reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Co za zbdura! A nie może tam dzwonić co rano po prostu?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A tego to już nie wiem... może wpadnie później do nas to zapytamy :-) ale z dzwonieniem to może być ciężko bo jak przyjdzie to ją od razu przyjmą i po bólu a jak zadzwoni to nie wiadomo czy w między czasie nie zajmie ktoś jej miejsca...
Konradek denerwuję się na te skurcze... bo go ściskają w środku, ale ważne ze czuję ze jest cały i zdrowy, Choć rusza się mniej niż zwykle.
Ael to ja rodzę nie tyspokojnie
Wiesz, kto to mówi!
Jak ja rodziłam to Ty się tak samo denerwowałaś, jak ja się teraz Tobą denerwuje!
Wy w ogóle ciężarówy do grobu mnie wpędzicie przez te porody! Iwasek właśnie dzwoniła, że wraca do domu bo w tym szpitalu gdzie ma rodzić miejsc nie ma i w ogóle przez tydzień będą oddział sprzątać

ael: no ja nie wiem, może cię mąż za mocno ściskał pod czas bara bara :-), a tak powaznie to nie mam pojęcia
ael dokazywacze wyyymoże Paweł cię posiniaczył
ooo widzi mam pytanie a propos ile ma być celibatu po porodzie?
No właśnie dziewczyny, nie miał jak, ale rzuciłam się do niego z żartem co on mi w nocy zrobił jak spałam

Necia, celibatu mieliśmy niecałe 4 tygodnie, bo po 3,5 tygodniu to miałam taką chcicę nie do wytrzymania wręcz.
Ael no bo my mieliśmy zabronione ale ze względu właśnie na to, że już mi to obojętne bo styczeń wybił więc skorzystaliśmyale mój miał stracha jak nie wiem
cały czas się pytał czy na pewno nie zrobimy mu krzywdy bo "przecież lekarz powiedział, że główka już jest bardzo nisko"
![]()
Dziecko nawet jak jest nisko nie poczuje nic, i tłumacz swojemu że dziecko jest w czymś takim co się nazywa worek owodniowy i on czuje tylko skakanie
hihi, wczoraj jakiś korzystny układ gwiazd był ja widzę.. Albo wszystkie się nawpierniczały lubczyku;P
Mój to pewnie dopiero po porodzie wróci do normy.. Eh..
Kurczaaaki miałam rosól, ale cholera lubczyku brak! Ahh chyba korzystny układ planet był XD
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael cyrki z tym NFZem są... ale co poradzisz... A co do martwienia się to coś w tym jest... 
Aż potężnego skurcza miałam
aż mnie z nóg zwalił... no zobaczymy czy teraz będą tak bolesne czy to tylko jeden taki... jak będą aż tak bolały to chyba faktycznie zadzwonię ........
Byłyby jaja jakby urodziła przed Iwaskiem...

Aż potężnego skurcza miałam

Byłyby jaja jakby urodziła przed Iwaskiem...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka ja też przez Ciebie dostanę zawału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahaha Magdalena a ja jakoś wyjątkowo spokojna jestem
nie wiem czemu!

biedna iwasek, to co jak miejsa nie będzie to ja przez ile tak będą odsyłać ?!??!?!?!??
to jakies głupie jest
No fifka, rzeczywiście były by jaja
a co mozesz być pierwsza
A ja nadla imienia szukam, i im więcej czytam tym mniej imion mi sie podoba, chce coś juz wybrać bo mi maż na nerwy działa i mói non stop Julka !!!!!!!! co mi juzprzez niego to imię obrzydło do reszty.

No fifka, rzeczywiście były by jaja

A ja nadla imienia szukam, i im więcej czytam tym mniej imion mi sie podoba, chce coś juz wybrać bo mi maż na nerwy działa i mói non stop Julka !!!!!!!! co mi juzprzez niego to imię obrzydło do reszty.
reklama

A muszę sprzątać..
Lamiav- ja uwielbiam takie imiona: Ewa, Antosia, Melania, Zosia, Zuzia, Teresa:-), a chłopięce: Antek, Kostek, Maciej, Filip . I te imiona zmieniają sie średnio raz na miesiąc

Ostatnia edycja:
Podziel się: