reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

a my w tym roku nie pomogliśmy.. bo lało jak cholera.. istna jesień, czekałam aż zacznie grzmieć.. za to wizyta u teściów była przepełniona WOŚPem... w tym gorszym znaczeniu...
w naszych szkołach księża uczą dzieci, że na Owsiaka nie wolno dawać, bo jest bogaty i zbiera dla siebie. nawet na mszy o tym wspomnieli! wstyd!! i w ten oto sposób poznałam przynajmniej kilka teorii "jaki to Owsiak jest zły".. odezwałam się tylko raz, zmieszali mnie z błotem, więc wyszłam. i mają namacalne dowody - w naszym szpitalu jest sprzęt WOŚPu, ale wiedzą swoje..

ja śpię na bokach, bo kiedy leżę na plechach, to diabelnie boli mnie kręgosłup. As napisz coś więcej o tym drętwieniu.. trzymam ręce nad głową kiedy śpię i właśnie szybko drętwieją (staram się ich nie podnosić, ale przez sen i tak się tak układam)..

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny! A ja dzisiaj do gina zasuwam, nie mogę się USG doczekać już...
Co do spania, w mojej ulubionej pozycji, na brzuchu, już nie mogę, na prawym boku nie lubię i tak ;) na plecach nie mogę, bo nieziemsko boleć zaczynają. Zostaje na lewym boku, ale koniecznie z wielką poduchą między nogami, inaczej i tak coś ciągnie i boli. I niestety w nocy budzi mnie paskudny ból pęcherza, taki że ledwo do łazienki docieram.

a my w tym roku nie pomogliśmy.. bo lało jak cholera.. istna jesień, czekałam aż zacznie grzmieć.. za to wizyta u teściów była przepełniona WOŚPem... w tym gorszym znaczeniu...
w naszych szkołach księża uczą dzieci, że na Owsiaka nie wolno dawać, bo jest bogaty i zbiera dla siebie. nawet na mszy o tym wspomnieli! wstyd!! i w ten oto sposób poznałam przynajmniej kilka teorii "jaki to Owsiak jest zły".. odezwałam się tylko raz, zmieszali mnie z błotem, więc wyszłam. i mają namacalne dowody - w naszym szpitalu jest sprzęt WOŚPu, ale wiedzą swoje..

miłego dnia

Ja niestety w tym roku pomóc nie mogłam, z domu się nie ruszałam, a na koncie zera świecą. Teściów bym chyba gołymi rękami udusiła, sama się dużo po szpitalach szwędałam, na oddziałach dzięcięcych pełno sprzętów z serduszkiem. Ale fraktycznie, przecież lepiej księdzu na tacę sypnąć, oni napewno dla siebie nie wezmą :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja też dziś na USG na 14.40 ,więc wyjątkowo wcześnie.
Potem wybieram sie do biblioteki i do centrum handlowego .
Nie wiem ,o której wrócę:szok::szok: :-):-D:-D

tez mam dzisiaj usg w szpitalu wieczorkiem, ciekawe czy dowiemy się co tam siedzi :)
Ja też mam baaaardzo dużą nadzieje że może dziś sie dowiem, ale maluch na dwóch poprzednich się namiętnie plecami do świata wystawia. Śmiejemy się z TŻ, że jak ja tak bardzo chcę wiedzieć, to maluch robi tak jak woli TŻ (on nie chce wiedziec, chociaż bardzo liczy na chłopaka) i nie dowiem się aż do porodu.

Jak nas dzis duzo wizytowych!!! Ja mam USG o 17. Mam nadzieje, żę wszystkie wrocimy zadowolone z pozytywnymi informacjami a na watku chlopczyk czy dziewczynka bedzie dzis goraco:)

czarnula - obyś się dowiedziała:) bo oczywiście dzieciak musi być zdrowy i silny!

dziwię się jak moi teściowie - młodzi ludzie - mają takie poglądy średniowieczne.
A! była wczoraj siostra teściowej i opowiadała jak ich wspólna znajoma robiła wesele córce. najgorsze było, że tylko cywilny ślub wzięli, bo ma chłopa heretyka! jednak rodzice się zgodzili na taki grzech, bo była starą panną już (28lat:szok:)
przeżywały to strasznie, a ja niewierząca siedziałam obok nich i się uśmiechałam:)

reklama
Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę, kolejny fatalny dzień mam dzisiaj ale nie będę Wam tu smęcić:-(
Kciuki trzymam za wszystkie Wasze wizyty i czekam na najświeższe, oczywiście pozytywne nowinki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry