reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka Mamuśki:-)
U nas nocka super-pospaliśmy do 9 więc jestem całkiem (nawet powiedziałabym że bardzo)wypoczęta:-)Dzisiaj w planach jakieś większe zakupy-i mam pytanko;jakie depilatory polecacie???bo chce takowy zakupić sobie na urodziny i pomysłu brak (dodam że laserowy odpada,bo najzwyczajniej w świecie na takowy mnie nie stać:sorry:)
Kaniu współczuje nocki...oby dzisiejsza była lepsiejsza:tak:
Kahaaa ja też chce zobaczyć Twoje zdjęcie,więc dołączam się do prośby innych byś wstawila fotkę jeszcze raz:tak:
Magdziks witaj (my nie miałyśmy okazji się jeszcze poznać)aaa i gratuluje kolejnej dzidzi-chłopczyk czy dziewczynka zawita na świecie w lutym??!!
Dagisu rozkręć się w końcu i pisz do nas (z nami) jak najczęściej:-D
Mała_mi dobrze że szczepienie przełożone-faktycznie lepiej będzie jak pójdziecie dopiero wtedy gdy Łukaszkowi biegunka ustąpi (i wyjdą te ząbki które tak go męczą):tak:
Makucku co się dzieje z Twoją pracą,dlaczego masz o nią taki kiepski humorek??!!pisz nam tu szybko jak na spowiedzi:tak:
Roxi gdzieżeś Ty...tęsknie bardzoooooooooooo:-):-)
Iduś jak tam oko??!!
Doris dobrze że ze zdrówkiem całkiem ok...a drin faktycznie masz rację że działa znakomicie jako polepszacz nastroju:tak:
Sarisko tak jak już pisałam imię Pola mi się bardzo a to bardzo podoba,Maksymilian też jest fajnie...a mi osobiście podoba się jeszcze Maksym,Borys,Eryk,Gabriel,Tymoteusz,Bruno, Jeremiasz (Jeremi),Mieszko i Igor a dla dziewczynki Anastazja,Łucja,Róża,Michalina,Klara i Emilka:tak:
Kroma oby oczka przestały boleć:tak:
Sheeney a Ty gdzie nam się zapodziałaś???!!
Wioli u mnie tak samo...jakby chciała sprzątać tylko w sobotę to w mieszkaniu nie znalazłabym pewnie Miłosza w tym "porządku".Aaa i trzymam kciuki by wycieczka Bartkowi się bardzo podobała:tak:
no nic tyle jak narazie bo limit siedzenia przy kompie został wyczerpany;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wioli83 mój też tak mówi, heh i o dziwo porządek lubi więc też czasem coś ogarnie z własnej nieprzymuszonej woli.
Doris taki news a my się dowiadujemy dopiero teraz, cóż czasu cofnąć się nie da, trzeba push-upy nosić i kawę dalej pić :-)
Rysia super, że nocka taka długaśna dla Was była a co do depilatorów, to nie mam więc nie polecę Ci żadnego.

Ostatnia edycja:
makuc ja również nic nie widzę w tym linku, tak więc musisz jeszcze raz nam wysłać:-)
Ida o tej teorii z ząbkowaniem to nie słyszałam, ale dziękuję!
dorisku to dobrze że Cię przeziębienie nie wzięło jednak i dałaś mu radę! A z pracą już wszystko dobrze, bo pamiętam że pisałaś kiedyś że trochę obawiasz się o prace bo szefowi coś nie bardzo idzie.
Wioli to Twój synuś pewnie będzie zadowolony z takiej wycieczki, przecież to pełno atrakcji dla dzieci:-)
kroma przejdź się do okulisty, ze wzrokiem nie ma żartów.
kania może lepiej zamiast kawki sobie zrób herbatkę? bo 3 kawa od rana to chyba za dużo Kochana!

Nie mówiłam Wam jeszcze ale od mojej czwartkowej choroby z gorączką mam jakiś wstręt do jedzenia. Do wczoraj to naprawdę bardzo mało jadłam, nie potrzebowałam obiadów, wystarczyły mi owoce, jakaś sałatka, sucharki. Na prawdę jak nawet teraz przeczytałam o tej kanapce natolin to mimo że wcześniej chętnie zjadłabym to to teraz mnie odciąga od tego. Wczoraj z mężem zrobiliśmy w końcu obiad heh:-). Taka mała dieta była heh.

rysiaczku witaj. Niestety w depilatorach nie pomogę , bo nie posiadam . Ale za to powiem ,ze imię BRUNO jest czadowe! :tak:

kania no otóż to. Nie ma co się użalać nad sobą. Trza dziękować za push-upy i kawkę sobie sączyć :tak:

Wy tu o push up'ach piszecie a ja to chętnie oddałabym komuś nadmiar mojego biustu.:eek:
Jakiś czas temu nawet mężowi powiedziałam że gdy będę miała kasę to chcę pomniejszyć biust....:baffled:

rysia ja w depilatorach też nie mam żadnego rozeznania, więc niestety nie pomogę:-(

Mała mi tez kiedyś miałam taki wstret do jedzenia i mam Kubusia ;-)
Doris muszę powiedzieć mojej sis pije kawę wiadrami a na rodzynki jeszcze stanik zakłada :-D
Kania mojemu to raczej nie przeszkadza wychowywał sie z mama i dwiema starszymi siostrami wiec palcem nie ruszal w domu ale jak mu powiem to sprząta niema ze boli;-)

Rysia nie pomogę niemam depilatora bo to boooooliiii

Mała_mi dla mnie 3 kawki to pikuś, jestem kawoszem od lat, po prostu uwielbiam kawę :-)Chętnie przyjmę jak masz nadmiar :-) Powiem Ci, że wczoraj miałam przeboje żołądkowe i też mam jakiś odrzut od jedzenia...
Doris dokładnie tak jak piszesz, trzeba być twardym, nie miętkim :-) a jak tam te banieczki chińskie??? wczoraj próbowałaś czy dziś dopiero zamierzasz???

Wioli83
bo faceci też powinni sprzątać a co !!!

Ostatnia edycja:
Mamaagusi to fajny taki pakiet. Ale pewnie masz taki dotykowy telefon, a ja takiego mieć bym nie mogła.
a czemu byś nie mogła?

elona, bo ja to bardzo siebie na zdjęciach nie lubię ;-)

nie martw się nikt gorzej na zdjęciach nie wychodzi ode mnie...

emiliab jak tam szczepienie? udało się wszystko pozałatwiać?
madziks milo poznac
dagisu witaj ponownie
beti no zaszalalas z tym pytaniem i dobrze ze w pore ogarnelas sie z ta kawa
kania to wspolczuje nocki, oby dziś było lepiej:* dzieki, ponczem sie pochwale jak skoncze ale poniewaz to ma byc prezent to nie bede tu na ogolna galerie wrzucac tylko poprosze cie (jesli sie zgodzisz) zebys na zamknietym wrzucila
doris to bardzo się cieszę, że czujesz się lepiej

reklama
Do góry