reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

asiia - mam nadzieje, że ten lekarz jednak się pomylił i wszystko będzie w porządku. Trzymajcie się dzielnie i nie załamujcie się!!! Poproszę mojego szefa, żeby najbliższa msza była w intencji szczęśliwego przebiegu Twojej ciąży i rozwiązania. Jesteśmy z Tobą!!!!!

reklama
katrina115: Bardzo dziekuje za sms'a :tak: Dziewczyny naprawde ciesze sie ze o Nas pamietacie:tak:

Przepraszam ze sie nie odzywalam,ale niestety nie mam za bardzo czasu aby wejsc na neta.. dlatego tez nadrobie Was dopiero po powrocie do domku..

jesli chodzi o ciaze to U Nas niestety najlepiej nie jest .. :( Moj ginekolog badajac dzieciaczki powiedzial ze jedno wazy 230g,drugie 215 (dal nam nadzieje ze wszystko jest jak najbardziej ok)
natomiast dzisiaj bylismy na prywatnej wizycie u bardzo dobrego lekarza, i ten mimo ze wykluczyl zespol podkradania (ttts) , powiedzial ze wystepuje u Nas inny zespol tak zwany SIUGR (selektywne zahamowanie wzrostu jednego z plodu) :(:( dziewczyny ciezko mi jak na ta chwile cokolwiek napisac.. lekarz powiedzial ze jest duze prawdopodobienstwo ze stracimy naszego mniejszego chlopczyka :(:(:(:(:(:(
jestesmy zalamani, mimo ze wciaz wierze i chce wierzyc nadal ze wszystko jeszcze sie jakos ulozy, i bedziemy mieli Nasze Dwa malenstwa przy sobie !!

tak bardzo sie boje.. najgorsze ze nic nie mozemy zrobic, jedynie czekac Modlic sie,i patrzec jak wszystko sie rozwinie... :(

wiekszy chlopczyk jak na dzien dzisiejszy wazy 413g , mniejszy 261g ..

Dziewczyny prosze trzymajcie za Nas kciuki i modlcie sie za Moich Dzielnych Facetow !!!!!

Asia musicie być silni :* Wierzę całą sobą, że mniejszemu się uda.. takie szkraby sa bardzo silne i potrafią walczyć.
Często wiara czyni cuda... trzeba wierzyć że wszystko dobrze się skończy - ja wierzę.

Wpadłam tylko powiedzieć Dzieńdobry bo już nie śpimy ... i lecę coś ze sobą zrobić :-)

katrina115: Bardzo dziekuje za sms'a :tak: Dziewczyny naprawde ciesze sie ze o Nas pamietacie:tak:

Przepraszam ze sie nie odzywalam,ale niestety nie mam za bardzo czasu aby wejsc na neta.. dlatego tez nadrobie Was dopiero po powrocie do domku..

jesli chodzi o ciaze to U Nas niestety najlepiej nie jest .. :( Moj ginekolog badajac dzieciaczki powiedzial ze jedno wazy 230g,drugie 215 (dal nam nadzieje ze wszystko jest jak najbardziej ok)
natomiast dzisiaj bylismy na prywatnej wizycie u bardzo dobrego lekarza, i ten mimo ze wykluczyl zespol podkradania (ttts) , powiedzial ze wystepuje u Nas inny zespol tak zwany SIUGR (selektywne zahamowanie wzrostu jednego z plodu) :(:( dziewczyny ciezko mi jak na ta chwile cokolwiek napisac.. lekarz powiedzial ze jest duze prawdopodobienstwo ze stracimy naszego mniejszego chlopczyka :(:(:(:(:(:(
jestesmy zalamani, mimo ze wciaz wierze i chce wierzyc nadal ze wszystko jeszcze sie jakos ulozy, i bedziemy mieli Nasze Dwa malenstwa przy sobie !!

tak bardzo sie boje.. najgorsze ze nic nie mozemy zrobic, jedynie czekac Modlic sie,i patrzec jak wszystko sie rozwinie... :(

wiekszy chlopczyk jak na dzien dzisiejszy wazy 413g , mniejszy 261g ..

