reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
czesc dziewczyny
u mnie bialo, ale temp na +wiec juz nie dlugo zapewne
co do zgagi to w pierwszej ciazy nie mialam wcale a teraz codziennie, jak narazie nie biore renni tylko pije zimne mleko, na mnie dziala odrazu

Ale jestem dziś zła!!! mój były z którym byłam prawie 7 lat, wysyłał mi paczkę z Irlandii z moimi rzeczami na mój koszt !!! i będę teraz musiała nieźle zapłacić
nie dość,że teraz krucho z kasa to czeka mnie spory wydatek przez tego debila. Po 7 latach zostawił mnie dla innej bo zrobił jej dziecko i urwał kontakt,
nie oddał mi moich rzeczy a ja jeszcze sporo kupiłam do domu w którym teraz sobie razem mieszkają miedzy innymi meble i sprzęty kuchenne!!Poza tym
kupiłam z nim na połowę auto które tez on zabrał!! dobrze,ze jestem wpisana jako współwłaściciel będę mogla założyć mu teraz sprawę w sadzie i zobaczymy kto
jest taki cwany!! Teraz wysłał mi jakieś moje rzeczy żebym specjalnie płaciła co za łajza.. mógł mnie uprzedzić ze paczkę wyśle np za miesiąc to bym
odłożyła kasę.... a tu dostaje e maila ,ze paczka będzie za 2 dni i będę musiała zapłacić pewnie z 500zł ... to ja odmawiam sobie wielu rzeczy bo jest teraz kiepsko
a tu muszę w dwa dni 500zł dać.. Chciałam iść na usg 4d odłożyłam sobie nawet pieniądze .. a teraz muszę je dać na paczkę i jeszcze dołożyć..;( Moja kochana kotke tez on wzioł i nawet nie napisze co u niej słychac.. bo tel zmienił i a igły w stogu siana szukać nie będę tym bardziej ,ze nie mieszka w Polsce. :-:)-:)-:)-(

musze odebrac dlatego ,ze tam w tej paczce są moje wazne dokumenty które potrzebuje a reszte to pewnie napchał jakiegos badziewia bo na sto procent nie wysłał tego co jest cos warte... najgorsze jest to,ze w sadzie jedynie moge udowodnic to,ze auto jest tez na mnie a jesli chodzi o meble,drukarki i wiele sprzetow co ja kupiłam nie mam paragonow ani nic;(

Witam się kochane .
A u nas prawie bitwa na imiona .:szok::eek:
Klaudia chce Karolinkę ,a Kuba Julię .:-p:-p
Dla świętego spokoju najprawdopodobniej będzie Karolina,Julia :-D:-)
No chyba ,że jakieś inne w ramach kompromisu wymyślą .:-D:-D:-D

My z mężem też wszystko zaczynaliśmy od zera .
Po urodzeniu młodej mieszkałam jeszcze miesiąc u rodziców .
W ciągu miesiąca tatuś sie sprężył ,bo mu na nas bardzo zależało i wynajał mieszkanie w Warszawie .
Bywało ciężko ,tak ,że np przez tydzień jedliśmy tylko chleb z dżemem i ziemniaki z jajkiem ,ale daliśmy radę .:tak::-):-)
Powolutku ,powolutku i doszliśmy do wszystkiego .
Zajęło nam to kilkanaście lat ,ale warto było .;-):-):-)

Co do zgagi ,piecze zaraza od dobrych 3 miesiecy ,ale ja mam tak w każdej ciąży .
Dzieci podobno rodzą się wtedy z długimi włosami.
Może coś w tym jest ,bo moje dzieciaki miały kudełki konkretne ,takie do czesania szczoteczką :-D:-D:-D:-D
Na zgagę dla mnie najlepsze zwykłe słodkie zimne mleko i chrupanie migdałów.;-):-):-)
pieszczoszka sytuacji z byłym nie zazdroszczę .
Trzymam kciuki ,aby sprawiedliwość wygrała .;-):-):-)

Witam!
Dzieci w osrodkach edukacyjnych a ja mam chwilke dla siebie :-)
Piszecie o planowaniu czy dobrym czasie na dzieci...gdybym tak myslala to nie wiem czy na jedno bym sie zdecydowala. Maz w delegacjach, praca nawet jak na stale to z 1 miesiacznym okresem moze byc wypowiedziana a wypadkow czy choroby wogole sie nie zaplanuje. Ania ma zeza chodzimy prywatnie teraz czekamy na operacje, Krzys nadpobudliwy tez poradnie plus logopeda, Maciej astma wczesnodziecieca pulmunolog, codzienne wziewy leczenie...

Wlasciwie duzo mozna by pisac ale kazdy ma swoj wozek i musi go pchac.
Chcielismy zawsze duzo dzieci i wbrew moze logice i zdrowemu rozsadkowi zdecydowalismy sie na czwarte, myslimy tez o adopcji ale formalnosci troche nas odstaraszaja

Kingutek
na zgage mozesz brac reni lub maloks (mozna w ciazy)

Pozdrawiam!

reklama
U nas już po zimie. Padało padało i się roztopiło.
Pieszczoszka kiedyś parę lat temu, kiedy poznałam mojego męża wtedy jeszcze przyszłego, miałam podobną sytuację z byłym. Tylko to ja go zostawiłam z wielu powodów. Też wiele moich własnych rzeczy sobie przywłaszczył. Dałam za wygrana, bo nie chciałam się szarpać, a jemu właśnie na tym zależało. Najgorsze, że masz tam cenne rzeczy i z tego co piszesz musisz odebrać paczkę. Może koszt nie będzie taki wysoki.

U nas od rana spokój w sumie. Co miałam załatwić na mieście to już załatwiłam, zaraz gotuję obiadek - spaghetti czosnkowo - bazyliowe wg własnego przepisu. Po obiedzie jadę do pracy na radę.

Pozdrowienia dla Suzi i miłego wtorku!

Do góry