czarnula83
Fanka BB :)
ja tez juz nie planuje wiecej dzieci
dwoje wzupełnosci wystarczy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy według was warto to kupić???
Poród bez nacięcia! Olejek do masazu krocza Weleda (2027052036) - Aukcje internetowe Allegro

W niedziele nie ma zadnych dyzurow dentystycznych...wiec siedze z bolem zeba i pisze jednego maila za drugim do wszystkich gazet,tv etc...Odpowiedz jaka dzis dostalam w szpitalu byla "do jutra wytrzymasz,to tylko zeby"-niech sie cieszy pielegniarz z ip,ze ode mnie w zeby nie dostal bo maz mnie odciagnal sila od okienka

Wiec nie dosc ze dzis siedze z bolem,to i jutro bede siedziala bo maz nie dostal zwolnienia z pracy i ma podwojna zmiane
.Isc do prywatnego nie moge-bo mnie nie stac w tym momencie,a do szpitala sie nie dostane sama bo a)mam corke ze soba i nikt mi sie nia nie zajmie,b)nie jezdze samochodem bo mam zakaza poza tym maz sie musi dostac do pracy a samochod tylko 1,c)najblizszy duzyr dentystyczny 30km od domu,wiec autobusem tez nie moge jechac bo nie ma bezposredniego polaczenia...publicznych dentystow u nas brak,bo na sam glupi przeglad jamy trzeba czekac 4msc.