reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Właśnie wstałam, nadrobiłam was. Gratuluję wizyt, Kamili życzę dziewuszki :happy:
Buziak hahaha dobre:D:D:D ja pamietam ja rafala ojciec tez sie uczyl kiedy jakiego przeklenstwa mozna uzywac, no a ze polak ma to we krwi i dobrze wie jak wcisnac nawet 10 razy k**** do jednego zdania tak obcokrajowcowi gorzej. no i mamy troche tych pzeklenstw. kiedys wchodzimy na osiedle, no i on wpisywal kod do bramki i sie pomylil. stalo w kolejce za nami juz kilka osob. no i tez zamiast k**** (no bo sie pomylil i by tu pasowalo) to on do tego domofonu spier****:D:D:D ludzie sikali ze smiechu.
Ja oplułam monitor :-D dobre :-D:-D:-D:-D
Jeśli chodzi o czkawkę to L wczoraj doczytał gdzieś, że przez czkawkę maluszki ćwiczą oddychanie. Może faktycznie ma to coś wspólnego z późniejszym brakiem kolek...

reklama
Aga - i teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!:-):-):-)

Od rana odpisuje odnosnie kawy i zepsutego mleka:no:
Kiedys dzieciom płatki zrobiłam, po czym dzieci mi mówia,ze te płatki jakos dziwnie smakuja i oni juz sie najedli:cool::cool:

na 50% to my wszystkie miałyśmy:-D:-D ;-)
a kiedy bedziesz wiedziała na więcej;-):tak:

BUZIAK - pisałam przed wyjazdem - gin powiedział ze pitolka nie widzi ale jeszcze do mysli o dziewczynce sie nie przyzwyczajać bo a nuz chłopak - ale niesmiały :)
Więc pewnie za 2 tyg na połówkowym wyjdzie co tam u mnie siedzi :)

Veritaserum a powiedz mi jaki zwiazek ma czkawka w brzuchu z pozniejszymi kolkami?jak jest czkawka to nie ma kolek??bo mlody mial w brzuchu czkawke, kilka razy dziennie brzuch mi skakal czasami a kolki tez mial jakies 3 miesiace:/

Gosiaczek ale Ty masz bez przerwy twardy brzuch od wczoraj?bo przy tych skurczach co macica cwiczy co Karamija napisala to lapie i puszcza za chwile, ale nie caly czas.

to jest ten problem,ze nie puszcza :-(

Gisiaczek a dasz rade sie dogadac z ginem przez telefon? bo Ty chyba w niemczech mieszkasz nie? ja bym dzwonila, bo twardnienie to przechodzi , a ne jest tak ze kamien non stop. chociazby zeby powiedzial co zamiast tej no spy wziac i wogole co robic.

K*** wrzucilam pilota od telewizora razem z kocem do pralki....wyciagnelam po kilku minutach. dzialaja niektore przyciski...aaaaaaa sieroctwo znowu:/

Ostatnia edycja:
BUZIAK - pisałam przed wyjazdem - gin powiedział ze pitolka nie widzi ale jeszcze do mysli o dziewczynce sie nie przyzwyczajać bo a nuz chłopak - ale niesmiały :)
Więc pewnie za 2 tyg na połówkowym wyjdzie co tam u mnie siedzi :)

podobniez bardzo czesto "jak lekarz nie widzi" to dziewuszka!!! ;-)

cos Kamila nie daje znac, chyba ok 10miała to usg tak???

blond - coz tylko pogratulowac sprytu:)))))

reklama
Do góry