reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chusty

Ja ostatnio się zamotałam w zimowej kurtce i jak już skończyłam to byłam tak spocona, że musiałam się rozwiązać zmienić ciuchy włożyć lżejszą kurtkę i zamotać na nowo:eek: Nie ma opcji włożyć zimową kurtkę jak nie ma mrozu przynajmniej u mnie;-)

reklama
larvuś my z myślą o zimowych spacerkach bez wózka kupilismy nosidło, wygodniejsze i mniej zachodu, łatwo się nakłada na kurtkę, nie ma tylu warstw do motania i przede wszystkim może nosić tata, bo w chuste za żadne skarby się nie da zamotać, a z nosidłem paradował dumny jak paw, ze dziecię ma na sobie :-D

Chustujemy sie w domu w razie potrzeby, bo tu z kolei chusta niezastąpiona ze względu na mocne motanie. W nosidle jest luz przy cieniutkim ubranku dziecka, więc w domu odpada i sprawdza sie wyłącznie przy kombinezoniku/kurtce w nasyzm przypadku.

kochane ale tu spokój, czyżbyście odłożyły chysty, nosidła na czas zimowy?

mrsmoon przepraszam Cię, że jakoś tak ominłęłam ten topic ostatnio i nie zauważuyłam pytania, więc śpiesze juz z odpowiedzią...mamy nosidło cybex 2.go Nosidełko 2.GO i bardzo sobie chwalę, od kiedy Hanka jest większa, nosi się wyśmienicie i w domu, plecki dobrze dolegają i są prościutkie, nasze świąteczne noszenie poniżej na dowód ;-)
nosidłowo.JPG

ja odstawilam....
no nie potrafie sie nie spocic zanim zamotam sie no i mam wrazenie w tej mojej zimowce ze materialu mi brakuje :sorry2:
ale juz nie moge doczekac sie wiosny ;-)

no i pięknie larvuniu, mamy szczęście że na razie zima wygląda jak wygląda, ale nawet w zaspach zdecydowanie lepiej w chuście niż z wózkiem

dzieki
to jak ladna pogoda to moge tak chodzic, bo jak bedzie piździc to nie dam rady sie omotac na kurtke, brakuje mi materialu :sorry2: 4,7 m mamy i dzis zamotalam sie pod kurtkę...

reklama
Do góry