Dziewczyny prosze trzymajcie za Nas kciuki i modlcie sie za Moich Dzielnych Facetow !!!!!

Asiu my tu wszystkie będzie trzymać kciuki za Twoje maleństwa, a ja modląc się o swoja kruszynkę będę pamiętać i i twoich synach

Dziewczyny po naszej wczorajszej wizycie możecie dopisać kolejna dziewczynkę do czerwcowych maluszków, będzie córcia

Niestety czekają nas podatkowe badania, będziemy mieć robione badania prenatalne bo prawdopodobnie malutka ma pępowinę dwunaczyniową a taka często wiąże się z wadami rozwojowymi dziecka
Gin mówiła że przez chwilkę chyba widziała to trzecie naczynie ale małą tak się wierciła że gin miała problem ją dokładnie obejrzeć i za każdym razem na ujęciach wychodziła dwunaczyniowa. Serduszko, żołądek i pęcherz są w porządku ale to nie wyklucza że mogą być jednak jakieś wady
Dziś się dowiem gdzie i kiedy mamy mieć zrobione badania

Asiu my tu wszystkie będzie trzymać kciuki za Twoje maleństwa, a ja modląc się o swoja kruszynkę będę pamiętać i i twoich synach

Dziewczyny po naszej wczorajszej wizycie możecie dopisać kolejna dziewczynkę do czerwcowych maluszków, będzie córcia

Niestety czekają nas podatkowe badania, będziemy mieć robione badania prenatalne bo prawdopodobnie malutka ma pępowinę dwunaczyniową a taka często wiąże się z wadami rozwojowymi dziecka
Gin mówiła że przez chwilkę chyba widziała to trzecie naczynie ale małą tak się wierciła że gin miała problem ją dokładnie obejrzeć i za każdym razem na ujęciach wychodziła dwunaczyniowa. Serduszko, żołądek i pęcherz są w porządku ale to nie wyklucza że mogą być jednak jakieś wady
Dziś się dowiem gdzie i kiedy mamy mieć zrobione badania

Gratuluję córeczki...
Z pępowiną tez się na pewno okaże wszystko ok.. jak tak sie malutka wierciła to wiadomo że nie dało się dobrze obejrzeć... zdrowa jest w każdym calu :) Na pewno tak jest , przecież innej opcji nie ma :-)

asiia
to smutne wieści ale nic nie jest przesądzone i póki 2 serduszka biją to trzeba mieć nadzieję! Życzę oby jak najszybciej okazało się, że obaj chłopcy są silni i rozwijają się prawidłowo

tialana
gratuluję dziewczynki i też życzę, żeby okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku!

kamila
powodzonka w szpitalu! czekam na wieści po powrocie

Jak tam dziewczyny z waszymi ruchami, ma ktoś jeszcze takie marne jak ja? raz na dobę albo ze 2 razy góra jakieś puk puk i koniec...

Ostatnia edycja:
Asiaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkie trzymamy

Tialana gratuluje dziewczynki :) I z pepowina pewnie wszystko bedzie ok, moze pani dr jakis zly kat zlapala

Kamila powodzenia na usg :)

Wszystkim dziewczynkom, ktore dzis ida do lekarza zycze samych pomyslnych wiesci i niesamowitych wrazen.

Wczoraj nie bardzo chcialo mi sie pisac - chyba z nadmiaru wrazen ;) Bylam u znajomej - tez ciezarowki i tak sie zastanawialysmy dlaczego kobiety w ciazy zazwyczaj robia sie takie "nieogarniete". Ja mam ostatnio tak, ze zapominam o czyms, albo nie moge sie wyslowic, bo brakuje mi slow. Poza tym robie jedna rzecz, przerywam, zaczynam nastepna. Ciekawe czy mi to przejdzie? :-p

reklama
niespodzianka
przejdzie to przejdzie! mam taką nadzieję bo jak nie to tragedia będzie, mój mąż jeszcze nic nie mówi ale czasem spojrzy tylko na mnie jak na umysłowo głęboko upośledzoną :-D

Do góry