Kingolinka
Fanka BB :)
agadaria moj synek jest na 7 lutego umowiony na przebijanie tego kanaliku... Boję się przeotwornie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no moje jak narazie alergii nie ma, i nie sądzę żeby to było jakieś utrudnienie dla mnie przegotować wodę. Nasza kranówka jest bardzo twarda, trzy dni i w czajniku jest mnóstwo kamienia więc nawet pitna to odfiltrowana.u nas też od początku ciuszki prane w zwykłym proszku tylko daje cykl z podwójnym płukaniem i wszystkie obsrane ciuszki ładnie się dopiorąpaszczaka też myjemy w wodzie junga z wodociunga ;-) półki nie ma żadnych alergii
nie dziwota, że tyle teraz dzieci z alergiami jak od początku rodzicie świrują ze wszystkim ;-) i tworzą im prawie sterylne warunki od początku życia
ja przelewam wrzątkiem
Skąd wiadomo, że dziecku tzreba przepchać ten kanalik? Są jakieś wyraźne oznaki?