reklama
maron - ja wizytę mam 25 stycznia i muszę zrobić mocz,morfologię i HBS bo podobno ważny wynik tylko pół roku a ja miałam na początku ciąży robiony. A termin mam na 8lutego i tak się zastanawiam czy zdążę jeszcze zrobić te badania i pójść na wizytę czy nie
Bo mój m jest przekonany że jeszcze w styczniu urodzę

maron - ja wizytę mam 25 stycznia i muszę zrobić mocz,morfologię i HBS bo podobno ważny wynik tylko pół roku a ja miałam na początku ciąży robiony. A termin mam na 8lutego i tak się zastanawiam czy zdążę jeszcze zrobić te badania i pójść na wizytę czy nieBo mój m jest przekonany że jeszcze w styczniu urodzę
![]()
Ja HBS nie mialam w ogole. Za to Wassermana mialam na poczatku ciazy ale szpital w ktorym bede rodzic wymaga aktualne badanie.
cyska zrob sobie te badania najlepiej za tydzien czy poltora, na wszelki wypadek :-)
wizyte tez mam 25 stycznia ale wiem ze doczekam jej

Suzi w moim szpitalu nie wymagaja posiewu i z tego co wiem to moja ginka nie zleca tego badania

reklama
wiesz nie mam zielonego pojęcia bo mój gin miał już taki "patyczek" w gabinecie i nie musiałam nigdzie go kupować.Ale zawsze możesz w aptece zapytać.
slyszalam, ze mozna kupic zestaw do samodzielnego pobrania ale mi w labku powiedzieli, ze musi pobrac ginekolog czy polozna