reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny na spokojnie przeanalizowałam te wyniki nasienia mojego męża i wszystkie są powyżej normy, oprócz objętości, nawet ta nieszczęsna morfologia plemników... dlatego już sama nie wiem, może ta moje P. ginekolog coś źle zrozumiała.... i wprowadziła nas w błąd....

reklama
dzieki ael za odpowiedzi o fifce bo w zyciu nic bym nie wiedziala...
wrocilam od lekarza wizyta 5 minut...a droga do pokonania hym w jedna strone 35minut szlam... ahh no ale narazie nie musze sie umawiac tsh w normach sie miesci 2,14 ale nadal ft4 mam za niskie spadlo do 10,97 a norma od 12 kazala brac 3 razy 75 i reszte dni 50 po porodzie tak samo przez 2 tyg a potem same 50tki

ael ten twoj wiktorek jest po prostu zaje..bi...sto piekny ;-)

donao&&&&~~~~~~~~~~~~~~
sun&&&&~~~~~~~~~~~~

madziulek i co z @? &&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pyscek wiesz ze trzymam &&&& ;-)
~truskawcia&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a reszta staraczek łapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ide popatrzec jak im idzie z ta podloga... juz zblizaja sie do konca ;-)ale padnieci kregoslupy i kolana ich bola tzn meza i tescia..

donia Areszt fajnie ale chyba nie w kajdankach ;-)

Fasola dobrze godosz ;)

Sun kobitko moja droga nie czytaj bo nadmiar wiedzy szkodzi :) a poważnie idźcie na konsultację jeszcze do innego lekarza niż ta twoja zawsze to inne opinia.

Kobity ale żeście się rozpędziły jeszcze jednej nie skończyłam a już następna rodzi :p

Jak mnię łupie w kręgosłupie :szok:

neciuszka a pomysl jak my będziemy rodzić, ja fasolka ty bo jakoś mamy co 2 tygodnie i jeszcze inne dziewczyny to będzie szał co 2 tygodnie nowa dzidzia :-D

sun: tak, nie ma co rozmyslać , cz\ytać analizowac bo oszaleć mozna idź do lekarza pogadaj i będziesz widziałą co i jak

Znowu brzuch robi mi sie tardy i to dzisiaj już więcej niz wczoraj , dobrze ze jutro wizyta

Lamia i powiedz mi kto nam zrobi? :p ja mam z usg połówkowego termin 26.05 a dziś patrzę na wypis i poza milionem niezrozumiałych wyników badań termin 4.06 :cool:

reklama
Do góry