może wpadnie później do nas to zapytamy :-) ale z dzwonieniem to może być ciężko bo jak przyjdzie to ją od razu przyjmą i po bólu a jak zadzwoni to nie wiadomo czy w między czasie nie zajmie ktoś jej miejsca...

Konradek denerwuję się na te skurcze... bo go ściskają w środku, ale ważne ze czuję ze jest cały i zdrowy, Choć rusza się mniej niż zwykle.

Ael to ja rodzę nie ty :-D spokojnie

Wiesz, kto to mówi!
Jak ja rodziłam to Ty się tak samo denerwowałaś, jak ja się teraz Tobą denerwuje!
Wy w ogóle ciężarówy do grobu mnie wpędzicie przez te porody! Iwasek właśnie dzwoniła, że wraca do domu bo w tym szpitalu gdzie ma rodzić miejsc nie ma i w ogóle przez tydzień będą oddział sprzątać :eek:. Jeszcze czekała ponad 2 godziny na lekarza. A do innego też nie może pojechać, bo nie ma swoich wyników, bo są w tym szpitalu a po za tym z jej cukrzycą nie chcą przyjąć jak rodzić nie będzie... No szook! Debilizm kurde stulecia, masz cukrzycę ciążową, nie rodź bo i tak Cię nigdzie nie przyjmą...

ael: no ja nie wiem, może cię mąż za mocno ściskał pod czas bara bara :-), a tak powaznie to nie mam pojęcia

ael dokazywacze wyyy :p może Paweł cię posiniaczył ;) ooo widzi mam pytanie a propos ile ma być celibatu po porodzie?

No właśnie dziewczyny, nie miał jak, ale rzuciłam się do niego z żartem co on mi w nocy zrobił jak spałam :-D
Necia, celibatu mieliśmy niecałe 4 tygodnie, bo po 3,5 tygodniu to miałam taką chcicę nie do wytrzymania wręcz.

Ael no bo my mieliśmy zabronione ale ze względu właśnie na to, że już mi to obojętne bo styczeń wybił więc skorzystaliśmy :-p ale mój miał stracha jak nie wiem :-D cały czas się pytał czy na pewno nie zrobimy mu krzywdy bo "przecież lekarz powiedział, że główka już jest bardzo nisko" :-D

Dziecko nawet jak jest nisko nie poczuje nic, i tłumacz swojemu że dziecko jest w czymś takim co się nazywa worek owodniowy i on czuje tylko skakanie :p

hihi, wczoraj jakiś korzystny układ gwiazd był ja widzę.. Albo wszystkie się nawpierniczały lubczyku;P
Mój to pewnie dopiero po porodzie wróci do normy.. Eh..

Kurczaaaki miałam rosól, ale cholera lubczyku brak! Ahh chyba korzystny układ planet był XD

Ael cyrki z tym NFZem są... ale co poradzisz... A co do martwienia się to coś w tym jest... :zawstydzona/y:

Aż potężnego skurcza miałam :szok: aż mnie z nóg zwalił... no zobaczymy czy teraz będą tak bolesne czy to tylko jeden taki... jak będą aż tak bolały to chyba faktycznie zadzwonię ........

Byłyby jaja jakby urodziła przed Iwaskiem...

Fifka ja cały czas odswiezam forum zeby sprawdzic czy czegos nie napisałas, jestem tu krótko ale przywiazałam sie do was i bardzo sie o ciebie martwie...:(

biedna iwasek, to co jak miejsa nie będzie to ja przez ile tak będą odsyłać ?!??!?!?!??:crazy: to jakies głupie jest

No fifka, rzeczywiście były by jaja :-D a co mozesz być pierwsza

A ja nadla imienia szukam, i im więcej czytam tym mniej imion mi sie podoba, chce coś juz wybrać bo mi maż na nerwy działa i mói non stop Julka !!!!!!!! co mi juzprzez niego to imię obrzydło do reszty.

reklama
:szok:..coś czuję że dziś nie odejdę od komputera :-p
A muszę sprzątać..

Lamiav- ja uwielbiam takie imiona: Ewa, Antosia, Melania, Zosia, Zuzia, Teresa:-), a chłopięce: Antek, Kostek, Maciej, Filip . I te imiona zmieniają sie średnio raz na miesiąc :rofl2:. Wiec chyba najlepiej spontanicznie podjać decyzje..

Ostatnia edycja:
Do góry