reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Ale żeście się dziewczyny rozpisały!!

A mi się znowu załącza nie spanie po nocach, zawsze tak miałam że najlepiej mi było jak szłam spać nad ranem i spałam do popołudnia. Do tej pory w ciąży, ładnie padałam w okolicach połnocy, z czego najbardziej cieszył się mój TŻ. A teraz? Wczoraj o 5 poszłam spać i jest mi z tym taaaak barrrdzo dobrze. Tylko TŻ jakiś taki zły, że mu w łóżku laptopem świeciłam ;) A jutro na wizyte do gina ide i mam nadzieje że będzie USG ;)

Co do gazowanych, nigdy w życiu nie piłam tyle coli i soków słodzonych co w ciąży. Właściwie już pare dni przed spodziewanym okresem, który nie nadszedł, piłam 2 dwulitrowe butle soku pomarańczowego i jedną coli, tak bardzo mnie ciągnęło!Teraz tak samo, chociaż staram się colę własnie sokami słodzonymi (mniejsze zło) zastępować.

Co do ilości dzieci, jeszcze pół roku temu krzyczałam że ja żadnej paskudy mieć nie będę, nie nadaję się do dzieci i ogólnie feee!! A tu kurcze taka niespodzianka, hormony po główce posmyrały i teraz się baaardzo baaaardzo cieszę. Nawet dopuszczam myśl o drugim w przyszłości ;) Chociaż na razie cieszę się na myśl, że jeśli przez ciąże i karmienie nie urośnie mi żaden alien w piersiach to bede mogła pigułki w końcu brać.

Ostatnia edycja:

Podobno takie olejki są najlepsze, chociaż ja używam zwykłej oliwki dla dzieci, czasami z dodatkiem pewnego kosmetyku do włosów (taki niby jedwab z witaminami, ale nie ma aż tak dużo silikonów no i właśnie takie dziwne oleje zawiera, czasami jak mam gdzieś bardzo skóre przesuszoną, na twarzy np, to to cudo robi niesamowite rzeczy)

Ja tam wychodzę z założenia że im wcześniej tym lepiej. I się masuję już od dłuższego czasu i że tak powiem, efekty są ;)

witam Was dziewczynki znad polskiego morza! :) po weselu w Szczecinie postanowilismy udac sie nad morze na kilka dni, a dokladnie do Miedzyzdrojow. postaram sie teraz Was poczytac i nadrobic te 3 dni, przez ktore mnie nie bylo. a jutro postaram sie napisac wiecej.

agasim, sto lat zalegle! :) wszystkiego naj, naj, naj!!!

No dziewczyny dzien skonczyl sie jednak nienajgorzej. Na pewno lepiej niz to sie rano zapowiadalo. Dostalam dobre wiesci wiec odrazu dostalam powera do zycia hehe:-)teraz lece sie wykapac i jeszce troche trzeba sie poedukowac. Wam zycze spokojnej nocy. Pozdrawiam.

reklama
Witajcie!
Podsumowanie dnia to ja p..e!Doslownie i doglebnie kazdego dentyste w okolicy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W niedziele nie ma zadnych dyzurow dentystycznych...wiec siedze z bolem zeba i pisze jednego maila za drugim do wszystkich gazet,tv etc...Odpowiedz jaka dzis dostalam w szpitalu byla "do jutra wytrzymasz,to tylko zeby"-niech sie cieszy pielegniarz z ip,ze ode mnie w zeby nie dostal bo maz mnie odciagnal sila od okienka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec nie dosc ze dzis siedze z bolem,to i jutro bede siedziala bo maz nie dostal zwolnienia z pracy i ma podwojna zmiane:crazy:.Isc do prywatnego nie moge-bo mnie nie stac w tym momencie,a do szpitala sie nie dostane sama bo a)mam corke ze soba i nikt mi sie nia nie zajmie,b)nie jezdze samochodem bo mam zakaza poza tym maz sie musi dostac do pracy a samochod tylko 1,c)najblizszy duzyr dentystyczny 30km od domu,wiec autobusem tez nie moge jechac bo nie ma bezposredniego polaczenia...publicznych dentystow u nas brak,bo na sam glupi przeglad jamy trzeba czekac 4msc.
Podsumowujaca ja "nie moge"!

Ostatnia edycja:
Do góry