reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza

Dziewczyny, a jakie badania macie zrobic ,,na swiezo'' do szpitala??
Mi ginka zlecila zrobic po 14 stycznia morfologie, mocz, Wr i HBS, na wlasna reke robie tez ten posiew na paciorkowca

reklama
maron - ja wizytę mam 25 stycznia i muszę zrobić mocz,morfologię i HBS bo podobno ważny wynik tylko pół roku a ja miałam na początku ciąży robiony. A termin mam na 8lutego i tak się zastanawiam czy zdążę jeszcze zrobić te badania i pójść na wizytę czy nie:-D Bo mój m jest przekonany że jeszcze w styczniu urodzę:laugh2:

maron - ja wizytę mam 25 stycznia i muszę zrobić mocz,morfologię i HBS bo podobno ważny wynik tylko pół roku a ja miałam na początku ciąży robiony. A termin mam na 8lutego i tak się zastanawiam czy zdążę jeszcze zrobić te badania i pójść na wizytę czy nie:-D Bo mój m jest przekonany że jeszcze w styczniu urodzę:laugh2:

Ja HBS nie mialam w ogole. Za to Wassermana mialam na poczatku ciazy ale szpital w ktorym bede rodzic wymaga aktualne badanie.
cyska zrob sobie te badania najlepiej za tydzien czy poltora, na wszelki wypadek :-)
wizyte tez mam 25 stycznia ale wiem ze doczekam jej :-p mimo ze wolalabym nie
Suzi w moim szpitalu nie wymagaja posiewu i z tego co wiem to moja ginka nie zleca tego badania :zawstydzona/y: jednak ja sie tyle naczytalam, ze wole zrobic, po co ryzykowac. Na kolejnej wizycie poprosze ja zeby pobrala wymaz i sama sobie zawioze probke do laboratorium bakteriologicznego :-)

wiesz nie mam zielonego pojęcia bo mój gin miał już taki "patyczek" w gabinecie i nie musiałam nigdzie go kupować.Ale zawsze możesz w aptece zapytać.

zapytam, ale pewnie u mnie też nie wymagają w szpitalu, bo mój gin pracuje w tym szpitalu to by już mi zastrzegł, że będziemy robić ten wymaz... więc lepiej samemu zrobić :)

reklama
wiesz nie mam zielonego pojęcia bo mój gin miał już taki "patyczek" w gabinecie i nie musiałam nigdzie go kupować.Ale zawsze możesz w aptece zapytać.

slyszalam, ze mozna kupic zestaw do samodzielnego pobrania ale mi w labku powiedzieli, ze musi pobrac ginekolog czy polozna

Do góry