reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

I na koniec taka ciekawostka - chyba mam bardzo podobny nr tel co poseł Marek Suski, bo już drugi raz zadzwonili do mnie, że chcą z nim rozmawaić! Dziś dzwonili z radia Maryja! :-D
:rofl2: no rewelacja! może następnym razem spróbuj pociągnąć rozmowę bo to może być całkiem zabawne...

Kasia.natka super info na suwaczku o naszych wizytach - to jest nas tylko 6 - uwaga 16-go będzie sporo do nadrabiania :-D

Moja waga to minus 2kg. Wczoraj się ważyłam 52,2 i przeraziłam troszeczkę. Przed ciążą ważyłam ok.54 od wczoraj zaczęłam jeść więcej.
tak sobie pomyślałam że fajnie będzie zrobić taki przypominacz bo tak to się wszystkie gubimy w tych datach a teraz będzie można trzymać za nas kciuki grupowo :-D
czekam jeszcze na potwierdzenie i godzinę od gosik żeby i ją dopisać
a co do wagi to widzę że nie jestem sama z tym minusem ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny, dzieki za miłe przyjęcie.Tak czytam wasze posty o tym tyciu i też jestem przerażona ale rozmiarem moich cycków 65G jakiś koszmar,urodziłam dwójkę dzieci i przy żadnym dziecku nawet w okresie karmienia nie miałam takiego wyniku.Mam 40 lat i prawo grawitacji działa niemiłośiernie.Zakup stanika graniczy z cudem,chyba dwa berety i gumka pójdą w ruch:-D

to chyba muszę je w ogóle przestać jeść.....bo te skoki wagi to właśnie jak się nawpierdzielam słodyczy- hahahahaha
jak chwycisz za jakis batonik to bede robić groźną minę!! pamiętaj!!!:crazy: ;-)

ale ja uważam, że jak ktoś lubi to niech się całuje tylko niech sie nie oburza jak nie chcę,zeby potem moje dziecko całował- zwłaszcza w usta. No właśnie i tu kolejny temat do dyskusji:) Dzieci robią dziubki i wiele osób korzysta z okazji i całuje je w usta- jak ja tego nie znoszę.....
W usta to może całować mama, tata, rodzeństwo i bardzo ewentulanie dziadkowie....

otóż to!!!
Co do całowania to mnie krew zalewa. Stalismy kiedys w kolejce i do sklepu wszedł jakis pijak. Albo chciał sie upewnic ze mu sie w oczach nie namieniało albo mu sie chłopcy spodobali. Podchodzi do nich i wyciąga taką czarna usmoloną łape:szok: Dzieci odsunełam za siebie i kazałam mu odejsc. Oburzył sie ze jakas paniusia jestem i cos tam jeszcze bełkotał.. No żesz... Stoi taki obszczymur nie wiadomo z kim i co wali z gwinta, kiedy rzyga czy szczy i rąk nie myje bankowo i on mi do dzieci .. bleee

Co do uryginalnych imion to przypomnialo mi sie jak kiedys bylam w sklepie, w Polsce jeszcze i byli rodzice z blizniakami-chlopcami:tak: i nagle chlopcy odbiegli i jeden zaczal cos zrzucac z półek i mama wola : " Jonasz przestan" a nagle drugi robi to samo a matka do ojca; " NO, popatrz Judasz oczywiscie musi to samo":szok: a Ci co slyszeli tylko na nich spojrzeli

jak chwycisz za jakis batonik to bede robić groźną minę!! pamiętaj!!!:crazy: ;-)

otóż to!!!
Co do całowania to mnie krew zalewa. Stalismy kiedys w kolejce i do sklepu wszedł jakis pijak. Albo chciał sie upewnic ze mu sie w oczach nie namieniało albo mu sie chłopcy spodobali. Podchodzi do nich i wyciąga taką czarna usmoloną łape:szok: Dzieci odsunełam za siebie i kazałam mu odejsc. Oburzył sie ze jakas paniusia jestem i cos tam jeszcze bełkotał.. No żesz... Stoi taki obszczymur nie wiadomo z kim i co wali z gwinta, kiedy rzyga czy szczy i rąk nie myje bankowo i on mi do dzieci .. bleee

Hehe cudowny opis :) Oplułam monitor:-D

delwer - sorki, chyba pisałam na zamkniętym, wszystko w porządku z maluszkiem, akurat małe spało, więc nie pomachało mamusi niestety, z tym, że termin wg scanu lekarz określił na 29 maja, a i nie znam płci i juz pewnie nie poznam, bo nastepne usg dopiero za 12 tyg., a wtedy na ogół dziecko jest już na tyle duże, że jest b. ściśnięte i już ciężko jest z podglądnięciem, tak, że niespodzianka do końca. Zresztą ja nie chce wiedzieć kto u mnie mieszka.

ja neiwiem jak to dziala ze w pierwszej ciazy szybko przybieralam na wadze chociaz odzywialam sie tak jak przed ciazą a teraz objadam się slodyczami codziennie i nie tyje tak strasznie ... :)
Wszyscy mowia mi ze bedzie dziewczynka ciekawe czy sie sprawdzi.
Od wczoraj swędzą mnie całe piersi... strasznie swędzą i są nabrzmiałe jakby napuchnięte twarde. Pewnie rosną ale kurcze już ledwo sie mieszcze w staniki pewnie lada moment zrobią mi się rozstępy na piersiach bo juz zaczyna byc tak skóra napięta ze nei wytrzyma.
Brzuch mam tak samo duży jak i w pierwszej ciazy ale taki juz moj urok :p wazne ze waga tak nie skacze:)

Co do uryginalnych imion to przypomnialo mi sie jak kiedys bylam w sklepie, w Polsce jeszcze i byli rodzice z blizniakami-chlopcami:tak: i nagle chlopcy odbiegli i jeden zaczal cos zrzucac z półek i mama wola : " Jonasz przestan" a nagle drugi robi to samo a matka do ojca; " NO, popatrz Judasz oczywiscie musi to samo":szok: a Ci co slyszeli tylko na nich spojrzeli
no przyznam że ciekawy zestaw :-D

reklama

:-D:-D:-D

katrina- z usg często wychodzi inny termin, ale z om jest bardziej wiarygodny. Moj synal taz jest o tydz większy i termin na jakis 6.06 wyszedł. to bardziej o rozmiarze dzidzi mowi

Do góry